İnternet & Teknoloji Stalkerların gözü yaşlı. Instagram facebook ve Whatsapp hepsi aynı sisteme mi bağlı? AdilOlmayanYıldırım Takip Et Guru Yaş: 46 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Sadece telegram ayakta. istese böyle güzel reklam yapamazdı. Stalkerların gözü yaşlı. Instagram facebook ve Whatsapp hepsi aynı sisteme mi bağlı? Cevapla Facebook Soruları Instagram Soruları WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et
XG10AV Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,1b cevap paylaştı. Hepsi tek bir şirkete ait. İsterse bu durumdan reklamın kralını yapsın Telegram, yine de kullanmam. ( Borsa işleri hariç ) 1 1 Yorumla bebekbirkiz9999 +1 yıl telegramdami onlarin Yorumla
bebekbirkiz9999 Takip Et Xper 1 Yaş: 32 +1 yıl telegram nasil bir uygulama 1 6 Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl Aynı wp gibi ama telini gizleyebiliyorsun Yorumla bebekbirkiz9999 +1 yıl nasıl gizloyorsunki Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl Gizlilik ayarlarından yapıyorsun Yorumla bebekbirkiz9999 +1 yıl anladım. iyiymiş o zaman. diger her sey wpla aynı mı? parmak izi vsvs var mi sifreler falan Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl Aynı farketmiyor hatta daha güvenilir diyolar uzmanlar Yorumla bebekbirkiz9999 +1 yıl o zaman ona gecmeliyiz haliba Yorumla
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl Anlamadım. 1 2 Yorumla AdilOlmayanYıldırım +1 yıl Stalkerlar şu an tırnaklarını yiyor 🤣 Yorumla K__Li1983 +1 yıl Ay eveeet çok kötü çoook. İnsta, wassap out 😱 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hepsi tek bir şirkete ait. İsterse bu durumdan reklamın kralını yapsın Telegram, yine de kullanmam. ( Borsa işleri hariç )
telegramdami onlarin
Hepsi Facebook a ait.
telegram nasil bir uygulama
Aynı wp gibi ama telini gizleyebiliyorsun
nasıl gizloyorsunki
Gizlilik ayarlarından yapıyorsun
anladım. iyiymiş o zaman. diger her sey wpla aynı mı? parmak izi vsvs var mi sifreler falan
Aynı farketmiyor hatta daha güvenilir diyolar uzmanlar
o zaman ona gecmeliyiz haliba
Anlamadım.
Stalkerlar şu an tırnaklarını yiyor 🤣
Ay eveeet çok kötü çoook. İnsta, wassap out 😱
Çöktü hepsi 🥲