İnternet & Teknoloji Pubg oynamak için telefonum desteklemiyor, çözümü var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 13 Yapay Zekaya Sor İphone X te destekler mi Güncellemeler+1 yıl Güncel Pubg oynamak için telefonum desteklemiyor, çözümü var mı? Cevapla Telefon Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Dünieni Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl X de oynatır ama tavsiyem x alma bazı kişiler x in ekranınin iyi olmadiğini söylüyor heleki ghost screen 0 0 Yorumla
cnrche Takip Et Master Yaş: 27 , eic 46% +1 yıl Cihazını değiştirmen gerekiyor. Desteklemiyorsa yapabilecek bir şey yok maalesef. 1 0 Yorumla
Onuradr Takip Et Master Yaş: 36 , eic 42% +1 yıl İPhone X açmayacak oyun yok. Boş alan olsun yeter. 0 0 Yorumla
asosyalbirüye Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Detayda dediğin destekler 0 1 Yorumla emin97 +1 yıl Oyun arkadaşı arıyorum. Sende istersen beklerim Yorumla
emin97 Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 575 cevap paylaştı. Mobile lite ile başla en kötü 0 0 Yorumla
nygma_Asmodemos Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Anasini ağlatır 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Anlamadım Yorumla nygma_Asmodemos +1 yıl Yani iPhone x yağ gibi oynar Yorumla
gokandeğilGÖKHAN Takip Et Yoda Yaş: 95 , eic 100% +1 yıl iPhone X öttürür 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Denedin mi Yorumla gokandeğilGÖKHAN +1 yıl Arkadasım sureklı oynuyor. Ben mobıl oyun beceremıyorum ama denedım baya akıcı oynatıyordu. Yorumla Soran +1 yıl Şimdi android belki ondan desteklemiyor Yorumla gokandeğilGÖKHAN +1 yıl Mobil oyunlardan ve androıd telefonlardan İnan hiç anlamıyorum. Sadece arkadasın telefonda denedım oyunu baya akıcıydı , aşırı ısınma falan yoktu Yorumla
Alperen_ben Takip Et Xper 1 Yaş: 31 +1 yıl Oynama. Kafan bulanır. Kötü yola düşersn 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Arkadaşlarım oynuyor merak ettim Yorumla Alperen_ben +1 yıl Sonra kocaya kaçıyorlar ordan bulup ana babaları da esra erola çıkıyor 🤣 Yorumla Soran +1 yıl orada konuşma mesajlaşma yeri var mı daha onu bile bilmiyorum Yorumla Alperen_ben +1 yıl Var. Snap var mı sende Yorumla Soran +1 yıl Var. Yorumla Alperen_ben +1 yıl Ekleyimmi seni sohbet edelim Yorumla Soran +1 yıl Olur Yorumla Alperen_ben +1 yıl Dur yükleyim silmişim snapı 😄 Yorumla Alperen_ben +1 yıl Basbelasi_68 ekler misin Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
X de oynatır ama tavsiyem x alma bazı kişiler x in ekranınin iyi olmadiğini söylüyor heleki ghost screen
Cihazını değiştirmen gerekiyor. Desteklemiyorsa yapabilecek bir şey yok maalesef.
İPhone X açmayacak oyun yok. Boş alan olsun yeter.
Detayda dediğin destekler
Oyun arkadaşı arıyorum. Sende istersen beklerim
Mobile lite ile başla en kötü
Anasini ağlatır
Anlamadım
Yani iPhone x yağ gibi oynar
iPhone X öttürür
Denedin mi
Arkadasım sureklı oynuyor. Ben mobıl oyun beceremıyorum ama denedım baya akıcı oynatıyordu.
Şimdi android belki ondan desteklemiyor
Mobil oyunlardan ve androıd telefonlardan İnan hiç anlamıyorum. Sadece arkadasın telefonda denedım oyunu baya akıcıydı , aşırı ısınma falan yoktu
Oynama. Kafan bulanır. Kötü yola düşersn
Arkadaşlarım oynuyor merak ettim
Sonra kocaya kaçıyorlar ordan bulup ana babaları da esra erola çıkıyor 🤣
orada konuşma mesajlaşma yeri var mı daha onu bile bilmiyorum
Var. Snap var mı sende
Var.
Ekleyimmi seni sohbet edelim
Olur
Dur yükleyim silmişim snapı 😄
Basbelasi_68 ekler misin