Merhabalar Huawei Watch GT 2 Pro akıllı saat almayı düşünüyorum siyah rengi üniseks fakat erkek saati gibi duruyor alsammı kararsızım sizce de öyle değil mi?
Haklisin bekle ozaman biraz mutlaka cikartirlar bayanlarada cok yakisacak bir saat cunku buyuk ve erkeksi bir saat yakismayacak. Aklina cok koyduysan da bi teknoloji marketine gidip bak kolunda nasil duruyor diye
Saatin özellikleri beni hayran bıraktı. İstediğim gibi her donalıma sahip bu yüzden almak istiyorum fakat dediğin gibi erkek saati gibi duruyor Satıcıya sorsan üniseks bayan erkek kullanabiliyor diyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Hiç alma gereksiz harcama olur Apple watch olsa kayış seçenekleri var ama diğerleri çok önemli kullanışlı değil
iPhone kullanıyorsan watch öneririm ama şarj sorun işte. Yoğun kullanımda bır gün dayanmıyor bıle
Büyük bir saat evet erkek saati özellikleri mükemmel yerinde olsam apple veya samsung düşünürüm
Telefon markam Huawei.
Teknik donanımlarına hayran kaldığım için bu saati kafaya taktım. Fakat bayanları hiç düşünmemişler
Haklisin bekle ozaman biraz mutlaka cikartirlar bayanlarada cok yakisacak bir saat cunku buyuk ve erkeksi bir saat yakismayacak. Aklina cok koyduysan da bi teknoloji marketine gidip bak kolunda nasil duruyor diye
Çok Teşekkürler bakacagım
Bence alma erkek saati eniştemde kullanıyor bunu
Saatin özellikleri beni hayran bıraktı. İstediğim gibi her donalıma sahip bu yüzden almak istiyorum fakat dediğin gibi erkek saati gibi duruyor
Satıcıya sorsan üniseks bayan erkek kullanabiliyor diyorlar
Erkeklere çok yakışıyor bende çok beğendim ama bence kadın için uygun değil
Watch gt sport bakabilirsin
Teşekkür bakacağım
YouTube da incelemem var bakabilirsin. Teknoloji dünyası kanal adı. Rica ederim
Huawei Watch Fit öneririm
Uzun süredir kullanıyorum. Memnunum
bende titanyumu var extrası yok ama şık duruyor
Ben memnunum ve çok şık
Huaweinin sitesine de bak yanında bazsn ürünler ucuz ya da bedava oluyor
Bu saatin donalımına hayran kaldım bilemiyorum neden kadınları düşünmemişler
Bilmem ama kadınlarda kullanıyor reklamında kullanıyor
Şarjı çok ii
Bilemedim bir an tereddütte kaldım
Teknosa da filan dene tabi ince bilekliysen bilemem
Watch Fit modeli kadına daha uygun gibi.
Apple al bence bu boş
uygun fiyatlısını al
Erkek saati