Güncellemeler
+1 yıl
Ben kavga etmemistim yanlis oldu. Arkadasim kavga etmisti. O anlatti bana
Güncellemeler
+1 yıl
Eyueye
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İmkansızdır. WhatsApp ın milyarlarca dolarlık alt yapısı var hani birinin wp mesajlarına devletler istihbaratlar bile erişemez kaldı ki g0tu kuyturuk biri mi yapacak xd. Bak sen düşün devlet bile wp mesajları için telefonun kendisine muhtaç . Cumhuriyet savcılığı izniyle telefona el koyup meteryallerden geçirip anca bakabiliyorlar. Biri senin telefonuna bir uygulama yüklemezse veya wp için arşiv kısmına kendi gmail hesabını eklemezse öyle erişmesi hacklemesi olayı imkansız palavra yani. Gölünün rahat olmasını istiyorsan telefonunu hiç kimsenin eline verme.
Benim whatsapp hackendi bir çok kişiye de tanışmadığım kişilerde ekli olmayan insanalara mesaj atıldı üstelik ne dosya indirirdim ne de link tıkladım
Rahatladim con saol. Ama benim anlamadigim bir sey var. arkadasim biriyle kavga etmistim. Ve kavga ettigi kisinin numarasi vardi ona. Numara sayesin de ip adresini buldu. Telefona giris yapabildi. Onu duyduktan snra korktum. Herkes telefon numara sayesinde birseyler yapabiliyosa ölelim o zmn..
@İzmirliPrenses00 Söylediğim gibi koskoca devletler istihbaratlar bile birinin wpsini hackleyemez. Senin telefonuna bir şekilde virüs bulaşmıştır. Atılan mesajlar nelerdi mesela?
Sorana diyeyim telefon numarası ile ip adresi bulunabilir bu sayede ancak en fazla sinyal izleme yapılabilir. Yani en fazla nerede olduğunu görebilir onun harici telefonuna giremez birşeyler yapamaz. Eğer ki devletin mit veya emniyetin yer tespit birimlerinde bir tanıdığı varsa ya da Operatörlerin termik santrallerinde tanıdıkları falan varsa en fazla SMS mesajlarına bakabilirler. Mesela dayımın oğlu yetkili bir kurumda ise gidip numarandan yerini öğrenebilir veya sadece sms mesajlarına erişebilirim. Ama hiçbir şekilde telefonuna erişemem ve wp gibi uygulamalara erişmek imkansızdır.
Allah razi olsun. Cok tesekkur ederim. Vaktini ayirip cevap verdigin icin. Cidden saka degil ben boyle seyler den cok korkarim. Rahatladim Şu an
Telefondan virüs bulaşacak hiç bir şey yapmadım 2 tane mesaj atılmış biri iş ilanı yarı zamanlı diğeri uzak doğulu bir kadın fotosu ve benle tanışmak ister misin değip hayat hikayesi anlatan İngilizce bir yazı
@İzmirliPrenses00 Tamam işte bak herhangi biri birine mesaj atmamış virüs bu. İnstagramdaki bot hesaplar gibi düşün. Sen farkında olmadan bir şekilde telefonuna bulaşmıştır. Girdiğin bir site sayesinde olabilir veya telefonunu verdiğin küçük minnak yeğenin sayesinde olabilir ya da bunlarıda geç dışarıda ortak wifi alanlarına bağlansan bile olabiliyor. Kafe wifisi otel wifisi vs. Virüs sadece linkle indirmekle bulaşmıyor yüzlerce olanakları var.
MasAllah baya bilgilisin :)
Teşekkür ederim.
Emin olma sebebim şu o telefon sürekli evde kullanmadan duran bir telefon ev ağına bağlı içinde kendi uygulamaları dışında yüklü olan tek uygulama whatsapp olan bir telefon derdimi whatsapp a bile anlatamadım 20 den fazla mail ve yazışma sonucunu sizin yapacağınız işi sokuyum deyip hesabı ayarlardan sildim
@İzmirliPrenses00 o zaman sadece 2 ihtimal var. Hani mesela bazı andavallar hiçbir şey bilmiyor herhangi bir yerden çekiliş var şu kadar kişiyle paylaşırsanız hediye kazanırsınız gibiisnden paylaşımlar yapıyorlar kimi zaman ayakkabı çekilişi kimi zaman kulaklık vs hiç önemli değil. Banada atanlar oluyor inanmayın diyip kızıyorum herhangi bir linke senin haberin olmadan evdeki başka biri tıklamışsa öyle bulaşmıştır , diğer ihtimal ise girdiğin bir siteden bulaşmış olabilir , sitenin içeriğininde hiçbir önemi yok bu bilgi sitesi olabilir p*rno olabilir veya iş ilanı siteleri olabilir yani bir şekilde bir siteden bulaşmıştır. Ve bu virüslerin çalışma şeklinde yazılım algoritmalarında da insanların en çok ihtiyaç duydukları şeyler olur. Kadın gibi , iş gibi. Biraz mantık yürüt biri senin telefonunu hacklese ve hackleyebilse neden gidipte birine mesaj atsın? Atmaz izler seni neler yazıştığını neler yaptığını falan , uyanma dikkat çekme anlama diye hiçbir şey yapmaz. Seninkisi net virüs.
2 telefon kullanıyorum o telefon benden başka dokunan yok çoğu zaman şarja bile takmayı unuttum siteye falan girmiyorum kullanmadığım için uyulama ayarlarından tarayıcısını kapadım dediğim gibi whatsapp kendi bile ne olduğunu anlamadı 😂 elektrikten de yazılımdan da anlarım Burada onuda belirtiyim boşuna eminim demiyorum virüs yok diye
Sinir ettin ha gece gece Bluetoothtan bile bulaşabiliyor 😂 . Birincisi biri senin kullanmadığın bir telefonu neden hacklesin? Onuda geç sen birinin telefonunu hackleyebilsen birine mesaj atar mısın? Atsan anlamaz mı telefonunda virüs veya hack olduğunu o yüzden önlem almaya çalışmaz mı? Yani mantıken karşı taraf anlamasın diye hiçbir şey yapamazsın git uyu deli etme 😂 .
Şüpheli hareketten ötürü whatsapp yasaklandı diye uyarı aldım mail attım açtılar ve 5 dk geçmeden yine hesap yasak yedi yine mail attim 1 gün sonra açıldı diye mail geldi hesaba giriş yaptım ve 10 dan fazla insanından sen kimsin numaramı nerden buldun diye mesaj geldi yani hesap whatsapp tarafından yasaklı ilken mesajlar atılmış ve ben hesaba girince de atılmaya devam etti atılan mesajlar bende görünmedi kişiler bana sen kimsin diye yazınca sadece benden giden tarafta okunmamış mesaj ibaresi vardı ama o mesaj ne göremedim bana ss artılar mesaj gidenler ben öyle deyince bak sana diyorum whatsapp kendi bile çözmedi durumu
Uyarıyı nasıl aldın?
Whatsapp bildirim geldi
Sana harbiden gıcık oldum anlamıyorsun.
Bende whatsapp a oldum teknik destekleri hiçte yardımcı olmadı ve virüs diyelim o virüs onların temizlemesi gerekiyor mesajlara engel olması geriyor onu bile yapmadılar ve virüs değildi zaten ama bir bot yazım var işin içinde sadece whatsapp nasıl giriş yapıp o bot devreye girip mesajları attı bilmiyor ve o botları engelleme işi de gene whatsapp ın yanılıyorum mu
WhatsApp'ın işi botları engellemek evet. Bunuda bot olan hesapları kapatmakla yapıyor. Senin o bot dediğin olay virüs yani. WhatsApp'ın işi senin telefonundaki virüsü temizlemek değil. Yapay zeka algoritması hesabında spam bot paylaşımlar görürse hesabın bota dönüştüğünü algılayıp hesabını kapatır. Ve açabilmen için telefon numarandan tekrar onay kodu ister. Sonra telefonundaki virüs tekrar botluğa devam eder ve hesabın tekrar kapanır bu böyle devam edip gider. Teknik desteği işe yaramaz hatalı bulman yanlış. Teknik destek hesabına tekrar erişebilmen için , rahatsız eden birini şikayet etmen için , veya WhatsApp'ın çalışması durduğu gibi olaylarda devreye girer.
whatsapp gir ayarlarsa gel iki adımda doğrulama aç hiç bir şey yapamaz
Ayarlar da hesap içinde pardon
Yaptimm tamam saol :)
Rica ederim çok daha fazla koruma sağlıyor ve Hacker birinin nette videosu var oda diyor korunmanın en basit yolu 2 adımda doğrulama açmak diye 😁
Aynen bende duymustum. Ama whatsapp hic aklima gelmemisti :)
Olduğunu bende bilmiyordum sonradan öğrendim 😂
:)) cok tesekkur ederimm
Eski iPhone kullanmıyorsan (iPhone 7 ve altı) korkmana gerek yok. Güncellemeler seni koruyor.