Algoritmanın güvenini nasıl kazanırım ne yapsam daha iyi olur? 1. Botları çıkarıp gerçek takipçi kasarak devam mı etmeliyim? 2. Direk başka hesap mı açmalıyım?
Botları çıkarıp gerçek takipçi kas
Başka hesap aç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Başka hesap mı açayım? Organik takipçi kasarak devam mı edeyim?
Instagram'da 10k takipçi satın aldım ama %90'ı bot geldi. Organik takipçi kazanmak için ne yapmam gerekir?
organik takipçi için uzun süredir süredir ekim yapılmamış hatt hiç ekim yapılmamış tarla bul sonra sperm bankası git mümükünse iskandinav kokenli spremler satın al sonra organik gübreyle gübrele inek manda dışkısı gibi ya da güvercin yarasa sonra bekle oranik birşeyler çıkar
Şimdi küfüre ne gerek var ayıp değil soruna esprili cvp verdim adam olsan gizliden küfür etmezdim zaten adam olsan hiç küfür etmezdim yazık sana aciz yaratık
Öncelikle size büyük geçmiş olsunlarımı iletiyorum.. Umarım bu kafadan bir an önce kurtulursunuz ve gerçek hayatın sadece ''sayisal değerler''den ibaret olmadığını anlar ve gerçek bir hayat yaşarsınız..
Kaç takipçinin olduğu zerrre önemi yok,, insan ol yeter
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Anketler > Instagram'da 10k takipçi satın aldım ama %90'ı bot geldi. Organik takipçi kazanmak için ne yapmam gerekir?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
organik takipçi için uzun süredir süredir ekim yapılmamış hatt hiç ekim yapılmamış tarla bul sonra sperm bankası git mümükünse iskandinav kokenli spremler satın al sonra organik gübreyle gübrele inek manda dışkısı gibi ya da güvercin yarasa sonra bekle oranik birşeyler çıkar
Senin anan amiyna bacami sokiym
Şimdi küfüre ne gerek var ayıp değil soruna esprili cvp verdim adam olsan gizliden küfür etmezdim zaten adam olsan hiç küfür etmezdim yazık sana aciz yaratık
Allah başka dert vermesin..
Öncelikle size büyük geçmiş olsunlarımı iletiyorum.. Umarım bu kafadan bir an önce kurtulursunuz ve gerçek hayatın sadece ''sayisal değerler''den ibaret olmadığını anlar ve gerçek bir hayat yaşarsınız..
Kaç takipçinin olduğu zerrre önemi yok,, insan ol yeter
takipçiyi napcan
Ürün satıyorum Instagram'da. Networkumü büyütmek için