İnternet & Teknoloji Type-C girişi olmayan bluetooth kulaklık ne demek? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Olmaması ya da olmaması ne işe yarar nedir bilgi verebilecek olan? Güncellemeler+1 yıl Olmaması ya da olması****** YANLIŞ YAZMIŞIMMM Type-C girişi olmayan bluetooth kulaklık ne demek? Cevapla İş Soruları Nedir Soruları Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
ЕлЛе20 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Micro usb gibi oda bir giriş türü.Ona type-c uyumlu değil diyor 0 9 Yorumla Soran +1 yıl peki micro usb ile type-c arasındaki fark ne? Almayı düşündüğüm kulaklıkta type-c girişi yokmuş da Yorumla ЕлЛе20 +1 yıl Kullandığın telefon markasını söyle yeter Yorumla Soran +1 yıl telefonum xiaomi mi 11 lite, alacağım kulaklıkta edifier x3 TWS Yorumla ЕлЛе20 +1 yıl Alacağın telefon değil şu an kullandığın model önemli Yorumla Soran +1 yıl ben telefon almayacağım kulaklık alıcam Yorumla ЕлЛе20 +1 yıl Pardon hızlı okuyunca virgülü yuttum.Mi 11 Type-c girişli bir telefonEğer kulaklığın kutu içeriğinden bir kablo çıkmazsa gidip telefoncudan en ucuza bir Micro Usb kablo alabilirsin. 1,5 saate şarj oluyor bu cihaz Yorumla Soran +1 yıl hmm anladım teşekkür ederim type-c girişli olsaydı type-c kablo alacaktım tek fark bu sanırım veya daha mı hızlı şarj olurdu type-c olsaydı Yorumla ЕлЛе20 +1 yıl Hayır sadece uçları değişik Yorumla Soran +1 yıl anladım sağ ol Yorumla
Khalasar Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl şarj girişi kulaklığı şarj etmek için 0 7 Yorumla Soran +1 yıl peki olmasa da sonuçta başka bir yolla şarj edebiliriz aradaki farkı ne mesela? type-c olsaydı daha iyi olurdu dedğin Yorumla Khalasar +1 yıl yani aralarında pek gir fark yok tasarım farkı var android şarj girişleriyle iphone şarj girişleri gibi sadece giriş uçları değişik Yorumla Soran +1 yıl hmm anladım o zaman micro usb girişli kulaklığa alsam sorun olmaz Yorumla Khalasar +1 yıl bluetoothlu değil mi kulaklık şarj girişinin çok bir önemi yok en fazla kablo değiştirirsin Yorumla Soran +1 yıl bluetoothlu kulaklık. Kutu içinde micro usb kablosu yoksa ayrı olarak alırım en kötü Yorumla Khalasar +1 yıl aynen D&R da falan 20 TL Yorumla Soran +1 yıl zaten şarjı da uzun gidiyormuş çok dert edeceğim bir şey değil teşekkür ederim yarın sipariş veririm iyi günler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Micro usb gibi oda bir giriş türü.
Ona type-c uyumlu değil diyor
peki micro usb ile type-c arasındaki fark ne? Almayı düşündüğüm kulaklıkta type-c girişi yokmuş da
Kullandığın telefon markasını söyle yeter
telefonum xiaomi mi 11 lite, alacağım kulaklıkta edifier x3 TWS
Alacağın telefon değil şu an kullandığın model önemli
ben telefon almayacağım kulaklık alıcam
Pardon hızlı okuyunca virgülü yuttum.
Mi 11 Type-c girişli bir telefon
Eğer kulaklığın kutu içeriğinden bir kablo çıkmazsa gidip telefoncudan en ucuza bir Micro Usb kablo alabilirsin. 1,5 saate şarj oluyor bu cihaz
hmm anladım teşekkür ederim type-c girişli olsaydı type-c kablo alacaktım tek fark bu sanırım veya daha mı hızlı şarj olurdu type-c olsaydı
Hayır sadece uçları değişik
anladım sağ ol
şarj girişi kulaklığı şarj etmek için
peki olmasa da sonuçta başka bir yolla şarj edebiliriz aradaki farkı ne mesela? type-c olsaydı daha iyi olurdu dedğin
yani aralarında pek gir fark yok tasarım farkı var android şarj girişleriyle iphone şarj girişleri gibi sadece giriş uçları değişik
hmm anladım o zaman micro usb girişli kulaklığa alsam sorun olmaz
bluetoothlu değil mi kulaklık şarj girişinin çok bir önemi yok en fazla kablo değiştirirsin
bluetoothlu kulaklık. Kutu içinde micro usb kablosu yoksa ayrı olarak alırım en kötü
aynen D&R da falan 20 TL
zaten şarjı da uzun gidiyormuş çok dert edeceğim bir şey değil teşekkür ederim yarın sipariş veririm iyi günler
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!