İnstagram hesabımdan çıkış yaptım şu an tekrar giremiyorum. İnstagram iki faktörlü doğrulama kodunu unuttum ve hesabıma giriş yapamıyorum bunu nasıl düzeltebilirim? İnstagram hesabıma nasıl giriş yapabilirim? Farklı yolları var mı, yardımcı olur musunuz?
İnstagram iki faktörlü kimlik doğrulama kodunu unuttum hesabıma giremiyorum, ne yapabilirim?
Instagram İki Faktörlü Kimlik Doğrulama Kodu Unutulunca Ne Yapılmalı?
Maalesef bu durum hemen hemen herkesin başına gelebiliyor. Böyle durumlarla karşılaşmamak için iki faktörlü kimlik doğrulama kodu oluşturduktan sonra ekran görüntüsü alıp bir yere kaydetmenizi öneririm, aksi taktirde hesabınızı geri giriş yapmanız zor olabilir. Instagram hesabını kurtarmak için ne yapabilirim?
Mobil cihazdan instagrama giriş yapın.
Kullanıcı adınızı ve şifrenizi giriniz
Sizden iki doğrulamalı kimlik faktörü kodunu isteyecektir.
Kodu unuttuğunuz için aşağıda yer alan "Başka Bir Yol" Dene tuşuna basın.
Açılan menüde gelen seçeneklerde "Destek Al" butonuna tıklayın.
Burada sistemde kayıtlı e-posta adresinizi, iletişim adresinizi, benim fotoğraflarımın olduğu hesabı seçin.
Sizden detay isteyecek, ilave detaylar kısmına ¨İki doğrulamalı faktör kodlarını unuttuğum için bu kodların İnstagram hesabıma kayıtlı olan cep telefonu numarama gelmesini talep ediyorum¨ gibi bir şey yazın. Daha sonra destek al butonuna tıklayın.
Daha sonra kayıt olduğunuz mail adresine support.facebook.com uzantılı bir mail adresinden e-posta gelecek. Burada size bir kod iletecekler, bu kodu bir kağıda yazın ve hesabınızdaki tam adınızı yazın. Bu sizin olduğunuzu doğrulamak için istenen bir güvenlik sistemi.
Böyle bir fotoğraf çekilip JPEG dosyası olarak kaydedin ve e-postayı yanıtla deyip bu çekildiğiniz fotoğrafı ekleyip gönderin.
Burada önemli olan hem kodu hem de yüzünüzü net bir şekilde göstermeniz. Zaten gelen mailde net bir şekilde neler yapmanız gerektiği yazıyor. Hesabınızı kurtardıktan sonra ili faktörlü kimlik doğrulama sistemini kapatabilirsiniz :)