İnternet & Teknoloji İnfluencer olmak için ne yapmam gerek? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 21 Yapay Zekaya Sor •Nasıl bir kamera almam gerek?•Kanalımın konusunu nasıl belirleyeceğim?V. b...Yardım edin :( İnfluencer olmak için ne yapmam gerek? Cevapla Kamera Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
RISES Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 90% +1 yıl Birden bire olmaz zamanla trend olan videolar çek yeni içerikler üret farklı farklı nelerin daha cok izlendigine bak 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl günlük vlog lar tutuyor gördüğüm kadarıyla 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim yorumun için 💙 Yorumla
Masterworld Takip Et Xper 5 Yaş: 109 +1 yıl Önce hangi konularda içerik çekeceğini belirlemen gerekiyor. 0 0 Yorumla
Üyeismi123__ Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 92% +1 yıl Valla her şeyden önce bir tanınmış olman gerek 0 0 Yorumla
ufsnnebe Takip Et Bilge Yaş: 32 , eic 89% +1 yıl Malsan tamamsın 1 5 Yorumla Soran +1 yıl TikToker demedim. :) Yorumla Soran +1 yıl Ayrıca sana ne? Yorumla ufsnnebe +1 yıl Tamam banane Yorumla Soran +1 yıl Bana ne ayrı yazılır. Yorumla ufsnnebe +1 yıl Bana ne Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 33 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,2b cevap paylaştı. İşsiz olman gerekir. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Birden bire olmaz zamanla trend olan videolar çek yeni içerikler üret farklı farklı nelerin daha cok izlendigine bak
günlük vlog lar tutuyor gördüğüm kadarıyla
Teşekkür ederim yorumun için 💙
Önce hangi konularda içerik çekeceğini belirlemen gerekiyor.
Valla her şeyden önce bir tanınmış olman gerek
Canon & Sony vlog camera iyi diyorlar
Güzel bir vücuda sahip
Olman gerek
Malsan tamamsın
TikToker demedim. :)
Ayrıca sana ne?
Tamam banane
Bana ne ayrı yazılır.
Bana ne
İşsiz olman gerekir.