İnternet & Teknoloji Instagram'da sürekli hikayeme emoji atan biri var, cevap olarak ne yapim? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Instagram'da sürekli hikayeme emoji atan biri var ne yapmalıyım cvp olarak sizin fikriniz nedir? Güncellemeler+1 yıl Akraba ama cvp veren kişi Instagram'da sürekli hikayeme emoji atan biri var, cevap olarak ne yapim? Cevapla Instagram Soruları Nedir Soruları Emoji Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
ne_desem_ki Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 84% +1 yıl bence engelle. Hikayeye durmadan emoji atanlar genelde embesil oluyor 0 0 Yorumla
Mali9707 Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 799 cevap paylaştı. Ne var yaz türk kızı tipik 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne yazim işte bende bilmiyom Yorumla
dyifjvkb00 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 +1 yıl Selam de kimsin de 🙂Srni begeniyi bence 0 8 Yorumla Soran +1 yıl Akraba ztn 😂😂 Yorumla dyifjvkb00 +1 yıl Hm bisi deme sende onun hikayelerine at ozn Yorumla Soran +1 yıl Yok ya atmam yanıt akraba uygun olmaz bence Yorumla dyifjvkb00 +1 yıl AnladimBence hikayeni beğendigi ićin atıyodur.Sende onun emojilere begeni at yeter. Yorumla Soran +1 yıl Ya aslında işte olsa iyi olur durumlarıda iyi yani ama işte akrabalık var bende hemen hikayesine yanıt veremem Yorumla dyifjvkb00 +1 yıl Demek istedigim o ssna emoji stiyo ya sende begrnme tusuna bas yeter demek istedigim.Anliyom her hikayesine de ysnit verme onemli olan yorum gerrktiren hikayesine yaz yeter. Yorumla Soran +1 yıl Ayn öyle yapim Yorumla dyifjvkb00 +1 yıl Iyi bakalim 🙂 Yorumla
Sebelepsubelep Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Karşılık ver işte 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Emoji ile mi Yorumla Sebelepsubelep +1 yıl Fsrketmez ki. Emoji iyi olur ana Yorumla
erenbolat11 Takip Et Xper 5 Yaş: 30 +1 yıl Engels 0 11 Yorumla Soran +1 yıl Whattt 😂😂😂 Yorumla erenbolat11 +1 yıl Engelle gitsin işte Yorumla Soran +1 yıl Akraba 😂😂 Yorumla Soran +1 yıl Akraba ve zengin 😂😂 Yorumla erenbolat11 +1 yıl Ee ne olsun istiyorsun ozaman Zenginmi link at link 😂 Yorumla Soran +1 yıl İşte oda utanıyor bende utaniyom akrabalık var diye 😂😂 Yorumla erenbolat11 +1 yıl Biri artik adim atsın Yorumla Soran +1 yıl Valla ben atmam o atsın 😂😂 Yorumla erenbolat11 +1 yıl Ver hasabini ben itecem onu Yorumla Soran +1 yıl Yoo Yorumla erenbolat11 +1 yıl Sen bilirsin 😊 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
bence engelle. Hikayeye durmadan emoji atanlar genelde embesil oluyor
Ne var yaz türk kızı tipik
Ne yazim işte bende bilmiyom
Selam de kimsin de 🙂
Srni begeniyi bence
Akraba ztn 😂😂
Hm bisi deme sende onun hikayelerine at ozn
Yok ya atmam yanıt akraba uygun olmaz bence
Anladim
Bence hikayeni beğendigi ićin atıyodur.
Sende onun emojilere begeni at yeter.
Ya aslında işte olsa iyi olur durumlarıda iyi yani ama işte akrabalık var bende hemen hikayesine yanıt veremem
Demek istedigim o ssna emoji stiyo ya sende begrnme tusuna bas yeter demek istedigim.
Anliyom her hikayesine de ysnit verme onemli olan yorum gerrktiren hikayesine yaz yeter.
Ayn öyle yapim
Iyi bakalim 🙂
Karşılık ver işte
Emoji ile mi
Fsrketmez ki. Emoji iyi olur ana
Kes lan de
Engels
Whattt 😂😂😂
Engelle gitsin işte
Akraba 😂😂
Akraba ve zengin 😂😂
Ee ne olsun istiyorsun ozaman