İnternet & Teknoloji Bana 1500 civarlarında bir telefon önerir misiniz lütfen? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor bit telefon modeli markası önerir misiniz ucuz olsun hani çok depolamadır şudur budur lazım değil ama kolay da bozulmasın Güncellemeler+1 yıl Basit olsum arkadaşlar bir şey kullanmayacak sadece atama ama yine de dokomatik filan olsun Bana 1500 civarlarında bir telefon önerir misiniz lütfen? Cevapla Marka Soruları Telefon Soruları En Ucuz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
0mustafaece Takip Et Xper 5 Yaş: 24 +1 yıl 1500e güzel telefon alamazsın bütçeni 2000 3000e çıakr yakın zamanda aldım 1 hafta olmadı 3000e oppo a54 aldım 2-3 arası bulursun ancak 1 2 Yorumla Soran +1 yıl güzel istemiyorum ki basit bir şey olsun ama uzun süre götürsn Yorumla 0mustafaece +1 yıl Reeder p13 falan var bakabilirsin ideal diyebilirim senin için veya Samsung Galaxy a01 core istersen örnek sunabilirim Yorumla
SadeceSakinOl Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 300 cevap paylaştı. Bence sen bunlarla uğraşacağına Kaçak redmi note 9 al Kaçak dediğime bakma aynı fabrikada üretiliyor sadece Galaxy ve kutusu yok ben kullandım 1 sene hiçbir sıkıntısı yok tıkır tıkır 1 5 Yorumla Mehmetcansiz10 +1 yıl +1 katılıyorum redmi note7 note8 pro global sürüm al IMEI attır kullan hindistan malı alma Yorumla SadeceSakinOl +1 yıl Dimi fazla para vermeye gerek yok 2 yıl garanti için ve o garanti işine bile yaramıyor telefonlar hemen bozulacak aletler değil Yorumla Mehmetcansiz10 +1 yıl Yani reis ben Nisan ayında Note9S aldım global IMEI kayıtlı orijinal ile arasında bir fark yok bir sıkıntıda çıkmadı Yorumla Mehmetcansiz10 +1 yıl Devlete neden 1000 TL vergi vereyim 😂 Yorumla SadeceSakinOl +1 yıl Aynen reis Türkiye şartları için bu kadar para vermek saçma olur Yorumla
_58merve Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 93% +1 yıl Reeeder p13 blue ben kullanıyorum memnunum 1 0 Yorumla
BeyazTavşann Takip Et Master Yaş: 30 , eic 38% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 516 cevap paylaştı. gm 21 1 0 Yorumla
BahtsızBedevi134 Takip Et Xper 3 Yaş: 26 +1 yıl Benim telefon olur mu 😂 0 2 Yorumla BahtsızBedevi134 +1 yıl Galaxy j7 Yorumla BahtsızBedevi134 +1 yıl 5 sene garantili ay telefoncular gibi oldu 😂 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
1500e güzel telefon alamazsın bütçeni 2000 3000e çıakr yakın zamanda aldım 1 hafta olmadı 3000e oppo a54 aldım 2-3 arası bulursun ancak
güzel istemiyorum ki basit bir şey olsun ama uzun süre götürsn
Reeder p13 falan var bakabilirsin ideal diyebilirim senin için veya Samsung Galaxy a01 core istersen örnek sunabilirim
Bence sen bunlarla uğraşacağına Kaçak redmi note 9 al Kaçak dediğime bakma aynı fabrikada üretiliyor sadece Galaxy ve kutusu yok ben kullandım 1 sene hiçbir sıkıntısı yok tıkır tıkır
+1 katılıyorum redmi note7 note8 pro global sürüm al IMEI attır kullan hindistan malı alma
Dimi fazla para vermeye gerek yok 2 yıl garanti için ve o garanti işine bile yaramıyor telefonlar hemen bozulacak aletler değil
Yani reis ben Nisan ayında Note9S aldım global IMEI kayıtlı orijinal ile arasında bir fark yok bir sıkıntıda çıkmadı
Devlete neden 1000 TL vergi vereyim 😂
Aynen reis Türkiye şartları için bu kadar para vermek saçma olur
Reeeder p13 blue ben kullanıyorum memnunum
2. El Xiaomi alınabilir o paraya.
3 yıl önce olsa belki!
Reeder fenada telfon degil
Hiking a23
General mobile g20
alcatel olabilr
gm 21
Xioami tavsiye ederim
Samsung a01