Fiyatı 5700 TL. İnternettrn alacağım sanırım 90 kişi almış bence güvenilir.
512 gb ssd var bana özellikleri iyi gibi geldi fiyata göre. Sizce nasıl? Anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Günlük kullanacağım oyun vs çok nadir belki lol fakan o kadar. Yeterli hatta fazla bile bence ama...
512 gb ssd var bana özellikleri iyi gibi geldi fiyata göre. Sizce nasıl? Anlayan varsa yardımcı olabilir mi? Günlük kullanacağım oyun vs çok nadir belki lol fakan o kadar. Yeterli hatta fazla bile bence ama...
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Ekran kartı mx330, o biraz düşük. Birde ekran kartı hafızası 2gb biraz düşük. Onun dışında fena durmuyor, fiyatına göre iyi gibi.
Ekran kartı düşük olduğunda ne oluyor
Donar
Hadi ya :/ peki by fiyatlarda daha iyi özelliklerde basıl bir bilgisayar önerirsin
Bu aralar PC alınmaz bence. Bunun o kadar çok parametresi var ki. Bir şeyi iyi yapıyorlar başka şeyi düşürüyorlar, insan ooo ne güzel dimi diye çıkıyor ama aslında o kadar da iyi değil PC.. acil değilse 1 sene daha bekle derim.
2 sene önce bundan çok daga iyi bir bilgisayarı 4 5 e alıyorduk ama şu an cidden uçmuş eskiden 2000 lik olanlar şu an 4 5 den aşşağı değil. Vallahi sıkıldım Bilgisayar kavgasından yoksa beklerdim fiyatlar da heo artıyor
Oyun vs oynamayacağım için bana düşük bir bilgisayar da yeter diye düşündüm ama bilmiyorum :/
Bak sana basit bir örnek vereyim. PC çok iyi ancak harddiskte bi numaralar var, onları araştırınca dönüş hızı çok kötü olduğunu öğrendim. Bu ne kadar etkiler diye araştırdım, meğer veri işlemeyi etkiliyormuş. Sen farkında değilsin belki ama yavaşlıyor PC sürekli. Onun için bir PC alırken en ince ayrıntısına kadar incelemelisin.
Hmm o zaman biraz daha araştırmam gerekecek sanırım.
günlük kullanımda yeterli ama lol dışında oyun açmaz lol ü de ortalama seviyede oynatır
Neden ya evdeki laptopda kız kardeşim baya oyun oynuyor ı bundan da vasat 😂
Zaten genelde Bilgisayar oyunu sevmem ben günlük işlee için arıyorum iş okul vs
al sana bir iyilik yapayım https://www.youtube.com/watch?v=guKCIg739ro
Bu kadar para vericem G serisi işlemcili olucak şaka gibi.
Daha iyi bir model bulabiliyorsan öner vallahi lenova buldum ama oda bundaj çok farksız değil
Bilen birine bilgisayar toplat daha iyi markalı ürün iyi değildir beş para etmez fiyatları şişiriyorlar sıkıntı olunca da ilgilenmiyorlar.
Masaüstü bilgisayar var evde zaten toplanmış ben taşınabilir olsun istiyorum
İkinci el düşünürsen yardımcı olurum elimde adetli var
özelliklerine baktım, kötüymüş, alma
Hangi özellikleri köt0
Ekran kartı ne peki
Hemen alma bilgisayardan anlamayanlar kaziklaniyor😅
Ya evde hp nim laptop u zaten var ama onun özellikleri de pek yüksek değil yinede 1 sene oldu hiç sorun yaşamadık. Bana acilen lazım. Ekran kartı düşük olunca ne oluyor ileride değiştiremez miyim?
Düşük olursa 3 boyutlu oyunlardan zevk almazsın düşük grafiklerde oynarsın Trendyol falan abuk subuk sistem satiyorlar 5 bin falan kendi elinle toplasan 3 bin ya eder ya etmez alacaksan game garajdan sistem al her türlüsü internetteki bilgisayarlara bin basar
Eğer Diz üstünden bahsediyorsan ekran kartı falan eklemeler yapamazsin neyse o , ona göre bilen birisine danış masaüstü diyorsan ben burdayım
Zaten oyun oynamak için almıyorum iş ve üniversite için kullanacağım. Arada bir belki 1 2 oyun oynarım ama bilgisayar üzerinden çok oyun oynamayı sevmiyorum zaten. Senin dediğin masaüstü mü?
Aynen masaüstü ama dediğim gibi ekran kartı düşük olursa oyunlarda düşük grafikte, az FPS ile oynarsın kimse bundan zevk duymaz, internetten oyun videolarını izle ona göre seç derim
Bu arada laptoplarda ekran kartını bildiğim kadarıyla değiştiremezsin daha yüksek bir ekran kartı değiştirdin diyelim işlemci o ekran kartını doyurmayabilir yani oyunda pek fazla bir fark olmaz sadece işlemcinin yettiği kadar bir fark olur o yüzden ekran kartına dikkat et
Masaüstü dizme Bilgisayar da var evde 😅 ben taşıması sa kolay olsun diye laptop istiyorum tabiki masaüstü bilgisayar kadar iş görmüyor laptoplar o kınyda haklsın
Bence sen bu konuda biraz araştırma yap hemen alma indirimleri yakaladığın an al gitsin, Ben masaüstü almayı düşünüyorum 5 ay geçti monitörü klavyeyi hoparlörü bile indirimi yakalayarak aldım ve alacağım kasanın ucuz olması için hem de param biraz biriksin de daha iyisini alayim kafası var bende, bence sen de indirimleri bekle
Kasımda net indirim olur da 2 ayda ben katil olurum 😅
Aslında şu anda da var bende indirimli olanlara bakıyorum kuponla vs alırım alırsam daha teledon d almam gerek
Aynen bunlar zor iş tek bir seçim var ve daha iyisini daha uyguna görünce gelen pişmanlık hissi
Ekran kartı hafızadı paylaşımlı yazıyor o ne demek
Sanırım apu sistem yani ekran kartı yok ama işlemci ramdan 2 gb alıp ekran kartı görevi görüyor, yani işlemci ekran kartı özeliği taşıyor ama sana önermem , içinde kötü bir ekran kartı var gibi düşün
Cok pahalı
Şuankilere göre ucuz kalıyor abi çok pahalı bilgisayarlar
Evet otv çok yüksek döviz kuru çok yüksek bu Acer denen pc bu kadar etmez bence alabilirsen lenovo
Dell veya Asus pc lerden al
Acer da güzel aslında. Önerebileceğin bir modeli var mı peki özellikleri bundan iyi olan
Acer önermem
İşlemcisi ve ram hızı hariç normal gibi duruyor.
Net özellkileri ne
www.hepsiburada.com/acer-extensa-15-intel-core-i5-1035g1-8gb-512gb-ssd-mx330-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-nx-egcey-002-pm-HBC000003EG9F