Demekki gunden gune daha kotuye giden, alim gucunu tamamiyle yok eden bir sistem olusturmuslar. Bi yerden donmesi gerekiyordu ama Şu an durdurulamaz bir halde.
Gönül razi olsa da, ya ben bunun icin mi bu kadar para odedim diyebilir insan. Avrupa sartlarinda 1 aylik maasin yarisi ile en kralini alabilirsin :) bizim bu ulkede omrumuzun 300 yildan fazla olmasi gerekiyor. Cok calismamiz gerek...
Hahahaha simdi daha cok sasirdim. Almanyada bunu cok kisa calisma suresiyle alabilirsin veyahut taksit ile ottodur mediamarktir illaki cok imkan var. Bence almalığsiiin🥴😅
Faiz çok mesela burada 1500€ falan 24 ay taksitle ödeme yapabilirsin ama 2000€ falan mal olur 😁 ayrıca ben staj yapan bir insanım gelirim anca araba taksitine yeme içmeğe yetiyor
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bilgisayar , şuanlık değilim stajyer maaşı neyse idare ediyoruz
🙏🙏🙏
İstediklerime sahibim ancak şöyle 80 ler tarzı bi pikap almayı düşünüyorum :)
Umarim alirsin... Kazasiz belasiz ins.
Saolsın teşekkürler 😇 😇
Telefon alayım diyorum. Kyk borcum var ve işsizim :d
Kyk borcu taksitli degil mi? Ama ne olursa olsun ulke sartlarinda cok zor. Bide issizim diyorsun o daha da zor.
Kafam karisti🥴
Iphone 13 pro, 12 pro ya kadar imkanın var ama artık maddi gücümü aşıyor
Benden iphone devri geçti diğer arkadaşlara başarılar
Cok kral cihazlar ama cok pahali be...
10-12 bin olsa alacaktımda ama olmadı gereksiz vergi var
Ve dahada articak fiyatlar ne yazik ki...
Evet. Her iphone çıktığında alırdım ama artık alamıyorum. İnanması güç gerçekten
Demekki gunden gune daha kotuye giden, alim gucunu tamamiyle yok eden bir sistem olusturmuslar.
Bi yerden donmesi gerekiyordu ama Şu an durdurulamaz bir halde.
Şaşırdım valla almam gerekirdi yoksa benim net
Elektronikden nefret geldi banada butun aile iliskileri insan iliskileri bozuldu eskiden insanlar daha mutluydu keske hepsi yok olaaa
Cok alismisiz ama bu duruma.
Onlarsizda olmuyor maalesef.
Zamanında çok meraklıydım evin bir odası onlar ile dolu artık hiç bir şey istemiyorum.
Allah'ıma şükür istediğim şeyi alabiliyorum.
Profil fotografinizdan anlayabiliyorum istediginiz herseyi alabildiginizi
İsteyipte alamadığım pek cihaz olmadı.
👌👌
Macbook :(
Benim icin hayalden ote bir durum mac kullanmak 🥴 bu ekonomide cok zor.
Evet çok para cidden kaç senedir almayı düşünüyorum ama gönlüm razı olmuyor 😀
Gönül razi olsa da, ya ben bunun icin mi bu kadar para odedim diyebilir insan. Avrupa sartlarinda 1 aylik maasin yarisi ile en kralini alabilirsin :) bizim bu ulkede omrumuzun 300 yildan fazla olmasi gerekiyor.
Cok calismamiz gerek...
Almanyada yaşıyorum ama yinede alamıyorum ne yazıkki:) burada en azından almayı düşünüyorsun Türkiyede hayali bile imkansız 😃
Hahahaha simdi daha cok sasirdim.
Almanyada bunu cok kisa calisma suresiyle alabilirsin veyahut taksit ile ottodur mediamarktir illaki cok imkan var.
Bence almalığsiiin🥴😅
Faiz çok mesela burada 1500€ falan 24 ay taksitle ödeme yapabilirsin ama 2000€ falan mal olur 😁 ayrıca ben staj yapan bir insanım gelirim anca araba taksitine yeme içmeğe yetiyor
Hahahaha ya güldürme beni dur. Araba taksitine yetiyor demen ironik geldi bana 😅😅😅 neyse efendim bizim allahimiz var
Cidden öyle ama bu ülkede çalışmayanlar yaşıyor 😄
İssizlik parasi devlet yardimi derken oh misss 🥴🥴🥴
Aynen öyle devlet gibi devlet işte
😔😔😔😔😔
Tr icin ayni şeyleri de soylemeyi cok isterdim..
2023 sonrası inşallah
🥴🥴🥴 pek inanasim gelmiyor ama bakicaz artik 😊🤝
hayır yok
Plazma
Vizontele?
Anlamadım
Televizyon yani dimi
Plazmanin anlami
kanda bulunan, içinde akyuvarlarla alyuvarların yer aldığı sıvı.
Televizyon eski çağ lafı yeni çağ lafı plazma
Yanlışınız var ama neyse