İnternet & Teknoloji Çevrenizde ya da sizde Whatsapp diyaloğu sonlandıramama sendromu (DS) olan var mı? Deniz Unay Takip Et Sosyal Medya Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Çevrenizde ya da sizde Whatsapp Diyaloğu Sonlandıramama Sendromu (DS) olan var mı? Çevrenizde ya da sizde Whatsapp diyaloğu sonlandıramama sendromu (DS) olan var mı? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl evet bende bir ara vardı görüldü almaktan hoşlanmadığım için baskasina bunu yaşatmak istemiyordum ama şimdi DA Sorunum yok ergenlik dönemimle beraber bıraktım... 0 0 Yorumla
ᴡiɴᴄʜᴇssᴛᴇʀ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 96% +1 yıl Karşımdaki neşe vermezse samimi gelmezse hiç tatlı dilli olamam 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Böyle bir sorunum yok çok güzel sohbet bitiririm fkfk 0 0 Yorumla
Yeis00 Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Görüşürüz der, cvp vermeden çıkarım. Yoksa emoji falan derken, ohooo uzayıp gidecek. 0 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl cidden çok sinir bozucu bir durum en iyisi konuşmanın biteceğini anladığın gibi hemen uygulamadan çıkmak xdd 0 0 Yorumla
uğurböceği0000 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Bende yok o ama oladabilir kararsız kwldım 2 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Whatsapp kullanmıyorum. 0 0 Yorumla
PowerGirlPuff Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl Bende bazen oluyor. Ama fazla abartacak kadar değil 0 0 Yorumla
melikedeseen Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 50% +1 yıl Görüşürüz diyip ortadan kaybolurum😂 0 0 Yorumla
umudumsendekaldi Takip Et Xper 7 Yaş: 27 , eic 93% +1 yıl Olmaz mı konuşmaya pişman ettirirler insanı 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
evet bende bir ara vardı görüldü almaktan hoşlanmadığım için baskasina bunu yaşatmak istemiyordum ama şimdi DA Sorunum yok ergenlik dönemimle beraber bıraktım...
Karşımdaki neşe vermezse samimi gelmezse hiç tatlı dilli olamam
Böyle bir sorunum yok çok güzel sohbet bitiririm fkfk
Görüşürüz der, cvp vermeden çıkarım. Yoksa emoji falan derken, ohooo uzayıp gidecek.
cidden çok sinir bozucu bir durum en iyisi konuşmanın biteceğini anladığın gibi hemen uygulamadan çıkmak xdd
Bende yok o ama oladabilir kararsız kwldım
Whatsapp kullanmıyorum.
Bende bazen oluyor. Ama fazla abartacak kadar değil
Görüşürüz diyip ortadan kaybolurum😂
Hiç takılmam ne derse desin
Olmaz mı konuşmaya pişman ettirirler insanı
Görüldüyü çakarım direk :D
Var benim o
Bende yok