İnternet & Teknoloji Bir anda yazıların yarısını göremiyorum sebebi nedir? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaslar tam su anda ekrana bakınca yazdıgım yazının sonunu goremiyorum resmen niye boyle oldu bilen var mı daha once basına gelen oldu mu Güncellemeler+1 yıl Telefonla alakalı degil gözüm görmüyor yarısını Bir anda yazıların yarısını göremiyorum sebebi nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Göz doktoru seni çağırıyor. 0 0 Yorumla
MorenoViggo Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Geri tuşuna bas 0 9 Yorumla Soran +1 yıl Gözümde geri tuşu yok 😂 Yorumla MorenoViggo +1 yıl Ulan sbsbsns , geçmiş olsun sarı nokta falan olabilir doktora git Yorumla Soran +1 yıl Nxxnxxnd ya bir anda oldu hayatımda ilk kez Yorumla MorenoViggo +1 yıl Güncelleme gelicek o zaman bekle. d Yorumla Soran +1 yıl Gece gece beni korkuttun ya kör olmam insallah mxkxnx Yorumla MorenoViggo +1 yıl Sonra ezelin annesi melahat teyze gibi koklaya koklaya gezersin dndnsnsn Yorumla Soran +1 yıl Allah korusun simdi duzeldi baya mxkxmx Yorumla MorenoViggo +1 yıl Xperin mesaj atmaya yetiyo mu? Yorumla Soran +1 yıl Evet Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Göz doktoru seni çağırıyor.
Yorgunluktan
Geri tuşuna bas
Gözümde geri tuşu yok 😂
Ulan sbsbsns , geçmiş olsun sarı nokta falan olabilir doktora git
Nxxnxxnd ya bir anda oldu hayatımda ilk kez
Güncelleme gelicek o zaman bekle. d
Gece gece beni korkuttun ya kör olmam insallah mxkxnx
Sonra ezelin annesi melahat teyze gibi koklaya koklaya gezersin dndnsnsn