İnternet & Teknoloji Ekran kartı reballing işlemi? SalvioHexia Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor arkadaşlar ekran kartınıza hiç reballing işlemi yaptırdınız mı?yaptırdıysanız ne kadar yaptırdınız?reballing ekran kartı çipinin ısı yardımı ile sökülüp bu çipin altına lehim topları dizme işlemidirgörüntü olmadığı ve yeşil çizgili ekran durumlarında yapılan bir işlemdir Ekran kartı reballing işlemi? Cevapla İş Soruları Kredi Kartı Soruları Beğen Paylaş Takip Et
charmainei Takip Et Xper 5 Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Üfle geçer bnce 0 3 Yorumla SalvioHexia +1 yıl üfledim püfledim üzerinde tepindim az kalsın fırına atacaktım Yorumla charmainei +1 yıl Adjsjs kiyamam Yorumla SalvioHexia +1 yıl güldük eğlendik :)bir bilginiz var mı bu durum hakkında ciddenyapılıyor ama ne kadara yapıldığı gibi bir ortalama bulamadımdışarı da çıkamıyorum malum salgın var Yorumla
Highline Takip Et Master Yaş: 43 +1 yıl ekran kartının modeli ne 0 4 Yorumla SalvioHexia +1 yıl model farklılığı bu işlemi etkiliyor mu Yorumla Highline +1 yıl etkiler fabrikalar yeni kartları daha yüksek sıcaklıkta eriyen kurşunsuz lehimden üretiyorlar artık Yorumla SalvioHexia +1 yıl yani kart yeni bir modelse işlem sırasında çipi ısıtıp çıkarmak yüksek sıcaklıkta olduğu için tehlikeli olur diyorsuntamam anladımpeki farz edin eski bir model bu kartın işlem ne kadar olur ortalama bir şey söyler misiniz Yorumla Highline +1 yıl kart nedir modeli Yorumla
En İyi Cevaplar