İnternet & Teknoloji konusunda 621 cevap paylaştı.
Hayır, yapamam ve yapamadım da. Flörtüm twitch kanalı açmıştı, başta tatlı tatlı ben de katılıyorum yayınlara, ünlenmeye başladı kızlar yayına girmeye başladı, beyefendi çok yakışıklı değil ama ses tonu müthiş kızlar yavşıyor... her yayında ben tripleniyorum adama bişey diyemiyorum çünkü hiçbi suçu yok, hakkını yemeyelim arkadaşları oo yenge de buradaymış diyor yayındaki kızlar üstüne alınıyor tövbeler olsun yazarken yine sinirlendim😂😂 sonra dedim ki kendimi neden yorayım? Zaten gece gündüz oyun oynuyor anca yayında görüyorum adamı, sesini orada duyuyorum... oyunlarınla ve takipçilerinle mutluluklar diyip ayrıldım..
Ben ki kıskançlığın vücut bulmuş haliyim birde tanınan biriyle mi hayat arkadaşı olacağım, zor demek az kalır. Benim sevdiğimin sosyal mecralarla çok işi olmayacak, tercihen kullanmayacak, kullansa bile sağda solda foto paylaşmayacak. Ayda yılda bir hikâyede olur amenna ama direk post olarak hergün kaç tane göz ona değecek bilemiyorum bu yüzden yok olamaz. Gözünü benimle açıp benimle kapatsın, para, şan, şöhret geçici meziyetler.
Aslında şu an günümüz gereği olan yaşam biçimi normalleştiği için size bu düşüncem anormal geliyor. Sevdiğimizi gözümüzden bile sakınıyorsak başka gözlerden neden sakınmayalım ki. Herkesin sevme anlayışı farklıdır. Velhasılkelam kimin ne düşündüğü umurumda değil. 😌
Anormal gelse yorumunu beğenmezdim. Bende aynı düşüncedeyim kıskancım kısıtlarım evet ama bi sınırı var. Benim de kusurlarımın olduğu konulara karışamam. Benim hesabım varsa ona da kapat demeye hakkım yok.
@Seevim Ya bu normal bir seviyede kıskanmak değil.. yani bu sağlıklı bir kıskanma değil.. ayrıca arkadaşın dediğine de katılıyorum.. burası Instagrama göre daha da kıskanılacak bir yer.. başkalarının gözüyle bakma açısından 😂
@Seevim Bir üsttekini siz ve diğer yazanlar için genel olarak söyledim. Sadece size değildi söylemim. Yani burayla instagramı kıyaslamak olmâz çünkü burada amaç sadece soru sorup cevaplamak amacı dışı kullananlar beni alâkadar etmez ama evet dediğinizde haklısınız ben nasıl istiyorsam onu öyle olmalıyım bu yüzden post paylaşmıyorum instagramda.😅 Artık sevdiceğim düşünsün gerisini.
Hayat akışını normal karşılamak için maddi olanaklarımın fenomenden daha iyi ve sosyal bir kişiliğe sahip olmam gerekir. Aksi olumsuz sonuçlanır. Sizler içinde cok aşağı yukarı bir şey değişmeyecektir.
Emek gösteren bir sey diyemem ama gercekten her tarafina botoks yaptirmis yapmacık hareketler yapıp türk müziğini katleden insanada artık bir herkes dur demeli yani insan o paralarin kime niye neden aktığına baksın artik insanlar sonra ulke bu gibi insanlar yuzunden kalitesi bozuluyor.
İnternet & Teknoloji konusunda 443 cevap paylaştı.
Ooooo ben yapamam öyle onunla. Onun çevresi öyle böyle değildir. Benim görüp göremeyeceğim insanlar vardır orada. Bir de abuk subuk videolar çekecek iyice sinirlenirim ya. Vallahi ben mütevazi adamım bana öyle sosyetikler olmaz ya.
Kıskançlık krizleri değil de sürekli reklam vs işleri oluyor yorucu olur her özel anda resim atmak ister hiç tarzım değil her anımı paylaşmak. Yürütülemez o şekilde ilişki beni bulaştırmazsa belki. mümkün olur
Popüler olmak için uğraşan gereksiz insanlarla birlikte olmak istemem ama illede popüler fenomen olayım derdinde olmayan ve bir alanda başarılı olan o şekilde bir popülerlik yakalayan biriyle olsa olurdu. Şu açıdan diyorum arada kültür kalite farkı oluyor 😄
İyi olurdu fakat ayrıldıktan sonrası sıkıntı. Unutmaya çalışırsın ikide bi karşına çıkar.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Yürütülür abi neden olmasın fenomenlikte onlar için meslek gibi zaten ordan para kazanıyorlar özel hayatını fenomen olmayan biri ile yürütülebilir kişilik ayrı fenomenlik ayrı
Bir tanenesi benim otele geldi sorun çıkarttı personele küfretti , sizi şöyle yaparım böyle yaparım diye tehtit savurdu , ismini vermek istemiyorum , tekme tokat sktr ettim bunlari çok pohpohlamislar.