İnternet & Teknoloji Sizce Kaan Özdil akıl hastası mı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Videolarında bir mesaj mı var yoksa kafayı mı yemiş? Güncellemeler+1 yıl Acaba canım insanların nasıl düşündüğünü mü göstermeye çalışıyor? Sizce Kaan Özdil akıl hastası mı? Cevapla Mesaj Soruları Hasta Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et
ashleyloe Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 60% +1 yıl Akıl hastaları bundan akıllıdir bu cocuk ayri bir boyut , kendini rezil ederek para kazanmak da ne bileyim oldukça saçma. 2 0 Yorumla
karakedücüük Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Nefret ediyorum şu tipini s. ktiğimin ruh hastasından, geçen canlı balığı yedi acilen içeri atılması lazım bunun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Manyak gerçekten de Yorumla
perdida Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Birinci fotoğrafı görmek yetti akıl hastası olduğunu anlamak için 1 1 Yorumla Soran +1 yıl 🙈 evet bi iki tahtası eksik sanki
Submissivé1isi Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 87% +1 yıl Ne fark ediyor parayi kazaniyor sonucta yaotigi seyi biraksa 2 3 sene sonra unutulup gidecek 0 0 Yorumla
Benchbas Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl çok değişik bi tip arada bir instada karşıma cıkıyor xD 0 0 Yorumla
Dostoviski Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 605 cevap paylaştı. Sadece ahmak onu takip edenler daha çok ahmak. 2 1 Yorumla Soran +1 yıl Bence de Yorumla
İzmirliPrenses00 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 546 cevap paylaştı. İzlemiyorum izlememde 0 2 Yorumla Soran +1 yıl +1. Yorumla İzmirliPrenses00 +1 yıl 😁 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Gördüğüm her yerde hesabı şikayet edip paylaşanlari engelliyorum bir gün kazanacağım inşallah 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Ben de şikayet ediyorum hadi inşallah Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. Şu ciyak ciyak sesi cikan cocukmu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Evet aptalca bağıran Yorumla Ksproff +1 yıl Dikkat çekiyorsa ve bu soruyu sormani sagladıysa başarmış. Yorumla Soran +1 yıl Ama bu şekilde dikkat çekmek ne kadar doğru? Ailesine üzüldüm Yorumla Ksproff +1 yıl Sosyal medyada cirkinlesen cok fazla kisi var Yorumla Soran +1 yıl Bana saçma geliyor Yorumla
crazyboys54 Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 448 cevap paylaştı. İroni yapıyor belli 0 4 Yorumla crazyboys54 +1 yıl Adamı ilk defa duydum bana ironi yapıyor gibi geldi ama fotoğraflar gerçekse o zaman akıl hastası diyebilirim Yorumla Soran +1 yıl Videosu var videodan kırptım. Başta bana bir mesajı var gibi geldi ama varsa bile o mesajı vermek için bu yolu seçmesi akıl hastası olduğunun kanıtı bence Yorumla crazyboys54 +1 yıl Akp tshirti giyip elinde çay tutması bana ironi gibi geldi videoyu izlemedim adamıda ilk kez görüyorum da görünüşüde biraz akıl hastasına benziyor Yorumla Soran +1 yıl Videosunu izleseniz deli dersiniz Yorumla
seulgiloun82 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 49% +1 yıl prim peşinde 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet sanırım Yorumla
chace Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Tam bir canım 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sanırım anladım :) Yorumla chace +1 yıl Jsjsj anladığın gibi Yorumla Soran +1 yıl Kdjskdj Yorumla
Barbaraameleolan Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Dikkat çekiyor mu? Evet çekiyor, amacına ulaşmış 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Dikkat çekmek için bu yolu seçmek başlı başına manyaklık değil mi? Ailesine üzülüyorum Yorumla Barbaraameleolan +1 yıl Ölüsü olan 1 gün ağlar delisi olan hergün ağlar. Yorumla Soran +1 yıl Üzdü Yorumla
geçmişiolmayanadam Takip Et Master Yaş: 32 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 728 cevap paylaştı. Boş biri 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Reisi çok seven biri 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Çok sevmek böyle olmaz. Ayrıca siyasi birine de öyle körü körüne bağlanıp ölümüne sevmek ağır manyaklık Yorumla
atiilağ Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl bir problemi var 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Evet sanırım Yorumla
Çekilineskiüyeyim Takip Et Xper 4 Yaş: 33 +1 yıl Kesinlikle hasta 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Acaba verdiği bir mesaj var da yanlış yoldan mı veriyor diye düşündüm de bilmiyorum ya normal bir insan böyle bir şey neden yapsın Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Akıl hastaları bundan akıllıdir bu cocuk ayri bir boyut , kendini rezil ederek para kazanmak da ne bileyim oldukça saçma.
Nefret ediyorum şu tipini s. ktiğimin ruh hastasından, geçen canlı balığı yedi acilen içeri atılması lazım bunun
Manyak gerçekten de
Birinci fotoğrafı görmek yetti akıl hastası olduğunu anlamak için
🙈 evet bi iki tahtası eksik sanki
Ne fark ediyor parayi kazaniyor sonucta yaotigi seyi biraksa 2 3 sene sonra unutulup gidecek
çok değişik bi tip arada bir instada karşıma cıkıyor xD
Sadece ahmak onu takip edenler daha çok ahmak.
Bence de
şunu görmeye tahammülüm yoj
İzlemiyorum izlememde
+1.
😁
Gördüğüm her yerde hesabı şikayet edip paylaşanlari engelliyorum bir gün kazanacağım inşallah
Ben de şikayet ediyorum hadi inşallah
Şu ciyak ciyak sesi cikan cocukmu
Evet aptalca bağıran
Dikkat çekiyorsa ve bu soruyu sormani sagladıysa başarmış.
Ama bu şekilde dikkat çekmek ne kadar doğru? Ailesine üzüldüm
Sosyal medyada cirkinlesen cok fazla kisi var
Bana saçma geliyor
Bunda kafa yok
Evet malın teki
İroni yapıyor belli
Adamı ilk defa duydum bana ironi yapıyor gibi geldi ama fotoğraflar gerçekse o zaman akıl hastası diyebilirim
Videosu var videodan kırptım. Başta bana bir mesajı var gibi geldi ama varsa bile o mesajı vermek için bu yolu seçmesi akıl hastası olduğunun kanıtı bence
Akp tshirti giyip elinde çay tutması bana ironi gibi geldi videoyu izlemedim adamıda ilk kez görüyorum da görünüşüde biraz akıl hastasına benziyor
Videosunu izleseniz deli dersiniz
prim peşinde
Evet sanırım
Tam bir canım
Sanırım anladım :)
Jsjsj anladığın gibi
Kdjskdj
Dikkat çekiyor mu? Evet çekiyor, amacına ulaşmış
Dikkat çekmek için bu yolu seçmek başlı başına manyaklık değil mi? Ailesine üzülüyorum
Ölüsü olan 1 gün ağlar delisi olan hergün ağlar.
Üzdü
Boş biri
Reisi çok seven biri
Çok sevmek böyle olmaz. Ayrıca siyasi birine de öyle körü körüne bağlanıp ölümüne sevmek ağır manyaklık
Büyük ihtimal
bir problemi var
Evet sanırım
Kesinlikle hasta
Acaba verdiği bir mesaj var da yanlış yoldan mı veriyor diye düşündüm de bilmiyorum ya normal bir insan böyle bir şey neden yapsın
pijamaya bak