Herbalife ürünleri sattigim için 10k takipci satın aldım ama çoğu bot. Satışıda bırakabilirim, sizce başka hesabamı geçeyım bunu mu kullanayım? ya da bu hesabı ne olarak kullanayım? Görüşlerinizi bekliyorum. Saçma bi soru olmuş olabilir kararsız kaldim. sormaktan başka çarem kalmadı k. bakmayin :)))
Kötü duruyor
İyi, kalsın bence bu hesapla devam et (satışı bıraksanda)
Başka hesap aç
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
Profilim kötü mü duruyor?
Instagram profilim nasıl duruyor? Çok takipçim olması itici mi? Başka hesap mı açayım?
Herbalife yapıyorumda duymuşsunuzdur belki. Son zamanlar modum düştü bırakabilirim satış yapmayı o yüzden bırakınca da tuhaf geleceğini düşündüm insanlar neden takipçin yüksek felan diyecek satış yapıyorum diyemicem bu sefer. Bilmem anlatabildim mi :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Satışı bıraksan da hesabın kalsın. Güzel içerikler ile dağa çok takipçi kazanabilirsin
Yani kişisel hesabım bu mu olsun?
Evet
Gitarla cover videolar paylaşmak istiyorum dediğin gibi olabilir belki. Profilimde gördüğün eksik bir şey var mı peki? Neler paylaşmalı önerirsin
Ama satın aldığınm takipçilerin çoğunluğu bot. Açıklamayı okudunmu
benim 17 takipçim var valla on numara beş yıldız :d
:))
Hayır iyi bence
Herbalife yapıyorumda duymuşsunuzdur belki. Son zamanlar modum düştü bırakabilirim satış yapmayı o yüzden bırakınca da tuhaf geleceğini düşündüm insanlar neden takipçin yüksek felan diyecek satış yapıyorum diyemicem bu sefer. Bilmem anlatabildim mi :)
Iyi kardeş.
dolandırıcı profili
Neden?