İnternet & Teknoloji "Buradan zor oluyor Whatsapp'a geçelim" demek istediğiniz biri var mı? 8matador1180 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 42 Yapay Zekaya Sor Yalnız sohbet için cidden konforlu ortam lazım, insanı derde kedere sokmayan xd Ama bunun için önce konuştuğunuz biri olmalı tabi xd "Buradan zor oluyor Whatsapp'a geçelim" demek istediğiniz biri var mı? Cevapla WhatsApp Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
NeyyyyMıstaamNeyyyy Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 94% +1 yıl Buradan zor oluyor nereye istiyorsanız oraya geçelim diyormuşum 🤭😂 1 2 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Olur tabi burası zor zor :D Yorumla NeyyyyMıstaamNeyyyy +1 yıl Çekmiyor burası Yorumla
ChooChoo Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 42% +1 yıl Burdaki muhabbetim 5-10 dk yi gecmez, onun icin gerek yok 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Sen kafanda bitirmissin xd Yorumla ChooChoo +1 yıl Çok yakinda siteyi de bitircem. d Yorumla 8matador1180 +1 yıl Buna hazır değiliz 🤣 Yorumla
SmellSmoke Takip Et Master Yaş: 34 , eic 90% +1 yıl Benim için kasıyorsa her yerde kasıyordur.. Sohbet etmek istedikten sonra her yer olanaklıdır.. Keyifli akşamlar.. 3 0 Yorumla
Zeusscuk Takip Et Xper 7 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Buradan daha güzel oluyor bildirim ışığını çok seviyorum buranın. 1 0 Yorumla
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Keşke WhatsApp dan grup kursakta bütün anlaştığım kişilerle makara kikiri yapsak 🙄 1 0 Yorumla
midnigtramblerrr Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Bir arkadaşım vardı Naz bir ona demiştim suanlik burda konuştuğum biride yok böyle iyi ya. 1 0 Yorumla
azbuka Takip Et Master Yaş: 38 , eic 55% +1 yıl Evet vardı watşaba geçtik şu an çok güzel bir birlikteliğimiz var 1 0 Yorumla
Acedia_ Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl Discorda geçelim dediğim oldu. En rahat orası geliyor bana. 1 0 Yorumla
OOztas42 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 35% +1 yıl Buranın mesajlaşma yeri çok kötü onun için 3 günü geçince konuşma instagram veriyorum. 1 0 Yorumla
Belirsizprens Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Site sıkıntı ya güncelleme geliyor bişey oluyo iletişim kopuyo ama wp öyle değil. 0 0 Yorumla
Sweetwitch13 Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Mesaj kutusuna almazken wpye nasıl alayım 😅 1 1 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Alırsın ne olacak :D Yorumla
_Dahlia_ Takip Et Bilge Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Whatsapp daha zor olacak 1 3 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Neden daha zor olsun xd Yorumla _Dahlia_ +1 yıl İki dk sonra bitiş Yorumla 8matador1180 +1 yıl O karşındaki kişi ile alakalı ya.. xd Yorumla
ZiVRi Takip Et Xper 7 Yaş: 45 , eic 92% +1 yıl Zilin sesi duyuldu, varsa öyle birileri geçelim 😄 2 0 Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 478 cevap paylaştı. Vardı bir zamanlar ama artık yok. 1 0 Yorumla
marjinalgirl2367 Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Konfor alanından çıkmak gerekir. Burası iyi. 1 0 Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı. Çok oldu zamanında... :)) 1 0 Yorumla
BloodyGamer Takip Et FenomenMentor Yaş: 35 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,7b cevap paylaştı. Çok şükür yok. 1 0 Yorumla
Nisa0141 Takip Et Xper 3 Yaş: 23 +1 yıl WhatsApp da zor olmicak mi🤣🤣 2 6 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Yok oranın sohbet yeri daha konforlu 😊 Yorumla Nisa0141 +1 yıl Onun yerine instgram da daha konforlu 😁 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Fena degil orasi da ama WhatsApp en iyisi bence. Telegram vs yerini tutmaz yani xd Yorumla Nisa0141 +1 yıl Evt haklısın aslında WhatsApp da tel numaramız yazarken diğerleri ne dimi🤣😂 Yorumla 8matador1180 +1 yıl Telefon numarasının insanlarla iletişim kurmaktan başka bir işe yaradığı yok ki kardeşim 😊 yazsa ne yazmasa ne karşındaki kişi adam olduktan sonra sorun olmaz Yorumla Nisa0141 +1 yıl Aynn haklısın 😊 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,6b cevap paylaştı. I ıh yok 1 0 Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 631 cevap paylaştı. Yok. 1 0 Yorumla
serimiyy Takip Et Master Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 426 cevap paylaştı. Hayır yok 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Buradan zor oluyor nereye istiyorsanız oraya geçelim diyormuşum 🤭😂
Olur tabi burası zor zor :D
Çekmiyor burası
Burdaki muhabbetim 5-10 dk yi gecmez, onun icin gerek yok
Sen kafanda bitirmissin xd
Çok yakinda siteyi de bitircem. d
Buna hazır değiliz 🤣
Benim için kasıyorsa her yerde kasıyordur.. Sohbet etmek istedikten sonra her yer olanaklıdır.. Keyifli akşamlar..
Buradan daha güzel oluyor bildirim ışığını çok seviyorum buranın.
Keşke WhatsApp dan grup kursakta bütün anlaştığım kişilerle makara kikiri yapsak 🙄
Bir arkadaşım vardı Naz bir ona demiştim suanlik burda konuştuğum biride yok böyle iyi ya.
Evet vardı watşaba geçtik şu an çok güzel bir birlikteliğimiz var
Discorda geçelim dediğim oldu. En rahat orası geliyor bana.
Buranın mesajlaşma yeri çok kötü onun için 3 günü geçince konuşma instagram veriyorum.
Site sıkıntı ya güncelleme geliyor bişey oluyo iletişim kopuyo ama wp öyle değil.
Mesaj kutusuna almazken wpye nasıl alayım 😅
Alırsın ne olacak :D
Whatsapp daha zor olacak
Neden daha zor olsun xd
İki dk sonra bitiş
O karşındaki kişi ile alakalı ya.. xd
Zilin sesi duyuldu, varsa öyle birileri geçelim 😄
Vardı bir zamanlar ama artık yok.
Bu hikâyede konuştuğum kişi eksik.
Konfor alanından çıkmak gerekir. Burası iyi.
Çok oldu zamanında... :))
😂😂sohbet etmeyi sevmiyorum
Çok şükür yok.
WhatsApp da zor olmicak mi🤣🤣
Yok oranın sohbet yeri daha konforlu 😊
Onun yerine instgram da daha konforlu 😁
Fena degil orasi da ama WhatsApp en iyisi bence. Telegram vs yerini tutmaz yani xd
Evt haklısın aslında WhatsApp da tel numaramız yazarken diğerleri ne dimi🤣😂
Telefon numarasının insanlarla iletişim kurmaktan başka bir işe yaradığı yok ki kardeşim 😊 yazsa ne yazmasa ne karşındaki kişi adam olduktan sonra sorun olmaz
Aynn haklısın 😊
Hayır burası yetiyor şu an.
I ıh yok
Hayır yok.
Yok ki
Vatsap değil Instagram
yok ki
Him gibi gibi
Maalesef yok
Yok.
Hayır yok
Wp kullanmıyorum. d