Baktım ki bu gidişle evde kalacağım. Artık derin sulara açılma vakti geldi. Hangisini indireyim? Daha önce herhangi birini kullanmadım. Sizin kullandığınız ve memnun kaldığınız flört uygulaması var mı?#tinder #happn #flört
Ben uzun yillardir happn, tinder ve son 1 yildir da Okcupid’e takiliyorum ara ara. Hepsiyle cok guzel sonuclanan bulusmalarim oldu. Bazi zamanlar premium hesaplar aldigim da oluyor. Son 6-7 ay Okcupid’den tanistigim, yabanci bir kizla birlikteyim. Asik degilim ama onun da oyle bir beklentisi yok. Gayet dengeli ve yorucu olmayan guzel bir birliktelik olarak ilerliyor.
Buralardan bulusma ayarlamak zor degil, ama normal birine denk gelmek baya sans isi. Ulkesinde hala evli olup, burda bana bosandigini soyleyen de oldu. Manken gibi gorunup 1.50 boy 120 kilo kizla karsilastigim da oldu.
Hatta o kadar tecrubeli oldum ki, surecin gidisinden nasil biriyle konustugumu direkt anliyorum :)) sureci senden hizli goturen kiz kesin 100 kilo uzeri veya seni bir an once baglamaya calisan “evde kaldim” psikolojisinde bir kiz oluyor. Veya birini kafalamaya calisan bekar anne olabiliyor.
Cok ugrastiriyor ve agirdan aliyorsa kesinlikle cok genc ve guzel bir kizla konusuyorsun. Ama iyi bir para haracam ve kaliteli yasam potansiyeli gortermen gerekiyor.
Ozetle, Istanbul’da yalniz yasayip, yakin zamanda guzel bir iliski kuramamis hemcinslerime arada ucusa gecmelerini tavsiye ederim. Ama kesinlikle dikkatli ve uyanik olsunlar.
Ayrica eslestikten sonra, rahat olun. Kiz sizle konusuyorsa belli bir asamadan sonra konular istediginiz yere gelecektir. Acele edip, kizi urkutmeyin ve abaza davranmayin. Iletisimi kurun , ve gerisini akisina birakin. Gayet guzel bulusmalariniz olur 😉
İnternet & Teknoloji konusunda 2,4b cevap paylaştı.
*Burası Türkiye ve inan bana hangisinde şansını denersen dene kanser eder adamı. Kadınların havalarından, triplerinden kendini iyice değersizleşmiş, dipte hissedersin.
*Ama illa ki şansımı deneyeceğim dersen profile epeyce bir doping yapman icap eder. Çok daha yakışıklı, çok daha kariyer sahibi, çok daha zengin görünmen gerekir. Ciddi ilişki arıyor gibi davran. Bu hatunlar ancak bundan anlar.
Bence de uğraşma.. Hatta ciddi ilişkilerde türk kızından uzak durmanı tavsiye ederim. Asla onların sana tasma... pardon yüzük takmalarına izin verme ;)
Hahah, benimde arkadaşlarım dua zinciri oluşturdular ciddi anlamda ama 😂. Bu gece beni bir mekana götürecekler birinin numarasını almadan çıkartmam diyorlar durum o kadar ki fena, dur bakalım nolcak faydası olursa (hiç sanmıyorum ama) artık sende denersin 😅
2
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Kızım erkeğin numara alması gerekmiyor mu bu nasıl iş tjrıjtk bir de dua zinciri ne detaylandır çabuk
Dua zinciri şöyle ki, müslüman hristiyan fark etmeden bana sevgilim olması için dua ediyorlar 😄 numarasını benim sormama imkan yok zaten, numaralaşmayı kast ediyorlar birisi numaramı istediğinde verip onunkini alacakmışım 😂
Daha önce hiç kullanmadım, Allah düşürmesin. 😅 Bence en baştan başla indirmeye biraz takıl sarmazsa diğerine geç, deneme yanılma yoluyla bulursun inanıyorum. Bu arada düğün ne zaman? 🎉🧿
internette Glaries diye uygulamaya denk geldim formatı hoşuma gitti, date açıyorsun ya da açılan date'lere başvuruyorsun. Profilin açık değil sadece date açtığında ya da açılan date'lere başvurunda görünüyorsun ki bence bu süper bir olay :) bir de date açtığında karşıdaki kişiden 10 saniyelik bir video isteyebiliyorsun, ne çıkacak bahtıma demeye son yani kjsdgsd haftasonu bir date'e çıkıyorum glaries'ten gelişmeleri yazarım buraya.
ohaaaa bu uygulama baya karşıma çıkmaya başladı çevremde kullanan yok ama burada kullanan birini görmek güzel. Ben çıktım bu arada date'e bir çocukla baya iyi geçti. Sen date mi açtın çocuğun date'e mi başvurdun?