Sık sık telefon değiştirenlerden misiniz yoksa uzun süre kullananlardan mı? Ben iPhone 4'ü 9 yıl boyunca sorunsuz kullandım ve bugüne kadar 6 tane telefon değiştim.
Peki siz, bugüne kadar kaç farklı telefona sahip oldunuz ve en uzun süre kullandığınız telefon hangisiydi?
Bugüne kadar kaç farklı telefona sahip oldunuz ve en uzun süre kullandığınız hangisiydi?
5 falan herhalde hepsini hatırlıyorum da teker teker saymak istemiyorum. En uzun kullandığım ıphone du ve yere attım kırıldı. Sonra telefoncuya gittik bir yakışıklıyla karşılaştım sonra numarasını aldım ve evlendik. Şu an çeyiz alışverişindeyim,ütü masası alsak mı kararsız kaldım 🤔🤔Masrafa da gerek yok.
Aslında fabrikamız vardı da çok yakın zamanda battı, ütü deyince bana bir hüzün çöküyor, çok sağ ol herkese bir ütü masası gerek. Adının hakkını veriyorsun be
3 Telefona Sahip Oldum Ama Tam 3 Sayılmaz Şöyle ki İlk Telefonumu Pek Fazla Kullanmadım Az Geçici olarak Aldım Sonra direk Android Telefona Geçtim İlk Telefonum Nokia Lumia 625 Di Sonra Lenovo Motorola G4 Plus Geçtim Moto G4 Plus Yeri Bende Çok özel Büyük değeri Anlamı Var Çünkü Bu telefonu tam 4 yıldır Kullandım 2017 İlkbahar Nisan ayında aldım moto G4 Plus Ve Bu Zamana şimdiki yıl 2021 Kadar Kullandım Vayy Bee 4 Yıl Nasılda Geçti Her İşimi moto G4 Plus dan Yapıyordim Resim Foto hesap ne varsa Het işimi Çok Güzel yaptı Cihaz Orta segment cihaz 2 Ram Belleği 16 GB Dahili Hafıza ya Sahipdi Şimdiye göre çok düşük Ama Her şeyi yaptı Maşallah Hiç arıza vermedi Ama Değiştirme Vakti Geldi Değiştirdim Haziran ayında 3 ay önce yani Samsung Galaxy S10 Aldım bu telefon tabiki s10 çok daha iyi ama o telefonun yeri ayrı İşte 4 yıldır Kullandığım Dostum 😊
Teşekkür ederim Kardeşim 😊 Öyledir Kerata 😅 Cihaz 2016 Yılında Çıktı Zaten Vayy Bee tam 5 Yıl Geçmiş Aradan bende 2017 Aldım Ya benim Değiştirme Nedenin asıl Her İşimi gördü Dedim doğru Ama Artık Yetersizlik başlamaya başladı Yani Ram Belleği Yetersiz gelmeye Başladı Telefonda 1.96 GB Bellek var Buda Ağır işlerde Hadi ağır İş değil Arka Planda biraz Fazla Uygulama Olsun zorlanıyor Kasma Soruni yaşıyordum bazen Öyle Çok kasan cihaz değil tabiki halada çok hızlı Google Youtube Instagram Sosyal medya da Memnun eder ama ağır iş Oyunda biraz üzer Birde Hafıza 16 GB Yetersiz Geliyor du Ben Pubg Mobile Oynuyorum Pubg olunca hafıza fazla doluyor yetmiyor du bu yüzden değiştirdim Tabi batarya da Zayıfladı İsabet oldi s10 aldım Maşallah s10 da ne performans ne hafıza sorunu hiç Yasamiyorum Çok mutluyum
Yanlış hatırlamıyorsam 5 telefonum oldu. Bir hafta kadar önce de hediye olarak 6. geldi. 😄 Fakat şu an hala eski telefonumu kullanıyorum. En uzun süre hangisiydi hatırlamıyorum ama iPhone 6s olabilir, lise başlangıcından mezun olduğum güne kadar benimleydi. 😄
Evet telefon yavaşladı özellikle internette gezinmek işkence gibiydi. Ama zaten laptop ve tablet kullandığım için internete girmiyordum telefonla pek. Genelde arama yapmak ve WhatsApp'a girmek için. Lakin 2019'un Şubat ayında IOS 4 sürüm artık WhatsApp'a giremeyecekti. iPhone 4 de IOS 4 üzerine çıkamıyordu, yeni güncelleme almıyordu. WhatsApp'a giremeyeceğim için mecburen değiştirmek zorunda kaldım yoksa telefon arıza yapmadıç
tam olarak bende bilmiyorum baya fazla 50 olmuştur en fazla kullandığım huawei p10 plus 2.5 sene 1 ay önce iphone 12 vardı sattım şu an OnePlus 9 pro var memnunum baya uzun yıllar kullanıcam artık bıraktım telefon işlerini 🙂🙂
İlk telefonum Nokıa 1100'dı sonra 6600. Kısa süre kalitesiz dokunmatik telefonlardan sonra Nokıa Lumıa 520, IPhone 5S ve 6S en sonda Huawei P Smart 2019. 2 yıldır da bu telefonu kullanıyorum.
İnternet & Teknoloji konusunda 714 cevap paylaştı.
İlk telefonum 2000 kasımda aldığım alcatel sonra 3310 daha sonra 15 yıl boyunca Sony Ericsson ve Sony farklı modellerini kullandım. 2 yıl öncede Huawei p smart 2019 aldım onunla devam ediyorum.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Nokia 2300, 5100 Sony Ericsson k510 i modelini hatırlamadığım bir Nokia yine modelini hatırlamadığım bir Nokia S3 mini Lenovo k5 Xiaomi mia1 ve şu an kullanmakta olduğum Xiaomi mi 8. En fazla Sony Ericsson u kullandım
10 tane telefon değiştirdim. Şimdiye kadar hiç bir telefonum kırılmadı kırmadım da. İtinalı davrandım gözüm gibi baktım. Hatta iyi bir fiyata da sattığım oldu. Hayatımda ilk defa sıfır bir telefon aldım o da şu an kullandığım iPhone 8+ Çok memnunum.
Son 3 yıla kadar uzun uzun telefonları kullanırdım baktım ki olmuyor iPhone alarak sorunumu çözdüm ne kasılma derdi ne güncelleme derdi kaldı 😂 bu senede 12 pro alarak daha da memnun kaldım eski ya da yeni iPhone al telefon derdin kalmasın 👍
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
içinde yılan oyunu olan NOKİA. hala ondayım doğduğumdan beri