bu benim eskiden konuştuğum biri eskiden yazdığım mesajlarla beni tehdit ediyor arkadaşımla aramı bozmaya falan çalıştı bir tane daha eski hesabı var taklitten falan kapanır mı acaba
Benim 1700 takipçili hesabımı öyle bir spamladilar ki kapanma noktasına geldi son anda kurtardık ve bunu bir haftada yaptılar yani demem o ki iki günde spam at gönderiside yoksa kapanır
1
12 Yorumla
Soran
+1 yıl
Evet bir tane gönderisi 124 takipçisi var hep aynı hesaptan spamlasam olur mu ki yoksa farklı hesaplar mı lazım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Doğrulandıysa etkisine bakılır. Ettiği rahatsızlıklar.
Eğer çoksa kapatılır, karalama varsa taklitse anında kapatılır.
bu benim eskiden konuştuğum biri eskiden yazdığım mesajlarla beni tehdit ediyor arkadaşımla aramı bozmaya falan çalıştı bir tane daha eski hesabı var taklitten falan kapanır mı acaba
O hesap üzerinde ki kişi şikayet ederse kapatılır.
Benim 1700 takipçili hesabımı öyle bir spamladilar ki kapanma noktasına geldi son anda kurtardık ve bunu bir haftada yaptılar yani demem o ki iki günde spam at gönderiside yoksa kapanır
Evet bir tane gönderisi 124 takipçisi var hep aynı hesaptan spamlasam olur mu ki yoksa farklı hesaplar mı lazım
Farklı hesaplar canıım
yeni hesap açıp spamlasam illa aktif hesap mı gerekir
Yani gerekir diye bişey yok aktif hesap olursa senin açından daha iyi olur ama unutma takipçi sayısının belki iki katı kadar spam atman lazım
Çok fazla ya kullanmadığı bir eski hesabı. Var taklitten kapanır diyorum ben
Birde hesaba girmeye çalışıp şifremi unuttum yaptığında tel no istiyor kendi tel nomu girsem ne olur bilgin var mı
Ya o kadar basit değil benim adıma açılmış bir hesap vardı taklitten ben bile gerçek olduğu halde kapattıramadım
Bir keresinde ben fake açmıştım ve kızın gerçek hesabını kapattırmıştım bir spamla
Eğer hesap seninse kendi numaranı gir
Taklitten anında kapattılar bilmiyorum
Ha büyük ihtimal değil hangi numarayla açıldıysa o numaranın girilmesi lazım
Yok hesap onun ben çalmaya çalışıyorum 😂
Yazık lan uğraşmayın 150 tane zaten
Uğraşıcamm
Mantıklı sebebi yoksa kapanmaz.
Şikayet edince kapanıyor diye biliyordum
Dediğim gibi açığı yoksa bir şey olmaz. Suç olması lazım, kural dışı şeyler.
Eski kullanmadığı hesabı var taklitten kapanır mı acaba
Nude attın sonra pişman olup kapattiracaksin yeter
yok arkadaşım öyle bir şey değil
Kapatmak zor
Neden ki
Bilmiyorum ki öyle zor kapanır
150 şikayette
Oha