Ben evde yokken evde var izlenimi vermek istiyorum. https://urun.n11.com/led-ampul/mini-top-yildiz-ay-peri-led-dekoratif-led-aydinlatma-pilli-led-P330381032?I%C5%9F%C4%B1k+Rengi=G%C3%BCn+I%C5%9F%C4%B1%C4%9F%C4%B1+(Sar%C4%B1)&Uzunluk=3+Metre&Model=Peri+Led
Bunu buldum. Pille mi çalışıyor mu? Elektrikler olmasa da çalışır ve yangın çıkarmasın istiyorum. Xioami marka amplul var ama elektrik gidince bağlantı kopuyor.
Bunu buldum. Pille mi çalışıyor mu? Elektrikler olmasa da çalışır ve yangın çıkarmasın istiyorum. Xioami marka amplul var ama elektrik gidince bağlantı kopuyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bunlar genelde pil ile calısıyor. Bende de var 3 tane kalem pil ile calışmakta.
Hatta bazilarinin sensorlü olani var ondan al.
Akşam hava kararınca yanar, sabah gün aydınlanınca söner
Ne kadar süre gidiyor piller? Sensörlü dedikleriniz hangisi?
Surekli kullanimda ne kadar gider bilmem ama ben aksamları balkonda otururken 1 -2 saat yakiyorum. Yaklasik 2 aydir pilleri bitmedi henuz.
Kaç gün evde olmayacaksınız? Ledler az akım çekse de cok adetli olduğunda kısa vadeli çalışır. Süreyi belirtirseniz uygun bir çözüm önerisinde bulunabilirim.
Bir ay mesela.
Ya da daha fazla. Cata zaman ayarlı prizler var ama onlar da elektrik gidince zaman ayarını bozuyormuş. Xiaomi elimde kaldı çok da pahalı.
Söyle ki sadece pil ile, dışarıdan belli olabilecek hiç bir LED i 1 ay yakamazsınız. Ayrıca elektroği tamamen keserseniz, buzdolabı da çalışmaz. Bu tarz bir durumda ben; sadece buzdolabının ve internet modeminin bağlı olduğu prizin ve xiaomi lambanin bulunduğu anahtarın sigortalarını açık bırakıp, diğer sigortaları kapatırdım. Elektrik elektronik muhendisiyim bu arada. Buzdolabi dandik bir marka degilse hicbir sey olacagini dusunmuyorum. Ben kendi evimde dedigim gibi yapardim. Bunun disinda uygulanabilecek bilecek bir diger secenek, güneş enerjisi. Ama onunda depolanmaya ihtiyacı var. Yani akü almanız lazım. Işık kaynağını da sesörlü almanız lazım. Aydınlıkta yanmayıp karanlıkta yanmalı. Bir de güneş paneli lazım tabi. Onu da pencereye koymanız lazım. Ekstradan bir devresi gerekli, şarj icin. Yani işin özü, ben ilk seçeneği tercih ederdim. Zira 2. seçenek hem maliyetli, hem de aküden dolayı güvenli değil.
İnternetten kontrol edilebilen prizler var. Ondan alın. Prize modemi ve lambayi bağlayın. Bir sorun olursa internetten prizi kapatırsınız. Ama internette gideceği için bir daha açamazsınız. d
Xiaomi marka ampül dediğiniz prizler gibi ama ne hikmetse, elektrikler gidince telefondan kopuyor, bağlanamıyorum, ben eve dönene kadar açık kalıyor, tekrar ayarlamam gerekiyor. Başkalarında bu sorun olmamış neden bende oldu anlamadım. Bu ay mesela kontrol edemedim. Yangın çıkar korkusuysa aboneliği iptal ettirdim. Evden ayrılırken buzdolabını da çekiyorum. Sadece ampül ve modem çalışıyor.
Normalde elektrikler gidip gelince notmal calismaya devam eder. Sizin cihazinizda sorun olabilir.
Kutusuyla beraber duruyor ama netten kimden aldığımı hatırlamıyorum. Peki hep açık kalsa yangın çıkarır mıydı? Yoksa sigortayı attırıp yangını önler miydi? Sadece modem ve bu cihaz açıktaydı.
Pille çalışıyor
İstersen elektrikle çalır hale getirebilirsin
Yangın vs çıkarmaz
Pil ne kadar gider?
Hiç kapamazsan 2 gün gider
Şarj edilebilen pil alırsın kabloyuda ucuna bağlarsın. Elektrikler kesilse bile lamban yanar.
Eski tip ışıldakların içinde minik aküler oluyordu öyle bir şey bulursan 1 hafta yanar lanban sonra aküyü fişi ile tekrar doldurursun
Bu kadar az mı 2 gün?
Pil kısa süreli olur
3 gün anca gider
Işık sensörlü bir şey gerek
Gece lambalarındaki gibi
Gündüz sönüp gece yanacak
Böylece pil vs tasarufu yapacak.
Elektrikçilerde bu tarz bir parça bulursun. Piyasada var o tarz şeyler
Senin işini çözerler.