Telefonuma 3 yıldır format atmıyorum daha doğrusu IMEI korkusundan atmadım. Bazı yerler gitmiyor bazı yerler ise gidiyor yazmış hiç bir şey anlamadım güncelleme yaptım gitmedi ama bilen birisi beni aydınlatabilir mi?
Güncellemeler
+1 yıl
IMEI sonradan atıldı bu arada güncelleme vs de yaptım
Hep play Store'dan indirdim uygulamaları saçma sapan bişey de kurmadım ilk 2 yıl güzeldi 3. yıla girince güncelleme aldıkça çökmeye başladı telefon internettekiler de sıfırla temiz kurulsun dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Gitmez
Eminmisin peki endişeliyimde
Telefonuna sonradan IMEI atıldı ise gitme riski var ama orjinal ise bir şey olmaz
Sonradan atıldı işte sorun orda güncelleme falan yaptım
Ama çok kastırıyor pişmanım ve sıfırlamadim bayadır
%50 şansın var bir şey diyemiyorum ayrıca sistem güncellemesi yaptıysan geri sürümü düşüremezsin
Düşürmicem ki sıfırlasam yeterli bana ama telefon eski hızına kavuşur mu az da olsa alındığından beridir hiç format atmadım
Gereksiz uygulamaları sil uygulama ayarlarını girip sık kullandığın uygulamaların önbelleğini silmeni tavsiye ediyorum
Onu yaptım ama maalesef geçmeyen bir kasma var arada WhatsAppta bile kasıyor
İnternet üzerinden APK falan indirdin mi hiç virüs bulaşmış olabilir
Hep play Store'dan indirdim uygulamaları saçma sapan bişey de kurmadım ilk 2 yıl güzeldi 3. yıla girince güncelleme aldıkça çökmeye başladı telefon internettekiler de sıfırla temiz kurulsun dedi
Risk alıp sıfırlaman lazım yapacak bir şey yok