Evet takip ediyorum. Cevheri Güven ve Adem Yavuz Arslan, yurtdışında 17-25 Aralık ve 15 Temmuz olaylarıyla ilgili resmi söylemin bize dayattığı tüm ezberleri bozacak tespitleri somut bilgi ve veriler üzerinden, iddianameler ve sanık tanık ifadelerindeki çelişkiler üzerinden ve Türkiye'nin eninde sonunda yüzleşmek zorunda kalacağı gerçekleri bugünden önümüze getiren iki başarılı araştırmacı gazetecidir.
Sözde 17-25 Aralık da sözümona "FETÖ" işiydi. Bugünlerde eski bakan Erdoğan Albayrak çıktı dedi ki 17-25 Aralık tümüyle gerçekti ve tüm tapeler bende dedi. Sözde paraları polis koymuştu ama yolsuzluk ve rüşvete bulaşanlar paraları faiziyle yurtdışına kaçırdı. Cevheri Güven ve ekibi 15 Temmuz gerçeklerine dair çok tarihi bilgi ve belgeler ortaya çıkardı. Mesele fişleme listeleri ve sıkıyönetim direktifinin tüm yanlışlar ve teknik hatalarıyla beraber birebir copy paste çıkması. Resmen iki evrak pişti oldu. İkisi de aynı elden çıkmış. Tıpkı 12 Eylül öncesi sağcıyı öldüren kurşunla solcuyu vuran kurşunun aynı silahtan çıkması gibi ve iktidar mensubu hiçbir kişi/kurum bunları yalanlamadı. Gerçi Cebrail gökten inip vahiy gönderse, dese ki "15 Temmuz darbe süsü verilmiş bir istihbarat operasyonudur, psikolojik harptir ve bu gerekçeyle yürütülen siyasi soykırımdır" Eminim senin gibiler Cebrail'e de "FETÖCÜ der. Emile Zola der ki; "Hakikat, tüm ayrıntılarıyla vakıf olanlar için tam bir karabasandır."
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Evet takip ediyorum. Cevheri Güven ve Adem Yavuz Arslan, yurtdışında 17-25 Aralık ve 15 Temmuz olaylarıyla ilgili resmi söylemin bize dayattığı tüm ezberleri bozacak tespitleri somut bilgi ve veriler üzerinden, iddianameler ve sanık tanık ifadelerindeki çelişkiler üzerinden ve Türkiye'nin eninde sonunda yüzleşmek zorunda kalacağı gerçekleri bugünden önümüze getiren iki başarılı araştırmacı gazetecidir.
Tam fetocu
Sözde 17-25 Aralık da sözümona "FETÖ" işiydi. Bugünlerde eski bakan Erdoğan Albayrak çıktı dedi ki 17-25 Aralık tümüyle gerçekti ve tüm tapeler bende dedi. Sözde paraları polis koymuştu ama yolsuzluk ve rüşvete bulaşanlar paraları faiziyle yurtdışına kaçırdı.
Cevheri Güven ve ekibi 15 Temmuz gerçeklerine dair çok tarihi bilgi ve belgeler ortaya çıkardı. Mesele fişleme listeleri ve sıkıyönetim direktifinin tüm yanlışlar ve teknik hatalarıyla beraber birebir copy paste çıkması. Resmen iki evrak pişti oldu. İkisi de aynı elden çıkmış. Tıpkı 12 Eylül öncesi sağcıyı öldüren kurşunla solcuyu vuran kurşunun aynı silahtan çıkması gibi ve iktidar mensubu hiçbir kişi/kurum bunları yalanlamadı.
Gerçi Cebrail gökten inip vahiy gönderse, dese ki "15 Temmuz darbe süsü verilmiş bir istihbarat operasyonudur, psikolojik harptir ve bu gerekçeyle yürütülen siyasi soykırımdır"
Eminim senin gibiler Cebrail'e de "FETÖCÜ der.
Emile Zola der ki; "Hakikat, tüm ayrıntılarıyla vakıf olanlar için tam bir karabasandır."
Ben gazeteci olcam