İnternet & Teknoloji Bilgisayarlar hakkında bilgisi olan var mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Huawei matebook 13 bilgisayarı autocad ve sap2000 programlarını sorunsuz çalıştırır mı? Güncellemeler+1 yıl Ekran kartı RX Vega 10 Graphics Bilgisayarlar hakkında bilgisi olan var mı? Cevapla Bilgisayar Soruları Huawei Soruları Beğen Paylaş Takip Et
tequilainbottle Takip Et Xper 7 Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl sorunsuz çalıştırır fakat fazla verim alamazsınız o tarz programlar için harici ekran kartı gerekmektedir 1 6 Yorumla Soran +1 yıl 1 sene falan idare etmez mi yani Yorumla Soran +1 yıl Verim alamazsın derken? Teknolojiyle alakam pek yokta kusura bakma saçma bi soru sorduysam Yorumla tequilainbottle +1 yıl estağfurullah yani bir yerden sonra kasmaya başlayacak Yorumla Soran +1 yıl İş görmez diyosun yani Yorumla tequilainbottle +1 yıl evet malesef Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl AMD Vega 8 ekran kartı bulunuyor üzerinde iş yapabilir gibi. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Çok sorun cıkartmaz dimi Yorumla MuscleKing_T +1 yıl Sanmıyorum çıkartmaz Yorumla Soran +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl CPU uyumluluk sorunu yaşamazsanız sorunsuz kullanabilirsiniz, hem sizin pc'yi tafsilatlı bilmediğim için, kesin bir hüküm veremem. 1 8 Yorumla Soran +1 yıl CPU ne 😅 Cevap sahibi +1 yıl Ekran kartı denilen hem donanımsal hem yazılımsal olan bütünün bir parçası. Soran +1 yıl İş görür mü peki inşaat mühendisliği son sınıf öğrencisiyim Soran +1 yıl 1 sene işimi görse yeter. Çok kasar mı bu programları kullanırken Cevap sahibi +1 yıl Yani bu kullandığın sürüme göre değişir, baktın ki zamanla kasma yapıyor, data bölümünden programa ait gereksiz verileri silersin. Soran +1 yıl Anladım teşekkür ederim Cevap sahibi +1 yıl Rica ederim, umarım sorun yaşamazsınız. Soran +1 yıl Umarım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
sorunsuz çalıştırır fakat fazla verim alamazsınız o tarz programlar için harici ekran kartı gerekmektedir
1 sene falan idare etmez mi yani
Verim alamazsın derken? Teknolojiyle alakam pek yokta kusura bakma saçma bi soru sorduysam
estağfurullah yani bir yerden sonra kasmaya başlayacak
İş görmez diyosun yani
evet malesef
Teşekkür ederim
AMD Vega 8 ekran kartı bulunuyor üzerinde iş yapabilir gibi.
Çok sorun cıkartmaz dimi
Sanmıyorum çıkartmaz
Teşekkür ederim
CPU uyumluluk sorunu yaşamazsanız sorunsuz kullanabilirsiniz, hem sizin pc'yi tafsilatlı bilmediğim için, kesin bir hüküm veremem.
CPU ne 😅
Ekran kartı denilen hem donanımsal hem yazılımsal olan bütünün bir parçası.
İş görür mü peki inşaat mühendisliği son sınıf öğrencisiyim
1 sene işimi görse yeter. Çok kasar mı bu programları kullanırken
Yani bu kullandığın sürüme göre değişir, baktın ki zamanla kasma yapıyor, data bölümünden programa ait gereksiz verileri silersin.
Anladım teşekkür ederim
Rica ederim, umarım sorun yaşamazsınız.
Umarım
Evet