Güncellemeler
+1 yıl
Bilgisi olan varsa aydınlatırsa sevinirim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
tlfn mi yurt disindan geldi? türkiye icin actirmaniz lazim o zaman. ben almanyada yasiyorum ve TRye geldigimde türk hattti alip tlfnuma taktigim zaman öyle mesaj geliyor 1 ay icinde kitlenecek diye tlfncuda gidip kirdirmak gerek
Sizin telefona kullanilmis emei atmışlar.
Tefonunuz kapacak, isterseniz bitane evde kullanilmayan tel in emei adresini attirin garanti olsun
ya mesaj kime geldi ise kapanır muhtemel kaçak tel imei kopyalamis olmali
degil şöyle bişey mesajdaki Imei numarasiula telefonumda kayıtlı olan imei aynı degil
aynı değil de işte senin telin imeil numarası sağlam mı beyninde olan ve kendinde yazanı eslestordinnmi hani
Attıkları imei başka tleefonada atmışlar o yüzden olmuş. Gidin tanıdığı tekrar arttırsın. Attıkları imei'de imha etsinler. 🥳
tekrardan imei attırabilirsin kapanırsa bir problem olmaz
Aldığnız cihazın imei li kopyalanmış yeniden cihazınıza imeil atılması lazım
Ama gösterdim aldığim yere tekrar attirmaya gerek yok dedi dedi
Yalan söylüyor aldığnız kişi
Eğerki verilen tarihe kadar imeil atılmazsa cihaz kulanıma otamatik olarak kapatılacaktır
Öylemi
Kapanırsa daha kullanamaz miyim
Evet öyle
degil şöyle bişey mesajdaki Imei numarasiula telefonumda kayıtlı olan numara aynı degil
Kapanırsa , cihaz açik kalır kullana bilirsiniz ama mesela hatınızı falan okumaz
Kontrol ett
Kontrol ettim
Kopyalandığı için aynı değil
Aldığnız yere gidip imeil atırmasını talep edin , eğerki kabul etmezse kişi kendiniz imeil atırma durumunda kalırsınız günümuzde imeil atırmak 200- 250 tl fiyatında ( cihaza göre fiyat arta bilir!)
Tşekkürler
Rica ederim.
Atılan imeil geçersiz olmuş
Cift hatlimidir telefon
Evet çift hatlı ama benim tek hattım var
O bir yer suresi doldumu ordan cikarip diger yere koy kullan bende yurt disindan tr giderkn oyle yapiyordm sizin hangi ulke de yasiyrsnz