İnternet & Teknoloji Televizyon açtığınız zaman ne izliyorsunuz? KükreyennKedii Takip Et Xper 6 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Televizyon da ne izlemek hoşunuza gidiyor? Güncellemeler+1 yıl Güncelle Güncellemeler+1 yıl Güncelle şş Televizyon açtığınız zaman ne izliyorsunuz? Cevapla Televizyon Soruları Beğen Paylaş Takip Et
efulimmm88 Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Masterchef ya da Netflix. 1 2 Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla efulimmm88 +1 yıl Rica ederim Yorumla
Allessia Takip Et Yoda Yaş: 105 , eic 100% +1 yıl Ya haber ya da belgesel. 1 19 Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Ne belgesel miş 😂😂 Yorumla Allessia +1 yıl Hayvan belgeseli izlemeyi seviyorum. Yapacak bir şey yok. 😁 Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Anlıyorum güzel oluyor evet iştahım kabarıyor benimde 🙄😂😂 Yorumla Allessia +1 yıl Hahah profilden anlaşılıyor 😁 Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Çok mu belli, 😂 😂 Yorumla Allessia +1 yıl Yok canım saçmalıyorsun. Nasıl belli olsun aa 😂 Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Demi bencede canım abartmayalım 😂😂 Yorumla Allessia +1 yıl Hahah yaaaaani 😁😁 Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Oradan bakınca nasıl gözüküyor 😂 Yorumla Allessia +1 yıl Minnoş bi aslan gibi jsksösö Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Utandırma 🙈🙈😂 Yorumla Allessia +1 yıl Tamam tamam kapının arkasına saklanma. Sustum jdksks Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Takip atmak ister misin 😂😂 kapının arkasına saklanmak? 😂😂 Yorumla Allessia +1 yıl Utanma kelimesinin fiziksel durumu diyeyim 😂 Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Sen utandığın zaman ne yaptığını öğrenmiş olduk tamam 😂 Yorumla Allessia +1 yıl Tühh be. Rezil oldum iyi mi jdkskls Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Yok ya insanlık hali rezil olmadın tamam çık kapının arkasından 😂😂 Yorumla Allessia +1 yıl Tamam tamam çıktım 😁 Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Utanma artık 🤯 😂😂 Yorumla
hayalmee Takip Et Master Yaş: 37 , eic 70% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 486 cevap paylaştı. Genel de tlc de kalıyorum en çok izlediğim kanal 1 3 Yorumla KükreyennKedii +1 yıl O bizde yok galiba Yorumla hayalmee +1 yıl Var var iyi bakın bence Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Tamam peki Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 766 cevap paylaştı. Wwe, bazen belgesel ya da programlar. 1 3 Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Televizyon da izlenecek bişey yok ya Yorumla AltınYaprakS +1 yıl Bazen guzel seyler denk geliyor. Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Bazen evet Yorumla
ŞuyleMeow Takip Et Xper 1 Yaş: 23 +1 yıl dizi 1 1 Yorumla KükreyennKedii +1 yıl Ne dizisi peki Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
0Cevap
Masterchef ya da Netflix.
Teşekkür ederim
Rica ederim
Ya haber ya da belgesel.
Ne belgesel miş 😂😂
Hayvan belgeseli izlemeyi seviyorum. Yapacak bir şey yok. 😁
Anlıyorum güzel oluyor evet iştahım kabarıyor benimde 🙄😂😂
Hahah profilden anlaşılıyor 😁
Çok mu belli, 😂 😂