Pes 2021 in minimum sistem gereksinimindeki kartlara baktım ve o kartlar 1030 dan daha iyi. O yüzden bu kartların o oyunu kaldıracağını pek sanmıyorum dostum.
Tabi ki sıfır olması daha güvenli. Pc donanımı ikinci el pazarında neler var neler. Adama 1050 ti diye salak saçma kart satıyorlar kalıp falan aynı ama kendileri oynamalar yapıyorlar falan pek güvenme.
Termal macunu yenilemesini iste. Ben de bir internet kafeden ikinci el aldım, çalışan sistemden söküp getirdi. Termal macunu aldığımda değiştirdi, sorun olursa götürürüm şu anlık sorun yok.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Grafik ve oyun performansı, bilgi işlem hızı konusunda r7 265 daha iyi dostum.
Geforce gt 1030 pes 2021 i kaldırmaz mı
Pes 2021 in minimum sistem gereksinimindeki kartlara baktım ve o kartlar 1030 dan daha iyi. O yüzden bu kartların o oyunu kaldıracağını pek sanmıyorum dostum.
İkinci el R7 var fakat çipini ısıtıp satıyosa elimde kalırsa diye korkuyorum.. Ama Gt 1030 un sıfırı var garantili.
Bu kartlarla o oyunu oynayamazsın lakin normal kullanım için yani daha low oyunlar için olabilir ve kart konusunda sıfır almanı tercih ederim.
Zaten R7 satıcısıda denettiriyo fakat şüpheli haraketleri var.. Gt 1030 olsun sıfır olsun demi.
Tabi ki sıfır olması daha güvenli. Pc donanımı ikinci el pazarında neler var neler. Adama 1050 ti diye salak saçma kart satıyorlar kalıp falan aynı ama kendileri oynamalar yapıyorlar falan pek güvenme.
Sonuç olarak iki kartlada pes 2021 oynanmaz anladığım o.
Evet
R7 265 öneririm, 1030 çöp.
İkinci el R7 var fakat çipini ısıtıp satıyosa elimde kalırsa diye korkuyorum.. Ama Gt 1030 un sıfırı var garantili.
Termal macunu yenilemesini iste.
Ben de bir internet kafeden ikinci el aldım, çalışan sistemden söküp getirdi.
Termal macunu aldığımda değiştirdi, sorun olursa götürürüm şu anlık sorun yok.
İstediğin kadar gel test et diyo ama çipi bırakıp tekrar ısıttıysa bi 10 dk lık testte ortaya çıkar mı acaba..
Çip ısıtma mevzusunu hiç duymadım dostum, güvenmiyorsan alma.
Hangi şehirdesin?
Kayseri
İstersen aldığım yere sorayım, 1000 lira ama kargolarım sana.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!