İnternet & Teknoloji Telefonuma kulaklık takınca google asistan aciliyo? Çiileklipudinggg Takip Et Xper 3 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bunun çözümü nedir Güncellemeler+1 yıl Bir de saati söyleyip duruyo Telefonuma kulaklık takınca google asistan aciliyo? Cevapla Telefon Soruları Nedir Soruları Kulaklık Soruları Beğen Paylaş Takip Et
BodybuildingerMK Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 89% +1 yıl Asistanı kulaklıkla kullanma seçeneğini seçmişsin. Google'den bi araştırın. 🥳 Fkfk 0 10 Yorumla RISES +1 yıl Ağabey sen bu emojiyi bi sal artik😅😂😂😂😂 Yorumla BodybuildingerMK +1 yıl Malesef ufaklık, ayrılamıyoruz 🥳 Yorumla RISES +1 yıl 😂😂😂 Yorumla RISES +1 yıl Heralde yorum yapmaktan mutlu oluyorsun 😂😂 Yorumla BodybuildingerMK +1 yıl Hayır xper maksat 🥳 slskd Yorumla RISES +1 yıl 😂😂😂Anladim Yorumla BodybuildingerMK +1 yıl Anladığına sevindim 🥳 Yorumla RISES +1 yıl 😏😏🥳Sjajajaja Yorumla Çiileklipudinggg +1 yıl Araştırdım ama hiçbir yerde çözüm yazmıyor Yorumla BodybuildingerMK +1 yıl Basılı tut asistan çıksın ayarlarından yap. 🥳 Yorumla
Ruyaozel Takip Et Xper 1 Yaş: 24 +1 yıl Ay bu bende de çok oluyor ve asla bir çözüm bulamadım kulaklık değiştirdim bi süre açılmadı ama sonra yine aynı şey... 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı. kulaklık takmazsan açılmaz 0 0 Yorumla
flawsomelia Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl telefon olmus yenisini al 0 9 Yorumla Çiileklipudinggg +1 yıl Telefon daha yeni yanlız 1 yıl olmadı alalı Yorumla ouzz35 +1 yıl Yuh Ya sallama😅 Yorumla flawsomelia +1 yıl once yazmayi ogren ya yanlız ne Yorumla ouzz35 +1 yıl Boşver benim yazmamı da sen bilmediğin konulara iyi giriş yapıyorsun Yorumla flawsomelia +1 yıl @ouzz35 sana mi dedim oc Yorumla ouzz35 +1 yıl Neden kızıp sövüyorsun ki Yorumla Çiileklipudinggg +1 yıl Bence sen benim yazıma takılmak yerine pis üslubun ile uğraş Yorumla ouzz35 +1 yıl Değil mi ağzının kiri eline bulaşmış yazık Yorumla Çiileklipudinggg +1 yıl @ouzz35 aynen öyle Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Asistanı kulaklıkla kullanma seçeneğini seçmişsin. Google'den bi araştırın. 🥳 Fkfk
Ağabey sen bu emojiyi bi sal artik😅😂😂😂😂
Malesef ufaklık, ayrılamıyoruz 🥳
😂😂😂
Heralde yorum yapmaktan mutlu oluyorsun 😂😂
Hayır xper maksat 🥳 slskd
😂😂😂Anladim
Anladığına sevindim 🥳
😏😏🥳Sjajajaja
Araştırdım ama hiçbir yerde çözüm yazmıyor
Basılı tut asistan çıksın ayarlarından yap. 🥳
Ay bu bende de çok oluyor ve asla bir çözüm bulamadım kulaklık değiştirdim bi süre açılmadı ama sonra yine aynı şey...
Kulaklığın bozulmuş geçmiş olsun.
kulaklık takmazsan açılmaz
telefon olmus yenisini al
Telefon daha yeni yanlız 1 yıl olmadı alalı
Yuh Ya sallama😅
once yazmayi ogren ya yanlız ne
Boşver benim yazmamı da sen bilmediğin konulara iyi giriş yapıyorsun
@ouzz35 sana mi dedim oc
Neden kızıp sövüyorsun ki
Bence sen benim yazıma takılmak yerine pis üslubun ile uğraş
Değil mi ağzının kiri eline bulaşmış yazık
@ouzz35 aynen öyle