İnternet & Teknoloji Merhaba arkadaslar Çok acilll? SOK NET kullananlar var mi aranızda? 68-Ayyıldız Takip Et Guru Yaş: 51 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Evet ben yeni gördüm bilgisi olan varsa paylaşsın 16 mbps hızı nasil? Merhaba arkadaslar Çok acilll? SOK NET kullananlar var mi aranızda? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et
universee_ Takip Et Xper 7 Yaş: 43 , eic 96% +1 yıl Sabit se süper ötesi bir hız bu. düşümki 4 bile iyi 1 2 Yorumla universee_ +1 yıl 16 mbs demiyor bak sabit değil.1 de olabilir 2 de Yorumla 68-Ayyıldız +1 yıl Doğru diyorsun Yorumla
WhiTea Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Şok Net hakkında bilgim yok. Fakat neler vadettiğinden ziyade neler verdiği önemli. Mesela Türk Telekom'un rezaletini şöyle göstereyim.Paket 2 veya 4 mbps,(mbps doğru yazıp yazmadığım hakkında bir fikrim yok) 0 2 Yorumla WhiTea +1 yıl TurkNet' i tavsiye ederim bu arada. Altyapı ne kadar destekliyorsa o kadar hız sunuyor size. 54 mbps alabiliyorum modemden dolayı 14 mbps hızım var. Müşteri hizmetleride epey yardımcı oluyor. Yorumla 68-Ayyıldız +1 yıl Bizim burda altyapı yok Yorumla
gggamzeee Takip Et Master Yaş: 32 , eic 41% +1 yıl Sokun ürünleri gibi bayattir oda 2 5 Yorumla 68-Ayyıldız +1 yıl Denedin mi gggamzeee +1 yıl Turktelekom kullanıyorum 110 veriyorum aylik bilinmedik netlere girmem 68-Ayyıldız +1 yıl Telekom u batsın 1.5 yıl oldu Allah onların belasını versin gggamzeee +1 yıl Ben memnunum bende vodafone dan darbe yedim onlara da benden bela ilet 68-Ayyıldız +1 yıl Bize net gelmedi ki hiç oyaliyorlar müdürlüğe kadar çıktık alt yapı yok gerekçesi ile hepsinin Allah belasını versin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Sabit se süper ötesi bir hız bu. düşümki 4 bile iyi
16 mbs demiyor bak sabit değil.1 de olabilir 2 de
Doğru diyorsun
Şok Net hakkında bilgim yok. Fakat neler vadettiğinden ziyade neler verdiği önemli. Mesela Türk Telekom'un rezaletini şöyle göstereyim.
TurkNet' i tavsiye ederim bu arada. Altyapı ne kadar destekliyorsa o kadar hız sunuyor size. 54 mbps alabiliyorum modemden dolayı 14 mbps hızım var. Müşteri hizmetleride epey yardımcı oluyor.
Bizim burda altyapı yok
Sokun ürünleri gibi bayattir oda
Denedin mi
Turktelekom kullanıyorum 110 veriyorum aylik bilinmedik netlere girmem
Telekom u batsın 1.5 yıl oldu Allah onların belasını versin
Ben memnunum bende vodafone dan darbe yedim onlara da benden bela ilet
Bize net gelmedi ki hiç oyaliyorlar müdürlüğe kadar çıktık alt yapı yok gerekçesi ile hepsinin Allah belasını versin