Oyun yayını yapacağım. Ama karar veremedim. İyi veya kötü yönleri var.
Nimo TV
Facebook
YouTube
DLive
Nonolive
Twitch
TikTok
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Güncellemeler
+1 yıl
İçin
Bana sorarsan Youtube tarafından ilerleyebilirsin. Duyduğum kadarı ile (yalnızca youtube'a geçen yayıncılar tarafından söylenenler) youtube daha az kesinti yapıyormuş.
Ayrıca normal yükleyeceğin videolar ve yayın tekrarları da daha çok izlenir. Sonuçta canlı yayın değil de video paylaşımı olarak düşünüldüğünde youtube çok daha iyi bir platform. Yayın yapmaya başladığın zaman da seni onlarca insan takip etmeyecektir bir anda. Yani onların ilgisini ilk önce canlı yayınla değil, video ile çekmen gerekecektir...
Tavsiyem: Canlı yayınları youtube üzerinden yap; ve yayın tekrarları, youtube'a koyulabilecek gibi olsun. Bu sayede youtube üzerinden videoyu görenler canlı yayına katılmak isteyecektir.
Not: Yayınları planlı yap. (yani videonun altına veya video içinde "her hafta-gün xxx'de canlı yayındayız" şeklinde belirt ki insanlar başta kaçırmasın.)
Hemen deneyeceğim djndjdd
😂😂😂
Ne kadar da bilgili bi kanka sjshdjd
Teveccühününüz 😊
Teşekkür ederimmmm
Rica ederim
Yayın denince akla Twitch geliyor direkt. Diğerlerinin izleyicisi gerçekten çok az. Hatta Twitch den oralara gidenlerin, izlendiğinden daha çok az izlendiğini biliyorum. şu an için alışılmışın dışına çıkmak bence saçma. Tw ile başlayıp orada ilerlemeni öneririm.
Twitch de yayın açıp YouTube'a video atmak peki?
O konuda sana katılıyorum
oyun canlı yayını diyince aklıma sadece Twitch geliyor ama çok emek ister. Tabi birçok Twitch yayıncısı daha önceden youtube a içerik üretip sonradan Twitch plartformuna katıldılar.
Peki YouTube video mu atmak daha iyi yoksa yayın açmak mı?
YouTube ve Twitch arasında kaldım ama bence YouTube daha iyi gibi 😄
Cevap
3Cevap
YouTube candır.
Twitch yayın tekrarını bulamıyorum ben.
YouTube video mu atmak daha iyi yoksa yayın açmak mı?
Yayın açmak.
Ama tabi Twitch daha karlı.
Youtube
YouTube video mu atmak daha iyi yoksa yayın açmak mı?
İlgi çekici video olursa video daha iyi
Yayın pek YouTube aleminde denk gelmedim ama haklısınız en iyisi YouTube gibi
Video orada sürekli durur canlı yayın gelip geçici
Yani mantıklı geldi
Ama içerik ilgi çekici olmalı
Deniycezz dnsnnc
Başarılar
Sağoll
Bu seçenek daha iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?