Çok mutluyum :D Pc kapanıyordu fanı temizledim birsürü pislik birikmiş :D şu an canavar gibi buz gibi oluyor :D Tek bir sorunum kaldı bakar mısınız?

2 yıldır hatta daha geçkin bir süredir casper kullanıcısıyım nerden aldım bu laneti bilmiyorum. Ama param yok yenisini almak istesem. Bunu yaptırıp kullanmam gerek. Çok sorunu vardı pc resmen 2 ye parçalandı kasa ve ekran ayrıldı garantide sadece fiziksel olarak düzeltip yollamışlar. Bide ısınma sorunu vardı. Isınma sorununu çözdüm az önce :D Umarım birdaha aynısı olmaz :D O zaman kökten çözmüş sayılmam :D Fanı temizledim bir dünya pislik resmen birleşip sünger gibi olmuş :D Aldım onları bide saç kurutma makinesi tuttum buz gibi :D Süper ya :D Tek sorunum kaldı o daha büyük bir problem. Şimdi bu pcnin menteşeleri çıktı ve 1-2 kablosu koptu ekranla ilgili olabilir ya da önemsiz kablolarda olabilir. Ekran görüntüm kayıyor. Sarı oluyor yazılar kayıyor. Mesela ekranı indirip kaldırırsınızya o sadece bir açıda düzeliyor. Yani şu an düzgün ben bu ekranı hafif oynatsam geri bozuluyor. Kaç yıldır bnla uğraşıyorum. Buna bişey yapamam heralde :S
Çok mutluyum :D Pc kapanıyordu fanı temizledim birsürü pislik birikmiş :D şu an canavar gibi buz gibi oluyor :D Tek bir sorunum kaldı bakar mısınız?