Arkadaşlar ben genç bir kızım 18. Buraya açık olmayan oturuşumun falan hafif s eksi olduğu fotoğrafımı koymuştum ve bir çocuk bu fotografdakinin ben olduğuma inanmadı ve hatta siber suçlar emniyet müdürlüğüne şikayet edeceğini söyledi ve eve kağıt geleceğini söyledi erkek olduğumu düşünüp. Neyse sonra çocukla gerek görüntülü gerek sesli konuştum ve ben olduğumu anladı. Ayrıyetten kamera açıkken ben istemediğim halde boşalmaya falan kalkıştı. Neyse. Özetle sizce artık şikayet eder mi, ki etse neyi edecek ben olduğumu kanıtladim kendi fotoğrafımı paylaşmam hür hakkım, hadi ettim diyelim (ki çok saçma bir durum) eve kağıt vs gelmesi ne kadar sürer 2 haftayı bulur mu hesabı da silip kapattım. Ayrıyetten bir şey olsa bile gerek cinsel içerikli mesajları vs olduğu için taciz durumundan ben onu suçlu düşürebilirim değil mi?
Güncellemeler
+1 yıl
Hadi etti diyelim^^
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Seni zaten buna inandırmak istemiş inandırmış sende kendini kanıtlamak zorunda olmadığın halde kanıtlamışsın. Niye böyle herşeye inanıyorsunız.
Ya abi beyniniz var mı cidden beyninin motoru mu bozuldu bi insan bu kdr mi beyinsizzzzz oldugunu kanitkayabilir
Bu nasıl trol adfghl:))) kadın olduğuna inanmadım gel bir çakayım dese ne yapacaktın
Sen ne keriz ciktin boyle?
Ahhahshs
Sen memnun kaldiysan sorun yok
Haydaaaaa. Ciddi değilsin umarım
Boşver takma ayrıca seni merak ettim şimdi ahahahahaha
Hiçbir şey olmazdı. Çocuk seni kandırıp kullanmış
Seni fena keklemiş :D :D
Seni çok güzel keklemiş
Keklemis seni birşey olmaz ya
Bisey olmaz ya rahat ol
Sorman hata o sapığın teki ne takıosun kafana