İnternet & Teknoloji Çocuğum sürekli enes batur diye birisini izliyor ne yapabilirim? unkown2882 Takip Et Xper 2 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Youtubede 10 m abonesi olan enes batur diye bir youtuber var oğlum sabah gozunu acar acmaz enes batur izliyor nasil vazgecirebilirim Güncellemeler+1 yıl Gay sanirim enes batura asik neredeyse Çocuğum sürekli enes batur diye birisini izliyor ne yapabilirim? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
SonHevesBükücü Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 46% +1 yıl Çocuğunuz neslin geri kalanı gibi. Şimdiki çocukların hepsi böyle. Ki bence aptallar, ama onlara normal geliyor. Ne yapabiliriz? 0 2 Yorumla unkown2882 +1 yıl Enes baturu babasi olarak göruyor bazen enes batur izleyemeyince kendini odaya kapatip saatlerce agliyor Yorumla SonHevesBükücü +1 yıl Diyorum işte, bütün nesil aptal yani :D Ama bize göre öyle, onlara normal geliyor maalesef. He bu son söylediğin "babası olarak görmesi" falan biraz abartılı olmuş. Ama bir fikrim yok. Yorumla
cpkn_kuru_fasulye30 Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 94% +1 yıl sende tüm gün cep telefonunla tiktok videoları izliyorsun?:DDDDDDDDDD 0 6 Yorumla unkown2882 +1 yıl Cocugumdan bahsettim kendimden degil bos yapma bence Yorumla cpkn_kuru_fasulye30 +1 yıl çoçuğunla ilgilenmen lazımoyun oynaman lazım Yorumla unkown2882 +1 yıl Onun Bana oyun oynayalim demesi gerekirken ben ona diyorum birgun tableti elinden almaya calistim kolumu isirdi Yorumla cpkn_kuru_fasulye30 +1 yıl tableti neden aldınız? Yorumla unkown2882 +1 yıl Online dersler icin Yorumla cpkn_kuru_fasulye30 +1 yıl yaşı kaç? Yorumla
yakup-firidin Takip Et Master Yaş: 26 , eic 39% +1 yıl telefonu elinden alıp kitap vermeniz gerekirdi ama sanırım artık çok geç 0 0 Yorumla
alpella07 Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl şu ana kadar ismini nasıl duymadın jdnjdjdjkdkjdjjd... izlesin ne var bunda önceden bende izliyodum 14 yaşındayken falan 0 1 Yorumla unkown2882 +1 yıl Bagimlilik yapti ders falan hepsini unuttu Yorumla
NanoTech Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 93% +1 yıl İnterneti yasakla 1 4 Yorumla unkown2882 +1 yıl Cildiriyor ve etrafina zarar vermeye basliyor komsular sikayetci Yorumla NanoTech +1 yıl Tedavi olsun psikyatrik tedavi Yorumla unkown2882 +1 yıl Bakacağiz Yorumla NanoTech +1 yıl Konu ciddi bir bağımlılık Yorumla
Jagras Takip Et Master Yaş: 44 +1 yıl İnternet & Teknoloji konusunda 1,1b cevap paylaştı. Enes baturu öldür :D 0 0 Yorumla
Alfa80 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Engelle 0 2 Yorumla unkown2882 +1 yıl Kolumu isiriyor ve tekmeliyor babasi cozumu dayakta arayacagini soyledi ama asla yaomaz Yorumla Alfa80 +1 yıl Bu davranışlar kabul etmemem ve kabullendirme. Ama lider kim onu kesinlille belli etmeniz lazım Yorumla
tsgskzlrsryr Takip Et Xper 5 Yaş: 53 +1 yıl Zamanla bıkar 0 2 Yorumla unkown2882 +1 yıl Hic sanmiyorum Yorumla tsgskzlrsryr +1 yıl O zaman bi' çocuk psikologuna danışın mutlaka Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çocuğunuz neslin geri kalanı gibi. Şimdiki çocukların hepsi böyle. Ki bence aptallar, ama onlara normal geliyor. Ne yapabiliriz?
Enes baturu babasi olarak göruyor bazen enes batur izleyemeyince kendini odaya kapatip saatlerce agliyor
Diyorum işte, bütün nesil aptal yani :D Ama bize göre öyle, onlara normal geliyor maalesef. He bu son söylediğin "babası olarak görmesi" falan biraz abartılı olmuş. Ama bir fikrim yok.
sende tüm gün cep telefonunla tiktok videoları izliyorsun?:DDDDDDDDDD
Cocugumdan bahsettim kendimden degil bos yapma bence
çoçuğunla ilgilenmen lazım
oyun oynaman lazım
Onun Bana oyun oynayalim demesi gerekirken ben ona diyorum birgun tableti elinden almaya calistim kolumu isirdi
tableti neden aldınız?
Online dersler icin
yaşı kaç?
telefonu elinden alıp kitap vermeniz gerekirdi ama sanırım artık çok geç
şu ana kadar ismini nasıl duymadın jdnjdjdjkdkjdjjd... izlesin ne var bunda önceden bende izliyodum 14 yaşındayken falan
Bagimlilik yapti ders falan hepsini unuttu
Sorumsuzluğu başta yapmışsınız
Baska seylere yonelt kiz arkadas filan bul.
İnterneti yasakla
Cildiriyor ve etrafina zarar vermeye basliyor komsular sikayetci
Tedavi olsun psikyatrik tedavi
Bakacağiz
Konu ciddi bir bağımlılık
Enes baturu öldür :D
Engelle
Kolumu isiriyor ve tekmeliyor babasi cozumu dayakta arayacagini soyledi ama asla yaomaz
Bu davranışlar kabul etmemem ve kabullendirme. Ama lider kim onu kesinlille belli etmeniz lazım
Zamanla bıkar
Hic sanmiyorum
O zaman bi' çocuk psikologuna danışın mutlaka