İnternet & Teknoloji İnstagram'a durduk yere giremiyorum? Gamze_32 Takip Et Xper 1 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar herkese merhaba! İnstagram'a google üzerinden giriyorum yani uygulama yüklü değil. 2 gündür de giremiyorum bir anda "hesabınızda sıradışı hareketler tespit ettik" diyor. Bu problemi nasıl çözebilirim?Teşekkürler.. Güncellemeler+1 yıl Problem çözüldü arkadaşlarr İnstagram'a durduk yere giremiyorum? Cevapla Uygulama Soruları Google Hakkında Sorular Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Gizli Üye (36-45) +1 yıl Benimde başıma geldi şifreni pc üzerinden sıfırla olacak yoksa süresiz kapanır 0 1 Yorumla Gamze_32 +1 yıl Deneyeyim, teşekkürlerr Yorumla
Daktırfruko Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Gizli sekme açıyor musun 1 9 Yorumla Gamze_32 +1 yıl Normal sekmeden giriş yapıyorum Yorumla Daktırfruko +1 yıl Uygulamayı yükle hesabını gir sonra silersin düzelir diye düşünüyorum Yorumla Gamze_32 +1 yıl Yükledim ama değişiklik yok hala sıradışı hareketler tespit ettik diyor başka hiçbir şey gözükmüyor uygulamada Yorumla Daktırfruko +1 yıl Şifremi unuttum yap Yorumla Gamze_32 +1 yıl Yaptım yine değişiklik yok ya Yorumla Daktırfruko +1 yıl Sistemsel olması muhtemel gmaile mesaj gitmemiş de mi Yorumla GeceMavisi8 +1 yıl şansıma eposta da ekli değildi benim tel ekliydi sadece Yorumla Daktırfruko +1 yıl @GeceMavisi8 şifremi unuttum olmuyor mu sende Yorumla GeceMavisi8 +1 yıl olmuyor ben gizli sekmeyi de denedim olmadı Yorumla
GeceMavisi8 Takip Et Xper 4 Yaş: 29 , eic 79% +1 yıl benim de şu an aynı ve durduk yere oldu. 0 6 Yorumla Daktırfruko +1 yıl İkinizin ortak kaderi mi bu ne. Sistemsel hata da olabilir Yorumla GeceMavisi8 +1 yıl @Daktırfruko gerçekten de öyle Yorumla Gamze_32 +1 yıl Aynen ya bende anlamadım Yorumla GeceMavisi8 +1 yıl bir şey yapsak neyse spam da yemiş olamam bnce Yorumla Gamze_32 +1 yıl @Daktırfruko evet olabilirr Yorumla Daktırfruko +1 yıl İkinizi de takipledim bi şey olursa sorabilirsiniz Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İyi olur inşallah sjdjdj 0 1 Yorumla Gamze_32 +1 yıl öşxözşzşzöxççsxş Yorumla
ÖptümGeçtiMi Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Başkası giriyor 0 1 Yorumla Gamze_32 +1 yıl Sanmıyorum ya bir kaç tanıdık da aynı şeyden şikayetçi Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Benimde başıma geldi şifreni pc üzerinden sıfırla olacak yoksa süresiz kapanır
Deneyeyim, teşekkürlerr
Gizli sekme açıyor musun
Normal sekmeden giriş yapıyorum
Uygulamayı yükle hesabını gir sonra silersin düzelir diye düşünüyorum
Yükledim ama değişiklik yok hala sıradışı hareketler tespit ettik diyor başka hiçbir şey gözükmüyor uygulamada
Şifremi unuttum yap
Yaptım yine değişiklik yok ya
Sistemsel olması muhtemel gmaile mesaj gitmemiş de mi
şansıma eposta da ekli değildi benim tel ekliydi sadece
@GeceMavisi8 şifremi unuttum olmuyor mu sende
olmuyor ben gizli sekmeyi de denedim olmadı
benim de şu an aynı ve durduk yere oldu.
İkinizin ortak kaderi mi bu ne. Sistemsel hata da olabilir
@Daktırfruko gerçekten de öyle
Aynen ya bende anlamadım
bir şey yapsak neyse spam da yemiş olamam bnce
@Daktırfruko evet olabilirr
İkinizi de takipledim bi şey olursa sorabilirsiniz
başka yerlerden hesabına girilmiş
Sen giriyorsun ya ondan diyor...
İyi olur inşallah sjdjdj
öşxözşzşzöxççsxş
Başkası giriyor
Sanmıyorum ya bir kaç tanıdık da aynı şeyden şikayetçi