İnternet & Teknoloji Instagram hesabı nasıl kapatılır bilen var mı? boşbiriştebe Takip Et Xper 2 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Arkadaşlar merhaba kuzenimin hesabı çalındı Instagram hesabı nasıl kapatılır bilen var mı? Güncellemeler+1 yıl Arkadaşlar merhaba kuzenimin hesabı çalındı Instagram hesabı nasıl kapatılır hesaba giriş yapamıyoruz Instagram hesabı nasıl kapatılır bilen var mı? Cevapla Instagram Soruları Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Onlygirl_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 67% +1 yıl Tanidiklara filan söyle spamlasin. Hesabi etiketleyip spamlar mısınız diye kendi instanda paylaş. Fazla spam alırsa kapanır 1 0 Yorumla
HesapsızHayat Takip Et Master Yaş: 28 , eic 90% +1 yıl ben Google den kapatıyorum oradaki hesap ayarlarından uygulamadan kapanmaz. 1 2 Yorumla boşbiriştebe +1 yıl Hesap çalındı hesaba giriş yapamıyoruz Yorumla HesapsızHayat +1 yıl Şikayet edin farklı hesaplarla Yorumla
llsuheda Takip Et Xper 4 Yaş: 23 +1 yıl Eğer çalan kişi şifreyi değiştirdiye artık kapatamazsınız. Çünkü kapatmak için şifreye ihtiyacınız var. 1 0 Yorumla
AllAnswers Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl İnstagram hesabı nasıl kapatılır? İnstagram hesap kapatma 2021https://youtu.be/dLNRhH-YOTU 0 0 Yorumla
Tolga2021 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Çok kolay ya 0 7 Yorumla boşbiriştebe +1 yıl Nasıl? Yorumla Tolga2021 +1 yıl Anlatamı Yorumla boşbiriştebe +1 yıl Evet Yorumla Tolga2021 +1 yıl Mejaza geç Yorumla boşbiriştebe +1 yıl Ben mesaj atamıyorum Yorumla Tolga2021 +1 yıl İstegi kabül et Yorumla boşbiriştebe +1 yıl Ettim geri takipte ettim Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Tanidiklara filan söyle spamlasin. Hesabi etiketleyip spamlar mısınız diye kendi instanda paylaş. Fazla spam alırsa kapanır
ben Google den kapatıyorum oradaki hesap ayarlarından uygulamadan kapanmaz.
Hesap çalındı hesaba giriş yapamıyoruz
Şikayet edin farklı hesaplarla
Eğer çalan kişi şifreyi değiştirdiye artık kapatamazsınız. Çünkü kapatmak için şifreye ihtiyacınız var.
Herkese spam attırın şikayet ettirin o hesabı kapanır
İnstagram hesabı nasıl kapatılır? İnstagram hesap kapatma 2021
https://youtu.be/dLNRhH-YOTUGoogle'dan yaz link çıkacak
Çok kolay ya
Nasıl?
Anlatamı
Evet
Mejaza geç
Ben mesaj atamıyorum
İstegi kabül et
Ettim geri takipte ettim
Bilirim