Aylık yaklaşık 1700 tl'ye geliyor, bütçe el vermiyor. 3 taksit değil de 9 ya da 12 taksit nereden bulabilirim? Her yerde böyle değildir umarım, adam iphonelar 3 taksitle satılır dedi, napacağım?
Güncellemeler
+1 yıl
Güncel
Güncellemeler
+1 yıl
Güncelll
Iphone SE 2020 alacaktım ama gittiğim yerde sadece 3 taksitle alınıyormuş, her yerde mi böyledir yoksa sadece onlarda mı?
fazla telefon değiştirmediğim için marka bakmadım ama genel olarak özellikleri söylersem işlemcisinin iyi olması gerek yoksa telefon kasar hafıza falan yüksek olmalı sanırım samsung markası iyi yinede bi araştırmak lazım
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Iphone SE 2020 alacaktım ama gittiğim yerde sadece 3 taksitle alınıyormuş, her yerde mi böyledir yoksa sadece onlarda mı?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Bence androidler daha iyi, iyice araştır alırken neleri kötü neleri iyi bir bak yorumları falan oku.
Diğer mağazalarda bak sor
Bildiğiniz, iyi bir marka var mı peki?
fazla telefon değiştirmediğim için marka bakmadım ama genel olarak özellikleri söylersem işlemcisinin iyi olması gerek yoksa telefon kasar hafıza falan yüksek olmalı sanırım samsung markası iyi yinede bi araştırmak lazım
3000 liranin üstündeki elektroniklerde sadece 3 taksit oluyor
Hadi ya, neden böyle ki?
İnsanlar taksitleri ödeyemediği evlerine haciz geldiği için, paran kadar al diyorlar da bence yanlış bir uygulama
Evet, öyle
Kanki bataryası çok kötü alma bence ama sen bilirsin
Alıcam yine de. Her yerde 3 taksit değildir değil mi?
Her yerde böyle galiba
boyle degildir
internette 3.500 ve üzeri fiyati olan telefonlara sadece 3 taksit yapıldığı yazıyor ama umarım bulabilirim 12 taksit de
ya da 9
genelde
internette 3.500 ve üzeri fiyati olan telefonlara sadece 3 taksit yapıldığı yazıyor ama umarım bulabilirim 12 taksit de
ya da 9
Evet öyle