Arkadaşlar telefon calındı android telefon ve hat sifreli çalan kişi içindeki bilgilere ulaşma için neler yapabilir bakın telefonu kullanmak için demiyorum bilgileri kullanmak için ne yapabilir ve ayrıca içinde WhatsApp insta fotolar var hepsi özel yani resmi onlara ulasmaması için ben ne yapabilirim (( telefonumun interneti ve konumu en son kapalıydı üstelik cihazımı bul konumundan gmail ve sifreyi girerek baktım ama cihaz kapalı gorunuyor cihazı silsem internet ve konum kapalı olduğu için cihazın içindeki veriler silinir mi silinmez mi?))) Cok cok acil cevap lutfen
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Zor işin frp yöntemi ile sıfırlanabiliyor telefon. Bide imei atarlar başkasın verirler. Bulan kapamış, zaten büyük ihtimal Hard reset yapacaktır. Bilgilerin silinir. Samsung ise imei atmaları çok basittir. Geçmiş olsun. 🥳 🤝
Btk ile görüşüp imei iptal ettirebilirsiniz kayıp raporu oluşturabilirsiniz 🥳
Bakın cihaz önemli degıl içindeki bilgiler önemli dediğiniz yöntemler ile cihaz acılınca bilgilerime ulasılabilir mi yoksa önce bilgileri silmeleri mi gerekiyor lütfen bilgi
Karakola gittim imeı kayıp başvurusu yaptım bana bir hafta sonra savcılıga gider ve tel kullanılamaz dediler bu cihaz calıntı diye ekranda bir sey görünuyormus öyle durumda hatlı veya hatsız kullanılamaz mı
Dedimya Hard sert demektir, reset sıfırlamak demektir. kalıntı bırakmaz. Siler zaten tuş kilidi olduğunu var sayıyorum 🥳🤝
O imei iptal edilir, ama teşefoncular yeni imei atabilirler.
Evet tus kilidim var yani siz diyorsunuz ki o kişi bilgilerinize ulaşması imkansız telefonu kullanmak için önce onları siler sonra tele girer mi diyorsunuz?
Anladığınıza sevindim. Aynen öyle oluyor. 🥳 🙏
Karakola gittim dosya savcılıga gitmesi vs bir hafta sonra telefona canlıntıdır dıye mesaj gelir ve tel kımse tarafından kullanılamaz denildi dogrumu
Bu doğru değil caydırıcı. Sadece o imei ile kullanamaz. 3'ncü part işlemler ile imei repair yapıp kullanabilirler. Kimsede o telefonu bulamaz. Çünkü 3310 olarak ve ya hangi telefonun imei atıldı ise o telefon olarak görünür 🥳🙏
Bazı insanlar sitelerde evrakları resımlerinizi kullanır diye yazınca korktum bu arada ben cihazı bul uyg indirdim orada cihaza ulaşılamıyor diyor cihazı sil dedik eger dedginiz gibi format atıldı ise benim silmek istedigim bilgiler nasıl sılinecek sonucta cihaz nete baglanır formattan sonra ama içindeki bilgiler gitmiş nasıl olacak
Hımm bu cok kötü olmus peki ımei atılır dedinizya onlardan önce davranıp savcılık yani telefona calıntıdır seklinde ibare gelse yinede calanlar telefona baska imeı tanımlayıp kullanabilirlermi
Diyorum ya, Hard reset atılıyor siliniyor tuş kilidi olduğundan dolayı. Kapalı iken istediğiniz kadar silin bu imkansız. 🥳
Herşey mümkün. Teknoloji ve dijital çağdayız teknolojinin içerisindeyim 🥳
Telefon önemli degıl ulasmasınlar yeter içindeki bilgiler cok daha degerli gmail ve sifresi vardı gerçekten bu konuda özürlü olduğum için soruyorum resim cekince telefon hafızasına atıyorya gmailimde onlarda bulunuyor Mudur yedekleme vs almıyordum WhatsAppta alıyordum
Hayır sıkıntı olmaz. Telefon zaten sıfırlanacak. Tuş kilidi var. Hepsi silinecek ne var ne yok. Gitti. 🥳
Sorun degıl ama cektigim resimler vardı onlar gmailimi baska tele kullanınca çıkar mı orada
Bu arada uzaktan WhatsApp yazısmalarını silebilir miyim olduki kilitli degıl telim nasıl silebilirim henüz hattamı iptal ettirmedim
Eğer resimlerinizi senkronize ettiyseniz gamil hesabınıza aktarılmışlardır. WhatsApp 'ta aynı şekilde senkronize yedekleme vardır. Hangisini seçtiyseniz artık 🥳🙏
Driverde idi resimlerim oraya atmıstım otomatik cıkar mı telefondaki resimleri yedeklememiştim WhatsAppı yedeklemiştim
Resimleri yedek etmediyse iz onlar çıkmaz. Ama WhatsApp 'ı yedek aldıysanız onları geri yükleyebilirsiniz sıfır kurulumda. 🥳
Drivere attım resimleri gmaili yukleyince driver olur illaki telefonda otomatik onlarda cıkar mı
İllaki, aynı hesabı kullanırsanız çıkar 🥳
Tesekkur ederim inşallah dedikleriniz gibi olur kaybım biraz var ama bunada sukur telefonu hic dusunmuyorum inşallah calanada alanada haram olsun
Sıkıntı olmaz dert etmeyin; ama telefon gitti. Biz teşekkür ederiz
Cihazında sıfırlama yapılması için uzaktan erişim aktif olması gerekiyor bunun için bu konum aylarıçlarının açık olmasına gerek yok cihaz İnternet bağlantısına sahip ise uzaktan sıfırlayabilirsin
İşte cihaz internete kapalı cihazı bul uygulama indirdim cihaz en son su tarihte kapandı diyor cihaza ulasılamıyor diyor cihazı bul tusuna bassam içindeki bilgileri siler mi ya da cihaz acılınca mı siler yoksa acılıp internete bağlanınca mı siler
İnternete bağlandığı anda sıfırlama işlemi başlar
Peki internete baglamaz ise ne olur bilgilerime öylede ulasabilir mi bir sekilde telefon sifresini kırar mı
Sıfırlama ister merak etme ulaşamaz hacker değil ise basit programlarla sadece sıfırlar bu kadar panikleme
Sorun degıl ama cektigim resimler vardı onlar gmailimi baska tele kullanınca çıkar mı orada
Açık saçık fotoğraflar var sanırım ama başka bir yerde açabilmesi için zaten onay istiyor o yüzden pek endişelenme
Baska yer derken acık secik foto yok özel resmi fotolar var
Polise çalındı diye imei numarasıyla kayıt ver
Verdim sadece onu yaptım hattımı henüz iptal ettirmedim yapmalı mıyım? Ayrıca calan kişi o zamana kdr bir sekilde girmişse WhatsAppımı kullanmaması için ne yapabilirim
Whatsaba mail at, hat içinde sim kartı iptal et, yeni simcard iste