Dün akşam vodafone uanımda uygulamasindan yanlışlıkla faturalıya geçtim. Ama ben faturalı istemiyorum. Uygulama da aramama rağmen bir ayar bir düzen bulamadım. Temrar nasıl faturasıza geçebilirim.
Kimin üstüne ise onun aramasi gerek benimkide dayimin üzerine tc sini bana veriyor erkek kardesim arıyor ben oyle yapıyorum seninkisi kimin uzerine ise araman gere birde su var vodafone bayileri yardım etmiyor
Evet arayıp ben faturasız hata dönmek istiyorum diyiceksin neden derseler deki durumum yok israr etseler dahi inanma benimde 3 kere öyle kendiliğinden faturalı oldu aradim ısrar ediyorlardı tüketici haklarina şikayet ederim dedim öyle kapatılar sadece faturalidan faturasiza gecersin
542 ara hizmetleri ile iletişime geçerek. Ana menüye geldikten sonra sonra sıra ile 1-3-5 numaralarını tuşlayınız. Ve böylelikle Vodafone Müşteri Hizmetlerine direk bağlanarak iletişime geçebilirsiniz.
Hayır eğer benim gittiğim gibi aw. k elemanına düşersen birkaç ay uğraştırır en son başka birine gittim o bir iki haftada yaptı. Nesi zor anlamıyorum!!!
En İyi Cevaplar