Bu telekom ne kadar saçmalıyor böyle?
hiper internet nedir?
hiper internet nedir?
Fibernet bildiğiniz Fiber Optik kablolar ile verilen internet hizmeti. Fİbernet Hizmetini alabilmek için binanızda bu kutudan olmalı
Hipernet bildiğiniz bakır kablolar üzerinden verilen VDSL hizmeti. Hipernettende tam yarana bilmek için yeni bir kablo sistemi döşüyorlar eski kabloları söküp. Binaya siyah kalın bir kablo uzatıyorlar. cat 5 e kablo ilede diarenize kadar çekiyorlar.
hiber diye bir şey ilk defa duyuyorum. benım bildiğim yalın internet ve fiber var. mahallenizde fiber yoksa yalındır bu da eski sistem yani daha yavas ınternet
hmm olabilir bende eski kalmış olabilirim.. aynı şikayet bende de var izmirin göbeğindeyim 2 mbps yi görünce hemen film izlemeye kalkıyorum :) en iyisi süperonline bence, komsularım kullanıyor cok memnunlar.. sözleşme kanunları var bide bu ttnet in illallah getirdiler kısmetse aralıkta süperonline kullanmaya başlıcam.
hiper hızlı internet yavaş internet, bahsettiğiniz yeni döşenenler ultra internet yani daha hızlısı
yeni katılımcı
sizin için geçmiş olabilir ama Türkiye'de birçok yere yeni yeni döşendiği için internette araştırma yapılınca çıkar burası ki çıktı da, birkaç tane yanlış yorum gördüm düzelteyim dedim
Cevap
1Cevap
Ulan hiper fiberden üstün değil mi ne şikayet ediyorsun :D
Yanlış biliyorsun ulan.
Sana hiper internet vermemek ve sorunla karşılaşmamak için keklemişler.
Çünkü hiper hazır değil babalık
:)) işin rastgelsin ulannn
hiper daha hızlı işte.
Fiber olmasın o?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar