AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Aynen ya arsivdr olunca bildirim gelmiyormuş ben de yeni farkettim demek ki yeni
Ah içim o kadar rahatladı ki siz arsiv kulanıyomusunuz ya ben kuskulandım neden arsiv kullanırki diye ya ben benden saklamak icin arşivliyor sandım az kalsın tartısma cıkaracaktım
Kullanıyorum, farklı sebepleri olabilir. Uzun süre konuşmama ya da telefonu başkaları elliyor görüyorsa mesajları silmek yerine gizlemek amaçlı vs. kullanıyor olabilir :))
Bildirim gelmiyor yeni özellik
Ah içim o kadar rahatladı ki siz arsiv kulanıyomusunuz ya ben kuskulandım neden arsiv kullanırki diye
Benimde otomatik olmuş ama ayarlardan kapattım o özelliği cunku gelen mesajları cok gec goruyorum
Sevgilim niye arşivliyor ki ona sordugumda düzen icin dedi
Benımde sınıf grupları ya da arkadasların mesajları oluyor cok kalabalık yaptıgından arsivliyorum da senin sevgilini bilmem yani erkeklere güven olmaz bacım 😂
Kskdkskdk eskiden de arsivliyodu neyse yeni özellik olduğunu bilmem icimi bi tık rahatlattı ama tam anlamıyla rahat değil ne yapmalıyım
Telefonunu ele geçir için rahatlasın bence cnxkdm
Çok düşük bir haraket ya sence bisey gizliyomudur yani gizlese arsive niye alsınki hani yeni özellik cıkınca kullanmaya basladı desek tamamda daha önceden de kullanıyordu babasını bile arsivlemiş djfk
Sen daha iyi tanırsın sevgilini sonucta ben bilemem ki bunu nxknd guveniyorsan sıkıntı yok yani dert etme
Hiç dikkat etmemişim
Ah içim o kadar rahatladı ki siz arsiv kulanıyomusunuz ya ben kuskulandım neden arsiv kullanırki diye ya ben benden saklamak icin arşivliyor sandım az kalsın tartısma cıkaracaktım
Yok yahi ben kullanmıyorum ama arkadaşım mesela hem mesajları silmek istemiyor hem de ekranın kalabalık olmasından hoşlanmıyordu o yüzden sürekli arşivlerdi :D Özel bir nedeni olması gerekmez yani
Aynı sebebi söyledi aşağıda biri biseyler saklıyo olabilir dikkat et nişanlına dedi ya benim bu arsiv konusunu açmam sevgilime yanlısmı olur
Ben olsam çok soğurdum. Başka şüphelendiğin bir şey yoksa kurcalama bence
Hiçbisey yok tel sifresini biliyorum mesela istesem yanında da girer bakarım arsive
Dimi
Tabi ki ama bakma yine de :D
İçim bi tık rahatladı inanki yeni özellik olduğunu bilmesem yarın kavga cıkarcaktım
Güvensizlikle ilişki yürütemezsin bebiş. Her şeyde bir anlam aramayı şüphelenmeyi bırak bence yoksa çok yıpranırsın
Ne güzel yazmıssın öyle ben biraz sudan sebep arayan biriyim sma sanırım bunu yapmam onu korkutur ve ortada bisey yokken bile gizlemeye kalkar
Ama ben mesela arsive falan gerek duymam ondan saçma geldi yinede insanlar farklıdır kimisi wpninde düzenli olmasını ister tabi
Ben olsam bana güvenmiyorsa benimle ne işi var sürekli kendimi savunup bir şeylere inandırmaya mı çalışacağım diyip soğurdum. Evet güvenmek zor ama bunu sürekli karşı tarafa yansıtman ilişkinize çok zarar verir
Sen sevgilinin arsivlediğini bilsen düzen icin dese inanırmıydın sana olan ilgisi falan tam iken
İnanırdım bana göre anormal bir durum değil :D
Evet yeterki daha büyük süpheler olmasın tel sifresi değiştirmek gibi
Gerçi bazı insanların onda bile açıklaması vardır iyi niyetliyse kötü niyetli olan hertürlü saklar😃
Aldatmak isteyen her türlü aldatır azıcık kurnaz bir tipse de ruhun duymaz. O yüzden her şeyi kafana takma :D
😃haklısın icimi rahatlattın gece gece yoksa bana bu gecede uyku yoktu sürekli bu tarz kücük seylere takılıp duruyorum
Bi ara bildirim geldiğinde mesajın görünürlüğünü de kapamıştı sadece ana ekranda bildirim yazıyodu sordugumda daha önceden de öyleydi dedi aklımda kalan tek şüphe buydu ama mesaj bildrim gizlemek isteyen ayarlardan tamamende gizleyebilir
Bu da kesin net bisey değil mesela bu tarz seyleri takıyorum simdi anladınmı
Sen cidden aşırı güvensizsin 🤦♀️ tatlım öyle bir şey olsa direkt sohbeti senin yanına gelirken sessize alır
😅😅😅kısacası yapan hertrlü yapar daha rahat olmaliyim canım ya
Ayneenn :D
Yeni özellik
Anasayfayı temizlemek için birçok grubu arşive alıyorum
Sevgilimden şüphe etmelimiyim
Ben sordugumda düzen icin yapıyorum dedi
O konuda bir şey söyleyemem işte, arşive alması her anlama gelebilir.
Siz sevgilinizi çok daha iyi tanırsınız.
yani gizlese arsive niye alsınki hani yeni özellik cıkınca kullanmaya basladı desek tamamda daha önceden de kullanıyordu babasını bile arsivlemiş djfk
O zaman bildirimlerle uğraşmamak için yapmış olabilir 😂
Bildirim eskiden geliyodu ama?
Mesaj at
Evet geliyordu eskiden, haklısınız
Ne mesajı
Yeni özellik
Ben bildirim gelmesini sevmediğim için arşivliyorum
Ama bi şeyler saklıyo olma ihtimali var, dikkat et nişanlına
Ben düzen icin arsivliyorum dedi hem o özellik gelmeden önce de arsivliyodu hep
İcim cok sıkıntılı ya ne yapmalıyım üstüne gitmiyim dimi zaten yeni özellik oldugu belli
Yani o özellik gelmeden önce de arşivliyosa yüksek ihtimalle o zaman da sohbetleri tek tek sessize alıyodur
Yani şüphelen bence, aldatıyo bile olabilir, erkek milleti sonuçta
Öyle bi insan değil de kimseye zaten güvenmem ama benim burda süpheyle yaklasıp telefonunu mu almam lazım ne yapmalıyım paranoyaylada iliski yürümüyor üstte bi arkadas yorum yapmıs arkadasım düzen icin arsive alıyodu diye o da aynı acıklamayı bana yaptı
Sen bilirsin