Sen tam olarak nasıl bir şey arıyorsun? Rastgele birileri ile tanışıp sohbet etmek mi yoksa tanıdığın birine kişisel bilgilerini vermeden sohbet etmek mi?
Zaman zaman çok can sıkıcı oluyor bu durum bilirim. Tamamen rastgele değil de bak sorularına, diğer sorulardaki görüşlere falan. Kafa dengi bulduğun biri varsa önce buradan iletişime geç sonra diğer uygulamalardan birine kanalize et daha eğlenceli oluyor
Bahsettiğin uygulamada tanımadıklarınla da konusabilirsin ayrıca Facebook Messengerden konusabilirsin ya da başka uygulamalarda varsa bildiğin fake hesap açarak yapabilirsin
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
39Cevap
Blind diye bişey vardı kullanmadım. Tam bilmiyorum detayını
telegram dene, ayarlardan gizlilikleri kapat
yalnız ilk hesap actıgında senin numaran kayıtlı telegram kullanıcılarına bildirim gider
Yalla var numaraya felan gerek yok sohbet odalarında konuşuyor sun istediğin kadar 😊
C2 , telegram, hangouts bunların hiçbirinde numara paylaşımı zorunlu olmadan konuşabilirsin :)
Hangoust bi bakayım
Bak bakalım
Cıks
Sen tam olarak nasıl bir şey arıyorsun? Rastgele birileri ile tanışıp sohbet etmek mi yoksa tanıdığın birine kişisel bilgilerini vermeden sohbet etmek mi?
İlki. Canım sıkıldı:/
Zaman zaman çok can sıkıcı oluyor bu durum bilirim. Tamamen rastgele değil de bak sorularına, diğer sorulardaki görüşlere falan. Kafa dengi bulduğun biri varsa önce buradan iletişime geç sonra diğer uygulamalardan birine kanalize et daha eğlenceli oluyor
Cıks bebis. Ugrastiriyor arayis cok, seninle konuşalım:')
Konuşalım:) ama sonra bağımlılık yaparsa sorumluluk kabul etmiyorum bak 😄
ahaha bak bak:) fake instagram hesabını vereyim mi?
E sen baya unuttun beni gitti ya😅
Bahsettiğin uygulamada tanımadıklarınla da konusabilirsin ayrıca Facebook Messengerden konusabilirsin ya da başka uygulamalarda varsa bildiğin fake hesap açarak yapabilirsin
Sesli konuşunca nasıl zevk alıcaksın saçma sonra daha konuşmıcsksın o kişiyle mesela
Evet?
Saçma bence
Bilmiyorsanız oyalamayın
Blind id var ben kullanmıyorum hep bebe var ama dikkat et 😂😂
Coluk cocuk ugrasamam.
Hiç sorma valla bütün gerizekalılar toplanmış oraya
Ome falan var. Burdan da tanışıp sosyal medyaya geçebilirsin ayrıca
Var telegram numara vermeden kullanıcı adıyla hem sesli hem görüntülü konuşabilirsin
her uygulamada var hemen hemen.
bir tane vardı da adı gelmiyor aklıma.
Ha gayret
Line var, Kik messenger var, Kik uzun süre kullandım. Kimi eklediğine dikkat etmen lazım normal insanlar olduğu gibi tuhaf varlıklar da var.
skypeden de tanımadan konuşmak istersen konuşursun
skypeden de tanımadığınla konuşursun bebeğim
Hiç bilmiyorum
Telegram🙄
Neden gizlisin ki o zaman 🙄
ne alaka arkadasim?
Sonuçta buradakileride tanımıyorsun yani buradan da birileri ile sohbet edebilirsiniz demek istedim🙄
c2 ama çoğu sapık
telegram
Line var
Insta
Telegram insta
Skype var
telegram
İnstagram var
Line , Yalla, Hangouts, Blind
Hangisini kullanmak istersin saydıklarım dan?
Line, Kik, Hangouts
snapchat var
Skype var orayı kullan
skype'dan burdan birisi ile konus (güncelleme için yazdım)
Telegram
Blind var
Telegram
Skype Telegram
Kullanmıyorum
En olmadı burdan konuşabilirsin
İnstigram canım .
İnstigram
Blind id
Telegram
Skype olabilir
Var kullanıyorum ben