Uzun bir zamandır bu konuda çeşitli problemler yaşıyorum 2010 model bir bilgisayarım var bilgisayarımdan yana bir şikayetim yok öyle bir oyun bağımlısı birisi de değilim, daha önce Windows 10 işletim sistemi kurdum yukarı soru da yazdığım gibi kurduğum programlar da belli bir süre sonra 0xC0000005 hata kodu" alıyorum özellikle Google Chrome uygulaması üzerinde veya bazı uygulamalar üzerinde bu tarz hatalar ile karşı karşıya kalıyorum. Diğer ufak tefek uygulamalar neyse ama Google Chrome üzerinde ya da sık kullandığım program üzerinde bu hata kodunu alınca bayağı bir can sıkıcı oluyor, 🙄 Bu sorunun çok defa araştırdım YouTube üzerinden videolar izledim ama kesin bir sonuca varamadım siz de bu hata ile karşı karşıya kaldığınızda ne yaptınız ya da böyle bir hata ile karşı karşıya kaldığinız oldu mu?
Ata bilgisayara Windows 7 home Basic kurdum onda da aynı hatayı aldım. Kaç defa format attım bilemezsiniz. Kurduğum programları da kontrol ediyorum, ama tekrarla format atmak zorundayım ne yapacağım bilemiyorum.
#ƘıȤıԼЄԼMƛ
#çözümlenemeyenhatakodu
6 Ağustos 2021 Cuma Saat 00:47
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar