Savcılığın uğraşacağını pek sanmam. Adliyede çalışıyorum, dolandırıcı birisinin TCsine, banka hesabına kadar verip şikayette bulundum yaklaşık 1 sene geçti tık yok.
0
3 Yorumla
Soran
+1 yıl
tam 3 ay once oyunda sxt¡ng yapmak icin kurdugum bir odaya bir kiz geldi ve bende nude istedim beni mahkemeye vericegini soyledi sonra hemen ciktim ve instagram ismimi degistirdim beni bulamasin diye 3 hafta gecti ve artik bisey olmaz deyip eski ismimi aldim ve 3 hafta faha gecti ve instagramdan benii mahkemeye vericeginj soyledi fake bir hesaptan. tanimamazliktsn gelicede mesajalrini silip engelledi sence blöf mü yoksa ciddi mi?
Dostum devlet her turlu bulur simdi olmasada tespit eder kim takibe alir zamani geldimi gider alir.
0
1 Yorumla
Gizli Soran
+1 yıl
tam 3 ay once oyunda sxt¡ng yapmak icin kurdugum bir odaya bir kiz geldi ve bende nude istedim beni mahkemeye vericegini soyledi sonra hemen ciktim ve instagram ismimi degistirdim beni bulamasin diye 3 hafta gecti ve artik bisey olmaz deyip eski ismimi aldim ve 3 hafta faha gecti ve instagramdan benii mahkemeye vericeginj soyledi fake bir hesaptan. tanimamazliktsn gelicede mesajalrini silip engelledi sence blöf mü yoksa ciddi mi?
İnternet & Teknoloji konusunda 4,2b cevap paylaştı.
şikayet etmemiştir tırsma
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
bana dava edicem dediginde hemen instagram ismimi degistirdim ve 3 hafta sonra tekrar eski ismimi aldim uzerinden 3 hafta daha gecti ve o zmn yazdi yani ilk 3 hafta zaten beni bulamadi sonraki 3 hafta bulabilirdi fakat yazmadi ama neden olay kapanmisken bana tekrar yaziyor ki musallat oldu bildigin. Şu an 50 gun oldu hala korkuyrkum.
Cevap sahibi
+1 yıl
tabi blöf yapıyor rahat ol dskflşf
Gizli Soran
+1 yıl
ya herkes öyle diyor ama bu sadece 2 3 saat ise yariyor sonra yine tedirginlik basliyor. hatta anneme bile soyledim. hicbirsey olmaz dedi ama ne biliyim anlayamiyorum blöf mü yoksa degil mi diye
sadece guldu bidaha yapma dedi ve salak oğlum dedi dvsjsvshsgshsg boyle birseyi 50 gun boyunca kafaya mı taktin dedi ve hicbirsey olmaz dedi
Cevap sahibi
+1 yıl
harbu-ıden canımsın ya sjdjsdsk yapma olum oyle seyler oyunda carpılırsın bı gunu
Gizli Soran
+1 yıl
zaten benim bir sucum yok. sadece oyunds sxt¡ng yapmak icin kurdum odayi. yani amacim belli. kiz kendisi geldi.
Cevap sahibi
+1 yıl
o zm kızda salakmıs ya
Cevap sahibi
+1 yıl
16 yasında s-ne sextıngı ahahaha
Gizli Soran
+1 yıl
ya yaptim iste ne blm. bisey olurmu ya acaba sikayet edermi
Gizli Soran
+1 yıl
50 gun oldu hala korkuyroum annem korkma dese bile korkuyroum sebepsiz
Cevap sahibi
+1 yıl
etsın de bıdaha yapmaz olursun ıyı olmus sana sdksldş
Gizli Soran
+1 yıl
ya deme oyle iste vallahi cok kotuyum. hem benim zaten amacim belli yani o knedisi geliyo ben rahatsiz etmrdim.
Cevap sahibi
+1 yıl
bıraz daha sınırlerın oynasın lşsdfldşf
Gizli Soran
+1 yıl
ama gercekten yapma boyle seyleri kafaya takiyroum saka olsa bile. gercekten blof mu nolur ciddi soyle
Cevap sahibi
+1 yıl
50 gun gecti yahu takma kafana
Gizli Soran
+1 yıl
ama coğu kisi 2 3 hatta 5 ayda bile geliuor diyor
Cevap sahibi
+1 yıl
yonetciler nerede? BURADA 18 ALTI YASLAR GEZINIYOR AAAAAAAAAAAA
Gizli Soran
+1 yıl
pffff
Gizli Soran
+1 yıl
ciddi ciddi yardim etmek yerine boyle mi dsvrsniyorun bide abla dicektim aw
Cevap sahibi
+1 yıl
tamam tamam kizma takma dedik kafana yapani yapip sonradan gelip zirliyprsunuz ya off napicaz size
Cevap sahibi
+1 yıl
ablana kufur ediyon bide ayip ayip
Gizli Soran
+1 yıl
ya ya benim sen sucum var kimseyi rabatsiz etmeden oyundaki odsda bekliuorum amaci brlli olan inssnlar geliyor ve konsuuyoruz. ben kimseye gidipte nude at demiyroum rhatsizlik vermiuroum. +18 isimli bir oda kurdum ve amaci belli olan insanlar geliyor. bu kiz geldi odanin ismi AZGIN di ya yani bunu gorup de girdi ve sohbet etti sonrsda nude isedim diye bnr suclu oluyom dimi aw. gelmesin o zmn benim ne yaptigim belli rahatsiz oluyorsan gelme ben kimseyi zorls turmuyorum ki. bunu anlamiyorum iste insanlar sanki brn sucluymsuum gjbi konsuuyor
Cevap sahibi
+1 yıl
odanin ismine koptum ahahahh efsooo gercekten kiz da ne saf ne de salak biri cikti bosver
Gizli Soran
+1 yıl
kim suclu sence? ceza alirmiyim ya da adliyedekiler boyle bir sikayeti ciddiye alirmi? (son sorum)
Cevap sahibi
+1 yıl
almazlar bence, sonucta bu oyun. rahat ol yoksa omrun boyunca bu korku gecmez sende
Gizli Soran
+1 yıl
ama oyunun amaci +18 konular degil yani oyunun adi among us sohbete daayali oldugu icin cogu insan sxt¡ng yapmak icin kullaniyor.
Cevap sahibi
+1 yıl
vay be seks amacli kullanmadigi neler kaldi. Benim de kardesim oynuyordu tovbest
Gizli Soran
+1 yıl
aslında normal bir oyun ve oynanabilir sadece oda listesinin altında olur böyle odalar. bildigin bela geldi brni buldu ya bu ne ya.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Savcılığın uğraşacağını pek sanmam. Adliyede çalışıyorum, dolandırıcı birisinin TCsine, banka hesabına kadar verip şikayette bulundum yaklaşık 1 sene geçti tık yok.
sadece istemekte kaldıysa savcılık takipsizliği verir biter. İfadeye bile çağrılmayabilirsin.
sadece isteme. bu kadar ne zorlama ne tehdit ne hakaret falan hicbiri yok sadece atarmsiin dedim hatta onu bile sadece 1 kez sordum o kadar.
Among us serverları hangi ülkede bu önemli benzer durumlarda şirket Türkiye'de mahkeme kararı ile ip vermişmi. Her türlü 50 günü geçer.
Amerika' da. Adli durumlarda adliyeye ip veriuormus 45 gun icinde.
peki kaç günde gelir
Dostum devlet her turlu bulur simdi olmasada tespit eder kim takibe alir zamani geldimi gider alir.
İsmini değiştirsende bulunuyor ama senin peşini bırakmamış bence blöf değil
ama sonra mesajlarini sildi ve engelledi onu tanimamazliktan gelince
O zaman seni trollüyor
dostum eminmisin. baya bi israrciydi. ailemin haberi var falan diyordu. fakat kimsiniz, tanimiuorum. falan dedim ve mesajalrini silip "daha fazla konusmak istemiyroum l" dedi gercekten blöf müdur?
Verecekse versin ya o zaman ne uzatıyor, konuşmak istemiyosa yazmayacak bende bişey sandım ya. Takılma sen götünden atıyor
Kardeşim senin akıl sağlığın yerinde değil haberin olsun
neden?
olm mal mısın kaybol şurdan
turan reis sakin ol
sordum sadece
among us tan ip ne kanka sanalda takılma fazla :D
gizlilk politikasini okudum ip veriyormus adli bir durumdA
şikayet etmemiştir tırsma
50 günü geçmez, daha öncede sordun ve söyledim.
50 günden az
ama among us küçük bir oyun ve amerikada. yani istenmesi görülmesi falam derken gercekten 50 gunden az mi olur?
Evet
Bilgim yok maalesef.(
bulur
kac gunde
gözünü korkutmuş olabilir bir daha yapma sende öyle şeyler
bana dava edicem dediginde hemen instagram ismimi degistirdim ve 3 hafta sonra tekrar eski ismimi aldim uzerinden 3 hafta daha gecti ve o zmn yazdi yani ilk 3 hafta zaten beni bulamadi sonraki 3 hafta bulabilirdi fakat yazmadi ama neden olay kapanmisken bana tekrar yaziyor ki musallat oldu bildigin. Şu an 50 gun oldu hala korkuyrkum.
Geçmez
Anında bulur
tehdıt mı yedın =)
evet 😄
tabi blöf yapıyor rahat ol dskflşf
ya herkes öyle diyor ama bu sadece 2 3 saat ise yariyor sonra yine tedirginlik basliyor. hatta anneme bile soyledim. hicbirsey olmaz dedi ama ne biliyim anlayamiyorum blöf mü yoksa degil mi diye
kac yasındasım knk skdsld annene soyledın mı nude ıstedıgını ahahaha
hdusgsus evet soyledim. kizda bende 16 yiz
annenun tepkısın merak edıyom we djkfdf
sadece guldu bidaha yapma dedi ve salak oğlum dedi dvsjsvshsgshsg
boyle birseyi 50 gun boyunca kafaya mı taktin dedi ve hicbirsey olmaz dedi
harbu-ıden canımsın ya sjdjsdsk yapma olum oyle seyler oyunda carpılırsın bı gunu
zaten benim bir sucum yok. sadece oyunds sxt¡ng yapmak icin kurdum odayi. yani amacim belli. kiz kendisi geldi.
o zm kızda salakmıs ya
16 yasında s-ne sextıngı ahahaha
ya yaptim iste ne blm. bisey olurmu ya acaba sikayet edermi
50 gun oldu hala korkuyroum annem korkma dese bile korkuyroum sebepsiz
etsın de bıdaha yapmaz olursun ıyı olmus sana sdksldş
ya deme oyle iste vallahi cok kotuyum. hem benim zaten amacim belli yani o knedisi geliyo ben rahatsiz etmrdim.
bıraz daha sınırlerın oynasın lşsdfldşf
ama gercekten yapma boyle seyleri kafaya takiyroum saka olsa bile. gercekten blof mu nolur ciddi soyle
50 gun gecti yahu takma kafana
ama coğu kisi 2 3 hatta 5 ayda bile geliuor diyor
yonetciler nerede? BURADA 18 ALTI YASLAR GEZINIYOR AAAAAAAAAAAA
pffff
ciddi ciddi yardim etmek yerine boyle mi dsvrsniyorun bide abla dicektim aw
tamam tamam kizma takma dedik kafana yapani yapip sonradan gelip zirliyprsunuz ya off napicaz size
ablana kufur ediyon bide ayip ayip
ya ya benim sen sucum var kimseyi rabatsiz etmeden oyundaki odsda bekliuorum amaci brlli olan inssnlar geliyor ve konsuuyoruz. ben kimseye gidipte nude at demiyroum rhatsizlik vermiuroum. +18 isimli bir oda kurdum ve amaci belli olan insanlar geliyor. bu kiz geldi odanin ismi AZGIN di ya yani bunu gorup de girdi ve sohbet etti sonrsda nude isedim diye bnr suclu oluyom dimi aw. gelmesin o zmn benim ne yaptigim belli rahatsiz oluyorsan gelme ben kimseyi zorls turmuyorum ki. bunu anlamiyorum iste insanlar sanki brn sucluymsuum gjbi konsuuyor
odanin ismine koptum ahahahh efsooo
gercekten kiz da ne saf ne de salak biri cikti
bosver
kim suclu sence? ceza alirmiyim ya da adliyedekiler boyle bir sikayeti ciddiye alirmi? (son sorum)
almazlar bence, sonucta bu oyun. rahat ol yoksa omrun boyunca bu korku gecmez sende
ama oyunun amaci +18 konular degil yani oyunun adi among us sohbete daayali oldugu icin cogu insan sxt¡ng yapmak icin kullaniyor.
vay be seks amacli kullanmadigi neler kaldi. Benim de kardesim oynuyordu tovbest
aslında normal bir oyun ve oynanabilir sadece oda listesinin altında olur böyle odalar. bildigin bela geldi brni buldu ya bu ne ya.
gecmis olsun ne diyeyim