Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- +1 yıl
Merhabalar,
Başka bir deyişle özel numara, karşı tarafı numaramızın görünmemesi şekilde aramak içindir. Yani yasal olarak birçok boyutu da mevcuttur, gizli deyip geçmemek gerek. Yine gizli numara ile yaptığınız görüşmeler de kanıt olarak sayılmaktadır. Bu sebeple dikkatli olmanız ve herhangi bir suç işlememeniz gerekiyor.Gizli Numara Nasıl Aranır?
Telefonunuzun modelini bilmiyorum ancak ayarlarda mevcutsa hiçbir kod kullanmadan da gizleyebilirsiniz numaranızı. Bunu ayarlar>telefon> ''numarayı göster''> tik kapalı şeklinde yapabilirsiniz. Ya da çeşitli kodlarla da numaranızı gizleyebilirsiniz.
- Turkcell hat kullanıyorsanız bu kod, #31# arama yapmadan önce bunu tuşlayın ve numarayı aynen girin. Numaranız gizlenmiş olacaktır.
- Vodafone hat kullanıyorsanız da bu kod, *31# şeklindedir. Yine aynı mantıkla, kodu girip numarayı aynen yazmanız gerekmekte.
- Türk Telekom kullanıcıysanız da yine #31# kodu ile gizli arama yapabilirsiniz.
- Bunlardan bağımsız olarak, YouTube'da telefonunuzun marka ve modelini yazıp ''gizli arama yapma'' yazarsanız yapım aşamalarını gösterirler.
gibi..
Gizli Numara Bulma Yöntemleri Neler?
Bunun ''şöyle böyle'' diyebileceğimiz bir yöntemi bulunmamakta. Zira adı üstünde ''gizli'' özel hayat suçuna kadar gider. Görüşlerde şu kadar hatta tut, bunu tuşla tarzı şeyler işe yaramaz. Ancak yasal bir suç eğiliminde incelenir. Yani mahkemelik olmadığınız suretle, hiçbir açıdan ve hiçbir yöntemle kimin aradığı bulunamaz. İnsanlar zaten numarası gözükmesin diye gizli arıyor, bulunabilseydi bu tarz bir uygulama olmazdı.
Özel Aramalar Nasıl Engellenir?
Tabii bir de bu soru var. Eğer telefonunuzda ''bilinmeyen numara, özel numara'' tarzı bir şey görmek istemiyorsanız bunu kolaylıkla engelleyebilirsiniz. Hatta o özel numara sizi aradığınızda ''bu numara bilinmeyen numaralara kapalıdır'' tarzında bir ses duyar ve sizi arayamaz.
Bu çağrıları engellemek için *253# yazıp arama yapmanız yeterli. Telefonunuz gizli aramalara kapanacaktır. Ya da ayarlardan kullandığınız hata bağlı olarak da işlem yapabilirsiniz.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
- +1 yıl
Gzili Numara Nasıl Engellenir?
Merhabalar,
Bizi arayan gizli numaraları maalesef bulmak imkansız gibi bir şey. Türkiye de hiçbir operatör firması bu bilgiyi vermeye yanaşmaz. Ancak bir kaç yöntem var. Belki işinize yarayabilir.
İlk olarak telefonunuza bağlı olduğunuz operatörün app sayfasını yükleyin ve giriş yapın. Giriş yaptıktan sonra faturalarım kısmına girin. Buraya girdikten sonra detay kısmını görebiliyorsunuz. Orada çağrı kullanım bölümü göreceksiniz, bu bölümü açıp ordan arama geçmişinize ulaşabilirsiniz. Orda sizi arayanların son iki haneli numarasını görebilirsiniz. Bu da şüphelendiğiniz biri varsa size ip ucu sağlayabilir.
Bir de Upcall diye bir uygulama var. App Store’dan veya Google Play’den indirebilirsiniz. Uygulamaya telefon numaranızı girip doğrulamanızı yapın. Bu uygulamayla rehberinizde kayıtlı olmayan kişileri görebilirsiniz.
Son olarak beni gizli numara aramasın diyorsanızda *253# tuşlayıp arama yaparsanız, kendinizi gizli numaralara kapatmış olursunuz. Bu Türktelekom ve Turkcell için.
Vodafone için GİZLİ KAPAT yazıp 7046’ya mesaj atmanız yeterli olacaktır.
Umarım yardımcı olabilmişimdir.
Sevgiler.32 Yorumla- +1 yıl
<3 <3 bi de görsel olaymış tadından yenmezmiş bebük
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri Nasıl görsel koyacağımı bilemedim. :(
- +1 yıl
Gizli numara nasıl engellenir?
Gizli numara arama operatörün özelliğidir dolayısıyla hukuk merci ve kolluk kuvvetlerinin talebi doğrultusunda deşifre edilebilen bir gsm alt yapısına sahiptir.
Yani rahatsız ve hayati risk taşıdığını düşündüğünüz durumlarda sık sık aldığınız gizli numara aramaları ile ilgili savcılığa tehdit altında olduğunuzu beyan ederek decryptoloji talep etme hakkına sahip olduğunuzu unutmayın. Onun dışında net tabanlı yazılım geliştiricileri tarafından kurgulanmış bazı uygulamalarda numaranızı caydırıcı nitelikte gizleyebilir hatta changer denilen özellik sayesinde numarayı komple değiştirebilir, changer değiştirme anlamına gelir.
Bu gibi durumlarda ise yine savcılığa suç duyurusunda bulunabilir ve savcılık talimatı ile olayın ehli mercileri olan istihbarat ve yazılım geliştiricileri alt yapısıyla devletin çeşitli kolluk kuvvetleriyle paralel yürüyen yazılımcılardır.
Unutmayın gizemli olan her şeyin hukuksal bir sorgu yöntemi mutlaka vardır. Hayatınız değerlidir, hayatınızı riske atmayın, sevgiler.22 Yorumla- +1 yıl
çok doyurucu bir görüş olmuş :)
- +1 yıl
Teşekkür ederim
- +1 yıl
Gizli Numara Nasıl Engellenir?
Gizli Numaralardan gelen aramaların izinlerini genelde *253# ile açıp kapatırız. Yıllardan beri olan taktiğimiz budur. Fakat Gizli Numaralardan gelen çağrıların kim olduklarını öğrenmek için Bilinmeyen Numaralar servislerini arayabilirsiniz. Fakat bu sizin tatlı sapığınızı biraz üzebilir. Zira ülkedeki gizli aramaların %70 Sevgililer ve ya eski sevgililer olarak, %20 Heyecan arayan doğruluk mu cesaret mi oynayan arkadaş grupları %10 da gerçekten numarasını gizleyebilen insanlardır.
Merak etmeyin Banka hesabınızda yüklü bir paranız yoksa, size takıntısı olan bir seri katilin manken gibi bir kız arkadaşı değilseniz en önemlisi Ercüment Çözer'e saygısızlık yapmadıysanız korkmanıza hiç gerek yok. Arayan çok büyük ihtimalle çevrenizden birisidir :)44 Yorumla- +1 yıl
@Davina87 :))))
- +1 yıl
elceğzine sağlıııık <3
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri ne demek ☺️
Gizli Numara Nasıl Engellenir?
Gizli numarayı arayamazsın. Adı üzerinde “gizli”.
O gizli numara seni sık sık rahatsız ediyorsa;
1- Telefonunun ayarlar menüsünden numaranı gizli numaralara kolayca kapatabilirsiniz. Artık seni hiç bir gizli numara, yani numarasını gizleyen kişi atayamaz.
2- Bir tehdit ya da rahatsız edici bir durum varsa Savcılığa ya da Emniyet Müdürlüğü Bilişim Suçları Bürosuna dilekçe vererek suç duyurusunda bulunabilir, telefonunuzu takibe aldırarak seni rahatsız eden gizli numaraya cezai işlem uygulatabilirdiniz.
Ayrıca Türkcell, Türk Telekom veya Avea gibi servis sağlayıcı firmaya gerekçeli dilekçe vererek numaranın tespiti ya da engellenmesi için teknik destek isteyebilirsin.
Telefonunuz sağlığınızı bozmasın efendim. 😎32 Yorumla- +1 yıl
ne güzel bir görüş :)
- +1 yıl
@KürkMantoluHayri Teşekkür ederim. O sizin güzelliğiniz efendim. 🌸♥️
- +1 yıl
Gizli Numara Nasıl Bulunur?
Merhaba.
Eğer birisi sizi gizli numaradan sürekli arayıp rahatsız ediyorsa, mutlaka Polise şikayet etmelisiniz. Bu meseleyle ilgili yalnızca Polisbir tedbir görecektir.
Eğer telefonunuza gelen tüm gizli numaraları engellemek istiyorsanız:1) Telefonun Çağrı ayarlarından engelleyin.
Çağrı ayarları Engelli listesi ayarlarına gidiyorsunuz.
2) Engelli listesi ayarlarından
Engelli listesi ayarları Arama engelli listesi ayarlarına gidiyorsunuz
3) Arama engelli listesi ayarlarında altta bulunan
Arama engelli listesi Gizli numaralardan gelen aramaları engelle butonunu aktif hale getiriyorsunuz. Bu kadar. Bu andan itibaren size hiçkimse gizli numaradan ulaşamayacak ve rahatsız edemeyecek.
Hepinize saygılar😊🥰25 Yorumla- +1 yıl
@Onuradr hangi operatörde?
- +1 yıl
@Onuradr güzel. Ben yabancıyım bilmiyordum. Teşekkür ederim.
AI Persona’ya Sor

Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
31
Cevap
41Cevap
- +1 yıl
Merhaba,
Gizli bir numaradan araniyorsanız ve arayan kişinin kim olduğunu merak ediyorsanız bunu ögrenmenin tek yolu mahkemeye basvurarak savcilik karari ile kullandiginiz operatör ancak böyle paylaşabilir. aksi. halde ögrenmeniz imkansız. Siz bir numarayi gizli olarak aramak isterseniz telefon ayarlarından arama ayarlarına girerek operator numarami gizle derseniz arayacaginiz kisiyi numaraniz gorunmeden arayabilirsiniz. Eskiden #31# numara olarakta aranabiliyordu ama simdi hala aktifmi bilemiyorum. Gelen aramayi gizli numaraya kapatmak için kullandiginiz operatorun kullandigi numarayi tuslayarak size gelen gizli aramalari engelleyebilirsiniz. yine aynı sekilde telefon ayarlarindan da bilinmeyenn numaralari engelle derseniz gizli aramalara kapatilacaktır.20 Yorumla - +1 yıl
Bu taktiği daha önce kimseye vermedim 😎😂
Şimdi kız diyorki sen numaranı ver ben seni gizliden aricam. Ok diyorum. Saat 5-5.30 arası müsaitim o zaman ara. Saat 5 olunca telefonu kapatırım. O arar arar bana ulasamaz. Veee surpiiiz. Kim aramış mesajında numarası zaten çıkmış olur 😎50 Yorumla @kızlarsoruyor konu fikir olarak yanlış olduğu için bu konu üzerinde bir ödül vermek yanlıştır.
Bilişim sektörü veya bu bölümü okumuş insanlar bilir ki; gizli numaraları göremeyiz. Suç dahilinde şikayet edersek, emniyet bunu açığa çıkartabilir.
Heyecan arayan tipler telefonlarında gizli numarayı açık bırakır. Dürüst insanın gizli çağrılara tahammülü olmaz.
Açıp kapatmak için *253# yapmak yeterlidir.10 Yorumla- +1 yıl
Gizli numara savcılık yolu ile bulunur yalnızca bir savcı kararı olması gerekiyor kendin bulamazsın çeşitli uygulamalar var deseler bile emin ol öyle birşey yok senin için çok önemli ise bi savcı ile görüş derim eğer sürekli rahatsız ediyorsa suç duyurusun da bulunabilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Gizli numaradan arayanı bulmak oldukça zordur. Kendi imkanların ile yapamazsın ancak savcılık, polis emri ile olabilir. Gizli numaraya engellemek basittir iphone için Ayarlar> Telefon> Bilinmeyenleri sessize al derseniz gizli numaraları engellemiş olursunuz, gizli numarayı arayamazsın bunun kendi başına çözümü yoktur. Ancak savcılık emri ile gizli numara bulunur ise aranabilir.
00 Yorumla - +1 yıl
Gizli numaraları engellemek için kullanmış olduğun operatör hangisi ise onun müşter hizmetlerini arayı gizliden gelen tüm çağrı ve aramaları kapatmak istiyorum dersin kapatırlar.. Hattımın kimin adına olduğunuda kapatmak istiyorum dersiniz onuda kapatırlar ve numaranızı sorgulayıp kimin adına olduğunu öğrenemezler öğrenmek için savcılığa başvurmaları gerekir.. sizi arıyan gizli numarayı öğrenmek için savcılığa şikayette bulunur onlar bulur..
00 Yorumla - +1 yıl
Gizli numaradan birini anca mahkeme kararı ile operatörünün bulunduğu iletişim merkezinden mahkeme kararı kağıdı ile bulunabilir tek yolu bu onun haricinde müşteri gizlilik sözleşmesi olduğu için bulunma şansı yok. Gizli numarayı engelleme Red etme *253# i arayarak gizli numaraya aramaya açık ise kapatır. Kapalı ise tekrar açar.
00 Yorumla Gizli numaradan arâyan kisiyi tespit edemessiniz. sadece yargisal bir durumda polis ve ilgili operatörün çalışması ıle olur. herkes birsey yazmis alakasiz.
Telefinu kapatsanda seni arayan bildirimi gizli numara aradı der numara vermez.20 Yorumla- +1 yıl
Gizli numaradan aranmışsan bunu sadece savcılık emri ile operatörden alabilirsin. Savcılığa suc duyurusunda bulunup numaranın tespitini talep edebilirsin o zaman numaraya ulaşılır. Başka alternatif yok
10 Yorumla - +1 yıl
*253# yazarak hattını gizliye kapatabilirsin seni arayan kişi numarasını gizliye alamaz. Normal aramak zorunda kalır. Gizli numara bulma yöntemleri Turkcell'in Upcell uygulamasını duymuştum ama numaram özele kapalı olduğu için hiç kullanmadım.
00 Yorumla - +1 yıl
Operatörlerde bir tanıdığınız varsa ve işinde bilgiliyse numaraya kayıtlı olduğunuz operatöre gidip kendi numaranızdan kiminle konuştuğunuzu bulabilirsiniz.
00 Yorumla - +1 yıl
Gizliden arayan kişiyi bulmak çok zor. Onu savcılıktan bulabilirsin sadece. Gpsden bulurlar arayan kişiyi
10 Yorumla - +1 yıl
Türk Telekom kullanıyorum uygulamanın içindeki ayarlar sayesinde gizli numara araması, ya da gizli numarayı engelleme yapıyorum
00 Yorumla Bazı operatörlerin uygulamalarından gizli aramalara kapatma işlemini yapabilirsin. Adli makamlara yansımadıkça gizli numarayı bulamazsın.
00 Yorumla- +1 yıl
#31#053**...*diye aranıyor biliyorum da nasıl bulunuyor bilmiyorum bulsam zaten şimdi katıl olurdum bende
00 Yorumla Gizli numaradan aramayı kapat bir daha arayamayacağı için bu sefer normalden arayacak
00 Yorumla- +1 yıl
Yasal bir çok prosedür olduğunu biliyorum kimse kimseye böyle bir bilgiyi buyur diyerekten veremez
00 Yorumla - +1 yıl
geri arar numarasini vahsi cazibem ve ultrakadinsi ozelliklerimle alirdim... cok zekice.
00 Yorumla Mahkemeye başvurun, telekomünikasyon şirketleri sadece mahkemeye verir istenilen bilgiyi
00 Yorumla- +1 yıl
#31# yaz sonra arayacağin numarayı yaz ara gizli arama
00 Yorumla Bir kaç sene önce Türk telekom kullanırken gizliden gün içinde bir kaç kere biri arayıp ses vermiyordu. Bende internetten Türk Telekom uygulamasina giriş yapmıştım orada geçmiş var o geçmişten bulmuştum. :)
10 Yorumla- +1 yıl
Eğer açıksa gizliye hat ve sürekli arayıp rahatsız eden iri varsa savcılığa dilekçe verilir öyle bulunuyor hemen.
00 Yorumla #31 sonra numara cevırıcen gızlenececk gızlı numaray bulamazsın suc duyurusunda bulunman lazım hat senın degılse hat sahıbı bulunmalı
00 Yorumla- +1 yıl
Gizli Numaradan seni arayan bir kişiyi bulmak oldukça zordur.
Bunu bulmak için işin ehli bazı kişilere başvurman gerekir ki bunu hiç tavsiye etmem.
En iyisi polise gitmendir. Savcılığa dilekçe vermen de mümkün.00 Yorumla İnternet & Teknoloji konusunda 972 cevap paylaştı. Yok öyle bir yöntem. Ulen yoksa ne anlamı kalır gizli numaranın :D
00 Yorumla- +1 yıl
Merhabalar
Kanalıma hoş geldiniz
Gizli numarayı öyle kolay bulamazsınız savcılıkta görüşmelisiniz
İyi günler00 Yorumla - +1 yıl
#31# arayacağın numaranın başına yazman gerekiyor araman için. Engellemen içinde kullandığın operatörü arayarak veya uygulamasından engelleyebiliyorsun.
00 Yorumla Gizli numaraya kapat böylece gizli numaradan aramazsın nasıl bulacağım derdine de düşmezsin ama olduki arandın ve rahatsız oldun direkt polise git şikayet et
00 Yorumlaen kolay yolu savcikiga dilekce vererek sonuc almaktir. Telefon ayarlarinizdan gizli numaralara kapat yaparsaniz birdaha hic bir gizli numara sizi arayamaz.
00 Yorumla- +1 yıl
Gizli numara bulunsa zaten gizli numaradan aramazdı değil mi
20 Yorumla - +1 yıl
Gizli numarayı arayamazsın. Gizli numaradan gelen aramaları almak istemiyorsam gsm operatörünü atayıp daha detaylı bilgi alabilirsin
00 Yorumla - +1 yıl
Bunun için özel uygulamalar var. Onları araştırabilirsin. Ancak tüm verilerini de verirsin onlara. Bence gerek yok.
00 Yorumla - Gizli Üye(18-24)+1 yıl
#31# yapıp aranıyor gizli numaradan bulmak içinse şöyle bi yöntem deniyor ama rehberinde kayıtlı ise bulunuyormuş sadece ben hiç denemedim *#38# yapar isen kayıtlı ise gorebiliyormussun ben diyenlerin yalancisiyim denemedim
01 Yorumla- Cevap sahibi+1 yıl
Ha bide aradığı esnada hatta tutup yapman gerekiyor *#38# yi
- +1 yıl
Gizli numarayı bulmak için öncelikle gizli numaraya ait ip adresini tespit etmen lazım buda sadece bilgisayar bağlantılı telefonlarda mümkündür
00 Yorumla - +1 yıl
gizli numara bulmanın birçok yöntemi var. önemli olan kimi aradığın :) itinayla numara bulunur.
00 Yorumla - +1 yıl
Konuşma sırasında bı numara var ona tikliyorsun buluyor kim oldugunu
00 Yorumla bunun için çok çeşitli uygulamalar var fakat ücretli diye biliyorum
00 YorumlaArama ayarları kısmından bilinmeyen arayanları engelleyebilirsiniz
00 YorumlaNasıl bulunur bilmiyorum ama #31#... (Numara yazarak) aranir
00 Yorumla- Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Bir yerde şöyle okumuştum eğer arayan numara yok diyorsa rehberden biri özel numara yazıyorsa rehber dışı biri tam tersi de olabilir
00 Yorumla *#31 bunun gibi bir şeydi ,
00 Yorumla- +1 yıl
*253# bas kapa 🙄🙄🙄🙄🙄
00 Yorumla - +1 yıl
Savcılığa falan başvur
00 Yorumla Gsm sirketinden ögrenebilirsin
00 YorumlaBir zamanlar 11880 vardı...
00 Yorumla- +1 yıl
bi polise basvur seni çok rahatsız ediyorsa
00 Yorumla Arama ayarlarından gizli numaraları kapatabilirsin
00 Yorumla- +1 yıl
İnternet var ama bulman zor gibi
00 Yorumla - +1 yıl
varsa bilen söylesin hemen
00 Yorumla - Gizli Üye(25-29)+1 yıl
Gizliyi kapat mecbur normalden mesaj vs atıyor deneyebilirsin :)
00 Yorumla #31# tuşlayip aricaksin
00 Yorumla- +1 yıl
Bende çok merak ediyorum
00 Yorumla - +1 yıl
*253# yes bas gizli numaradan seni arayamazlar
00 Yorumla - +1 yıl
#31#yao sonra numarayı yaz ararsın
00 Yorumla Gizliye kapatmak en iyi çözüm
00 Yorumla- +1 yıl
Gizliye kapat telefonunu
00 Yorumla - +1 yıl
Gizliye kapatın muhakkak normalden arayacaktır
00 Yorumla her operatör de değişiyor
00 Yorumla- +1 yıl
11880 e sor
00 Yorumla - +1 yıl
müşteri hizmetlerini ara
00 Yorumla - Devamını Gör (12)
Devamını Gör(67)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > İnternet & Teknoloji > Sorular > Gizli numara nasıl aranır? Gizli numara bulma yöntemleri neler?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi