Fiyat, güvenilirlik, paketleme, ilgi vs bakımından
Notebook alcam
Notebook alcam
Merhaba,
Benim önerim Vatan bilgisayarı tercih etmen olacaktır, en iyi teknolojik cihaz alışverişlerinin oradan çok rahat yapılabileceğini düşünüyorum. Hem müşteri hizmetine çok fazla önem veriyorlar hem de ürünleri gayet kaliteli.
En iyi hangi site olursa olmaz çünkü bazı siteler indirim yapıyor. Misal ince hesap cuma güne özel cuma indirimi akşam 10 da 12 e kadar yapıyor. Güzel indirim oluyor. İtopya günlük indirim oluyor bazen iyi. Gaming. gen de de iyi güzel pc ler var. Farklı siteler den bakabilirsin indirim yakalarsan al. İtopya-gaming. gen-ince hesap- bunları biliyorum ben.
Bence Pc toplat notebook işini görmez ilerde en iyi nerden alıınır diye de bişey olmaz görerek alman en önemlisi ryzen bir sistem toplayabilirsin bir araştır amd ryzen işlemcili bir sistem ekran kartına bile gerek duymuyor çok performanslı diye duymuştum.
Cevap
16Cevap
Merhaba:
Hepsiburada ve trendyolu önerebilirim. Bunların yanı sıra media markt dan da alabilirsin.
tüm sitelre bak satan firmayı araştır uygun olandan al
heryerden alırsın bak internetten kimde ucuz vatan teknosa, itopya
Yani bunun en iyi site diyemezsin en uygun hangi güvenilir sitede ise onu al
İnternetten alma gör al
İtopya dan bakabilirsin çok güvenilir...
VatanComputer den al
yok internetnete satış var zaten , Ama reelde almanı öneririm eger ınternetten alırsanda https li olsun
Önemli değil
Sende alamadın gitti.. Al da kurtulalum artik
Kendi fikrin yok mu
Abilerine sor
İtopya
Xhamster
n11den aldım
İtopya bence
amazonnnn
amazon. com. tr
hep mağazadan alırım
git canlı al