düşünün warp teknolojisini anti madde ile ileri giderken uzayı genişlettikçe arka tarafından uzayı büküyoruz ama bunu manyetik alan ile yapmak mümkün olmaz mı sizce?
Cunku daha uzayin ne oldugunu tam olarak bilmiyoruz karanlik enerji hakkinda hicbilgimiz yok quantum fizigi desen karmakarisik uzayi bukmek icin cok buyuk kutle cekim lazim onu nasil yapacgiz waro teknolojisi demissin anti madde evrende cok az bulmasida zor muhafaza etmeside cok zor sende bilirsin madde ile anti madde birbiraraya gelince birbirlerini yok ederler
Uzayi bukmek icin miknatisin trilyonlarca metrekup kutleye sahip olmasi lazim ki uzayi buksun gunes bile milyarlarca metr kup kutleye sahip olmasina ragmen kirmzii deve donutugunde bile uzayi bukemeyecek beyaz cuce olarak hayatina devam edecek
E Ben nediyorum Nereye bukuyorsun nasil bukuyorsun lavasmı bu trilyonlarca metre kup kutle olmasi lazim ayrica buktun diyelim gezegenlerin yorungelerini nasil yapacaksin sonucta koskoca uzayi bukuyorsun uzayda oyle bir yer secmelisin ki hicbir gezegenin yorungesi sarsilmamali 😂 yani boslugun oldugu yere gitmelisin oraya gitmen icinde isik hiziyla gitmeye kalksan milyarlarcs yilini alir.
bundan milyarlaca yıl önce bir 2 karadelik uzay ve zamanı büktü bu bizde mili saniyelik bir zaman yavaşlattı bunun görelelik kuramına uygun yani bükülmesi
E ben ne diyorum o dediginin olmasi icin kara deligin kutlesi kadar kutle olmasi lazim zaten bir kara delim yaratirsan gunes sistei diye birsey kalmaz gunes sistemini yutar yok olur gideriz yani bazi seyleri hayak etmek guzel ama evreninde bir kanunu var ha dyson kuresi belki olabilir ikerleyeb yuzbinyillarda ama uzayi bukmek solucan deligi falan hikaye
En İyi Cevaplar