Phenom II X2 545
GeForce GTS 250
Radeon HD 6670 1GB DDR3
4 GB RAM
Win 7 64
DX 11
50 GB HDD
Bu GTA 5 minimum sistem gereksinimleri. Bu bilgisayar rahat oynatır mı?
hocam her oyunu oynamayabilir ama iyi bilgisayar, fazlası ile işini görür fakat 50 gb HDD yeterli olmayacaktır 64Bit işletim sistemi güncellemeler neredeyse, 30 gb yer kaplarken son sürüm oyunlar en az 2, 3 dvd olurken ileride problem yaşarsın sanırım 500 gb demek istediniz?
Anlamadığım o kadar iyi ekran kartı ve ramin arasında o berbat işlemcinin ne işi var. Oyunları açar dostum gt5ide açar ama işlemcin 1-2 yıl sonra ki oyunlar için sıkıntı doğurabilir
Bilgisayar 6 yıllık oldu. Ben ram ve ekran kartını değiştim ama işlemciyi değişmedim henüz. Zaten bir seneye kalmaz yeni bir kasa alacağım düzgün ve iyi çalışan. 1 sene bununla idare edeceğim.
1 yıl idare eder seni. İşlemcin kötü ama hızından kurtarır seni 1 sene. Büyük bir fan al işlemciye daha rahat oynarsın.
Cevap
9Cevap
Kanka işlemcin eski işlemci , quad serisinin en iyisi buydu galiba ama yinede açmaz , ekran kartı 128 bit şimdilik piyasadaki oyunların grafik ayarlarını düşürüp oynarsın ama 2 yıl sonra çıkıcak oyunları oynatmaz. İşlemci i5 ya da i7 olsa işini görür , ekran kartıda 256 bit alırsan yeter. Ram yetmez diyen arkadaşlar var inanma onlara 4 gb ram fena değil , oyun oynucaksın sonuçta. Ben sony vegas kullanıyordum 4 gb yetiyordu.
alaka sı yok kardeşim sen bunlara bakma fuzili masraf yapma işlemci ve güc kaynağı oyunlarda ikinci pilandadır öenmli olan ekran kartı ve ram.. sen ramini 8 çıkar farkı görürsün en fazla ekran kartın hig modda belki kasmalar ypar oda işlemciden değildir zaten. öncelik herzaman ram ve ekran kartı
Her oyunu açamayabilir. İşletim sistemin nedir.. 4 gb ram az
Windows 7 32 bit
Gta 5 pc versionu henüz piyasaya sürülmedi zaten, gta ıv var onu da bu sistem özellikleriyle çalıştıramazsın
Islemcin kurtarmiyor sknti yasarsin. Cok isinma kapanma gibi
Sistem genel olarak iyi. Ekran kartının 128 bit olması biraz düşündürüyor ama büyük ihtimal sorun olmaz.
İslemci hariç iyi.. islemci olmaz acmaz..
gta 5 oynanmaz ama pc idare eder şimdilik
Rami yükseltmen lazım
Mediumda açarsın.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar