İnternet & Teknoloji Böyle tonda olucak uygulama biliyormusunuz? intizarirem Takip Et Xper 6 Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Şu effekte bayılıyorum hangi effekt olduğunu biliyormusunuz? Böyle tonda olucak uygulama biliyormusunuz? Cevapla Uygulama Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Herkesyanar Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 84% +1 yıl Fotodaki hayalimdeki kız lan ohaa amkkk 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Şimdi erkekler bu memesiz kıza da azar 1 1 Yorumla intizarirem +1 yıl Öyle oldu zaten soru effektti erkekler başka şeyler yazmış Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) +1 yıl Vay be şimdi bu hatunun yanında olmak vardi 0 2 Yorumla intizarirem +1 yıl Effekte bakmanız gerekirdi bence soru kadınla alakalı değil bence Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Kadın efektin önüne geçmiş Yorumla
gezgin-34 Takip Et Master Yaş: 45 +1 yıl Bnce bu efekt değil kızın seksiliğinden kaynaklı 0 2 Yorumla intizarirem +1 yıl Arka pilana bak yeşilliğin tonu falan değişmiş Yorumla gezgin-34 +1 yıl Valla kız varken arka planı kim ne yapsın 😀 Yorumla
Gökhandiyorlarr Takip Et Xper 7 Yaş: 71 , eic 100% +1 yıl Snapseed yapar bunu 0 2 Yorumla intizarirem +1 yıl Teşekkür ederim herkes kadınla ilgili yorum yapmış soruyu anlayan tek kişi olduğunuz için tebrik ederim Yorumla Gökhandiyorlarr +1 yıl Rica ederım. Hatundan Google amca da çok var ya. Salya akıtmaya gerek yok Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Fotoğraftaki kim 0 3 Yorumla Herkesyanar +1 yıl Hayalimdeki kız la Yorumla Cevap sahibi +1 yıl hayallerini sertçe sίkiyorum Yorumla Herkesyanar +1 yıl Jsjdjddj Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Fotodaki hayalimdeki kız lan ohaa amkkk
Şimdi erkekler bu memesiz kıza da azar
Öyle oldu zaten soru effektti erkekler başka şeyler yazmış
Vay be şimdi bu hatunun yanında olmak vardi
Effekte bakmanız gerekirdi bence soru kadınla alakalı değil bence
Kadın efektin önüne geçmiş
Bnce bu efekt değil kızın seksiliğinden kaynaklı
Arka pilana bak yeşilliğin tonu falan değişmiş
Valla kız varken arka planı kim ne yapsın 😀
Snapseed yapar bunu
Teşekkür ederim herkes kadınla ilgili yorum yapmış soruyu anlayan tek kişi olduğunuz için tebrik ederim
Rica ederım. Hatundan Google amca da çok var ya. Salya akıtmaya gerek yok
@intizarirem
soru nedir
Fotoğraftaki kim
Hayalimdeki kız la
hayallerini sertçe sίkiyorum
Jsjdjddj
Karıya bak